Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 18:00

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019.

Τουρίστες στο Σούνιο. Τουρίστες επισκέπτονται τον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.
REUTERS / ALKIS KONSTANTINIDIS

Τουρίστες επισκέπτονται τον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Μουσώνες στην Πύλη της Ινδίας. Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες βρίσκονται στην Πύλη της Ινδίας στο Νέο Δελχί και προετοιμάζονται για την διαφαινόμενη βροχή.
REUTERS / DANISH SIDDIQUI

Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες βρίσκονται στην Πύλη της Ινδίας στο Νέο Δελχί και προετοιμάζονται για την διαφαινόμενη βροχή.

Χορός του νερού και του αέρα. Η ομάδα της Ρωσίας αγωνίζεται στον τελικό του ελεύθερου ομαδικού της καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας.
REUTERS / STEFAN WERMUTH

Η ομάδα της Ρωσίας αγωνίζεται στον τελικό του ελεύθερου ομαδικού της καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας.

Ακολουθεί μουσικό μήνυμα. Η Ουγγαρέζα Ευρωβουλευτής Livia Jaroka, παρίσταται στο Ευρωκοινοβούλιο σε συζήτηση για το πρόγραμμα της φινλανδικής προεδρίας, με αρκετά... πανκ διάθεση.
REUTERS / Vincent Kessler

Η Ουγγαρέζα Ευρωβουλευτής Livia Jaroka, παρίσταται στο Ευρωκοινοβούλιο σε συζήτηση για το πρόγραμμα της φινλανδικής προεδρίας, με αρκετά... πανκ διάθεση.

Βενετσιάνικη έκλειψη. Η μερική έκλειψη σελήνης, όπως διακρίνεται πίσω από τον Λέοντα της Βενετίας, στην Πλατεία του Αγίου Μάρκου.
REUTERS / Manuel Silvestri

Η μερική έκλειψη σελήνης, όπως διακρίνεται πίσω από τον Λέοντα της Βενετίας, στην Πλατεία του Αγίου Μάρκου.

Συναντήσεις στην ορκωμοσία. Η νέα Βουλή ορκίστηκε σήμερα και η Ντόρα Μπακογιάννη με την Λιάνα Κανέλλη συζήτησαν σε ευχάριστο κλίμα.
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η νέα Βουλή ορκίστηκε σήμερα και η Ντόρα Μπακογιάννη με την Λιάνα Κανέλλη συζήτησαν σε ευχάριστο κλίμα.

Διαμαρτυρίες στην Δυτική Όχθη. Μία κοπέλα από την Παλαιστίνη κρατάει μία πέτρα στο χέρι της κατά την διάρκεια διαδηλώσεων για τον θάνατο ενός Παλαιστίνιου φυλακισμένου σε ισραηλινή φυλακή.
REUTERS / MOHAMAD TOROKMAN

Μία κοπέλα από την Παλαιστίνη κρατάει μία πέτρα στο χέρι της κατά την διάρκεια διαδηλώσεων για τον θάνατο ενός Παλαιστίνιου φυλακισμένου σε ισραηλινή φυλακή.

Ηλιοβασίλεμα στις ράγες. Ένα τρενάκι γραμμής διασχίζει το Έτζγουερ στο Λονδίνο.
REUTERS / PETER CZIBORRA

Ένα τρενάκι γραμμής διασχίζει το Έτζγουερ στο Λονδίνο.

Στο διάστημα με τους Duran Duran. Το συγκρότημα των Duran Duran τραγουδά στην σκηνή ενώ drones πετούν πάνω από τους θεατές στο Κέντρο Επισκεπτών του Διαστημικού Κέντρου Κένεντι, προς τιμήν της 50ης επετείου της εκτόξευσης του Apollo 11.
REUTERS / Joe Skipper

Το συγκρότημα των Duran Duran τραγουδά στην σκηνή ενώ drones πετούν πάνω από τους θεατές στο Κέντρο Επισκεπτών του Διαστημικού Κέντρου Κένεντι, προς τιμήν της 50ης επετείου της εκτόξευσης του Apollo 11.

Μία ανθοδέσμη στην εορτάζουσα. Η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, κλείνει σήμερα τα 65 της χρόνια και η Υπουργός Δικαιοσύνης Κριστίνε Λάμπρεχτ με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν της προσφέρουν μια ανθοδέσμη.
REUTERS / FABRIZIO BENSCH

Η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, κλείνει σήμερα τα 65 της χρόνια και η Υπουργός Δικαιοσύνης Κριστίνε Λάμπρεχτ με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν της προσφέρουν μια ανθοδέσμη.