Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 18:00

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 16 Ιουλίου 2019.

Μπλακ άουτ στην Αθήνα. Διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν το πρωί σε πολλές περιοχές της Αττικής πιθαντότατα εξαιτίας βλάβης στο Κέντρο Υψηλής Τάσης στο Ρουφ.
Eurokinissi / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν το πρωί σε πολλές περιοχές της Αττικής πιθαντότατα εξαιτίας βλάβης στο Κέντρο Υψηλής Τάσης στο Ρουφ.

Απάντηση στα σχόλια Τραμπ. Τέσσερις γυναίκες γερουσιαστές,  η Αιάνα Πρέσλεϊ, η Ιλχάν Ομάρ, η Ρασίντα Τλάιμπ και η Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτές (στο μικρόφωνο), απαντούν στις ρατσιστικές δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ, κατά τις οποίες τις προέτρεψε να γυρίσουν πίσω στις πατρίδες τους αντί να του ασκούν κριτική.
REUTERS / Erin Scott

Τέσσερις γυναίκες γερουσιαστές,  η Αιάνα Πρέσλεϊ, η Ιλχάν Ομάρ, η Ρασίντα Τλάιμπ και η Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτές (στο μικρόφωνο), απαντούν στις ρατσιστικές δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ, κατά τις οποίες τις προέτρεψε να γυρίσουν πίσω στις πατρίδες τους αντί να του ασκούν κριτική.

Απολαμβάνοντας την ζωή στην Χιλή. Παιδιά παίζουν στην παραλία στην πόλη Βίνα ντελ Μαρ στην Χιλή.
REUTERS / Rodrigo Garrido

Παιδιά παίζουν στην παραλία στην πόλη Βίνα ντελ Μαρ στην Χιλή.

148η διοργάνωση του Open Championship. Ο Τάιγκερ Γουντς προπονείται πριν την έναρξη του 148ου Open Championship, του διασημότερου τουρνουά γκολφ, το οποίο διεξάγεται στην Β. Ιρλανδία.
REUTERS / PAUL CHILDS

Ο Τάιγκερ Γουντς προπονείται πριν την έναρξη του 148ου Open Championship, του διασημότερου τουρνουά γκολφ, το οποίο διεξάγεται στην Β. Ιρλανδία.

Κοιτώντας τον Ιερό Βράχο. Ένας τουρίστας φωτογραφίζει με το κινητό του την Ακρόπολη.
Eurokinissi / EUROKINISSI

Ένας τουρίστας φωτογραφίζει με το κινητό του την Ακρόπολη.

Αποκαλυπτήρια για την τοιχογραφία της Φρίντα. Γενική άποψη της ολοκληρωμένης τοιχογραφίας προς τιμήν της Φρίντα Κάλο στην Γουαδαλαχάρα του Μεξικό. Το έργο του Ιρλανδού καλλιτέχνη Fin Dac τιτλοφορείται "Μαγδαληνή", καλύπτει τον τοίχο ενός κτιρίου 10 ορόφων και απεικονίζει την ζωγράφο να παρατηρεί τους περαστικούς, έχοντας τα χέρια της ενωμένα και φορώντας ένα ροζ rebozo, μια χαρακτηριστική μπλούζα του νότιου Μεξικού.
EPA / FRANCISCO GUASCO

Γενική άποψη της ολοκληρωμένης τοιχογραφίας προς τιμήν της Φρίντα Κάλο στην Γουαδαλαχάρα του Μεξικό. Το έργο του Ιρλανδού καλλιτέχνη Fin Dac τιτλοφορείται "Μαγδαληνή", καλύπτει τον τοίχο ενός κτιρίου 10 ορόφων και απεικονίζει την ζωγράφο να παρατηρεί τους περαστικούς, έχοντας τα χέρια της ενωμένα και φορώντας ένα ροζ rebozo, μια χαρακτηριστική μπλούζα του νότιου Μεξικού.

Πάνω από τις στέγες. Η στέγη ενός σπιτιού μόλις που διακρίνεται σε πλημμυρισμένο χωριό στην επαρχία Άσαμ της Ινδίας. Σύμφωνα με τις αναφορές των ΜΜΕ σπίτια έχουν καταστραφεί και άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή του από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που έχουν πλήξει την ανατολική Ινδία.
EPA / STR

Η στέγη ενός σπιτιού μόλις που διακρίνεται σε πλημμυρισμένο χωριό στην επαρχία Άσαμ της Ινδίας. Σύμφωνα με τις αναφορές των ΜΜΕ σπίτια έχουν καταστραφεί και άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή του από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που έχουν πλήξει την ανατολική Ινδία.

Σε συναγερμό οι Φιλιππίνες. Ένας υπάλληλος ψεκάζει για να εξαλείψει τα κουνούπια σε επαρχία των Φιλιπίννων. Η χώρα αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με αλλεπάλληλα κρούσματα δάγκειου πυρετού. Πάνω από 450 άτομα έχουν πεθάνει ως τώρα ενώ έχουν δηλωθεί πάνω από 100.000 περιστατικά.
EPA / CERILO EBRANO

Ένας υπάλληλος ψεκάζει για να εξαλείψει τα κουνούπια σε επαρχία των Φιλιπίννων. Η χώρα αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με αλλεπάλληλα κρούσματα δάγκειου πυρετού. Πάνω από 450 άτομα έχουν πεθάνει ως τώρα ενώ έχουν δηλωθεί πάνω από 100.000 περιστατικά.

Πλήγμα για τον τουρισμό. Μια σανίδα του σερφ βρίσκεται σε άδεια παραλία στην Σρι Λάνκα. Φαίνεται πως οι προ ολίγων μηνών βομβιστικές επιθέσεις έπληξαν σοβαρά τον τουρισμό.
REUTERS / DINUKA LIYANAWATTE

Μια σανίδα του σερφ βρίσκεται σε άδεια παραλία στην Σρι Λάνκα. Φαίνεται πως οι προ ολίγων μηνών βομβιστικές επιθέσεις έπληξαν σοβαρά τον τουρισμό.

Πηγαίνοντας στην δουλειά. Το λεωφορείο διασχίζει την Γέφυρα του Λονδίνου μεταφέροντας τους εργαζόμενους στις δουλειές τους.
REUTERS / Toby Melville

Το λεωφορείο διασχίζει την Γέφυρα του Λονδίνου μεταφέροντας τους εργαζόμενους στις δουλειές τους.