Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 18:00

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019.

Σαν Φερμίν στην Παμπλόνα. Ο Γάλλος ταυρομάχος Juan Leal πέφτει προσπαθώντας να κάνει μια φιγούρα αντιμετωπίζοντας έναν ταύρο 600 κιλών, κατά την διάρκεια του φεστιβάλ του Σαν Φερμίν στην Παμπλόνα της Ισπανίας.
EPA / JIM HOLLANDER

Ο Γάλλος ταυρομάχος Juan Leal πέφτει προσπαθώντας να κάνει μια φιγούρα αντιμετωπίζοντας έναν ταύρο 600 κιλών, κατά την διάρκεια του φεστιβάλ του Σαν Φερμίν στην Παμπλόνα της Ισπανίας.

Απογευματινό παιχνίδι στην ακτή. Δύο παιδιά παίζουν στην παραλία καθώς ο ήλιος δύει στο Σάο Πάολο.
REUTERS / NACHO DOCE

Δύο παιδιά παίζουν στην παραλία καθώς ο ήλιος δύει στο Σάο Πάολο.

Στο εργοστάσιο της Siemens η Άνγκελα Μέρκελ. Εύθυμη η Άνγκελα Μέρκελ επισκέπτεται το εργοστάσιο της Siemens στο Γκέρλιτς της Γερμανίας.
REUTERS / HANNIBAL HANSCHKE

Εύθυμη η Άνγκελα Μέρκελ επισκέπτεται το εργοστάσιο της Siemens στο Γκέρλιτς της Γερμανίας.

Υδάτινες μουσικές. Η Δανή μουσικός Nanna Bech πραγματοποιεί την παράστασή της σε μια γυάλινη δεξαμενή νερού, στο Διεθνές Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ στην Βαλέτα της Μάλτας.
REUTERS / Darrin Zammit Lupi

Η Δανή μουσικός Nanna Bech πραγματοποιεί την παράστασή της σε μια γυάλινη δεξαμενή νερού, στο Διεθνές Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ στην Βαλέτα της Μάλτας.

Τετ α τετ Δένδια-Μογκερίνι. Ο νέος Υπ.Εξ. Νίκος Δένδιας, συζητά κατ
Eurokinissi / ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο νέος Υπ.Εξ. Νίκος Δένδιας, συζητά κατ' ιδίαν με την Φεντερίκα Μογκερίνι, πριν την συνεδρίαση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το νέο χαρτονόμισμα των 50 λιρών. Ο Άλαν Τούρινγκ, ο σπουδαίος μαθηματικός και αναλυτής, που κατάφερε να σπάσει τον κώδικα της περίφημης μηχανής των Ναζί, Enigma, απεικονίζεται στο νέο τραπεζογραμμάτιο των 50 λιρών.
REUTERS / ANDREW YATES

Ο Άλαν Τούρινγκ, ο σπουδαίος μαθηματικός και αναλυτής, που κατάφερε να σπάσει τον κώδικα της περίφημης μηχανής των Ναζί, Enigma, απεικονίζεται στο νέο τραπεζογραμμάτιο των 50 λιρών.

Στα κρυστάλλινα νερά των Σποράδων. Καλοκαιρινό στιγμιότυπο από την Σκιάθο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Καλοκαιρινό στιγμιότυπο από την Σκιάθο.

Η επέτειος έκλεισε με πυροτεχνήματα. Εντυπωσιακά πυροτεχνήματα φωτίζουν τον Πύργο του Άιφελ στην λήξη των εορτασμών για την Ημέρα της Βαστίλλης.
REUTERS / BENOIT TESSIER

Εντυπωσιακά πυροτεχνήματα φωτίζουν τον Πύργο του Άιφελ στην λήξη των εορτασμών για την Ημέρα της Βαστίλλης.

Χρώματα. Ηλιοβασίλεμα στην παραλία της Επανομής στην Θεσσαλονίκη.
 
INTIME NEWS / ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ηλιοβασίλεμα στην παραλία της Επανομής στην Θεσσαλονίκη.

 

Μάσησε το χορτάρι. Ο θριαμβευτής του Wimbledon, Νόβακ Τζόκοβιτς, κόβει λίγο γρασίδι από το γήπεδο και το τρώει, πανηγυρίζοντας έτσι την νίκη του εναντίον του Ρότζερ Φέντερερ, στον -διάρκειας 5 ωρών- τελικό της διοργάνωσης.
EPA / WILL OLIVER

Ο θριαμβευτής του Wimbledon, Νόβακ Τζόκοβιτς, κόβει λίγο γρασίδι από το γήπεδο και το τρώει, πανηγυρίζοντας έτσι την νίκη του εναντίον του Ρότζερ Φέντερερ, στον -διάρκειας 5 ωρών- τελικό της διοργάνωσης.