Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019 19:35

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 14 Ιουλίου 2019.

Επαναληπτική ψηφοφορία στα Εξάρχεια. Επαναληπτικές εκλογές διεξήχθησαν στο 33ο εκλογικό τμήμα Εξαρχείων, μετά το αδιανόητο περιστατικό της κλοπής της κάλπης την περασμένη Κυριακή.
Eurokinissi / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Επαναληπτικές εκλογές διεξήχθησαν στο 33ο εκλογικό τμήμα Εξαρχείων, μετά το αδιανόητο περιστατικό της κλοπής της κάλπης την περασμένη Κυριακή.

Παιχνίδι στην παραλία. Ένα αγοράκι παίζει μπάλα στην παραλία, στην Πράια Γκράντε του Σάο Πάολο.
REUTERS / NACHO DOCE

Ένα αγοράκι παίζει μπάλα στην παραλία, στην Πράια Γκράντε του Σάο Πάολο.

Συννεφιά στα Τρίκαλα. Οι ακτίνες του ηλίου ξεπροβάλλουν μέσα από τα συννέφα πάνω από την πόλη των Τρικάλων.
Eurokinissi / ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Οι ακτίνες του ηλίου ξεπροβάλλουν μέσα από τα συννέφα πάνω από την πόλη των Τρικάλων.

Πλημμύρες στο Κατμαντού. Κάτοικοι περπατούν σε πλημμυρισμένο δρόμο στο Κατμαντού του Νεπάλ.
REUTERS / NAVESH CHITRAKAR

Κάτοικοι περπατούν σε πλημμυρισμένο δρόμο στο Κατμαντού του Νεπάλ.

Λίγη ποπ στην F1. Τα δύο από τα τέσσερα -προς το παρόν- μέλη των Spice Girls, η Τζέρι Χάλιγουελ και η Μελ B, παρακολούθησαν το Βρετανικό Γκραν Πρι.
REUTERS / MATTHEW CHILDS

Τα δύο από τα τέσσερα -προς το παρόν- μέλη των Spice Girls, η Τζέρι Χάλιγουελ και η Μελ B, παρακολούθησαν το Βρετανικό Γκραν Πρι.

Τιμοκατάλογος σε Σύστημα Μπράιγ. Στην ταβέρνα "Στου Σαρρή", στην Νεά Ηρακλείτσα Καβάλας, υπάρχει και τιμοκατάλογος σε Σύστημα Μπράιγ.
INTIME NEWS / ΚΟΤΣΙΡΕΑΣ ΗΛΙΑΣ

Στην ταβέρνα "Στου Σαρρή", στην Νεά Ηρακλείτσα Καβάλας, υπάρχει και τιμοκατάλογος σε Σύστημα Μπράιγ.

Αναβίωση μάχης στο Μιρ. Μέλη στρατιωτικών ιστορικών σωματείων, ντυμένα με στολές του 1812, παίρνουν μέρος στο 3ο διεθνές φεστιβάλ "Μιρ-1812", κατά το οποίο αναβιώνεται η μάχη στο έδαφος της Λευκορωσίας, μεταξύ του ιππικού του Ναπολέοντα και του ρωσικού στρατού. Για την ιστορία, οι Ρώσοι επικράτησαν.
EPA / TATYANA ZENKOVICH

Μέλη στρατιωτικών ιστορικών σωματείων, ντυμένα με στολές του 1812, παίρνουν μέρος στο 3ο διεθνές φεστιβάλ "Μιρ-1812", κατά το οποίο αναβιώνεται η μάχη στο έδαφος της Λευκορωσίας, μεταξύ του ιππικού του Ναπολέοντα και του ρωσικού στρατού. Για την ιστορία, οι Ρώσοι επικράτησαν.

Ημέρα της Βαστίλλης στην Γαλλία. Αεροσκάφη της Γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας πετούν σε σχηματισμό πάνω από τα Ηλύσια Πεδία, κατά την διάρκεια των εορτασμών της επετείου της έναρξης της Γαλλικής Επανάστασης.
REUTERS / CHARLES PLATIAU

Αεροσκάφη της Γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας πετούν σε σχηματισμό πάνω από τα Ηλύσια Πεδία, κατά την διάρκεια των εορτασμών της επετείου της έναρξης της Γαλλικής Επανάστασης.

Χορεύοντας στον Νιάρχο. Οικογένεια χορεύει στο ρυθμο της μουσικής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Χθες, στο πλαίσιο εκδηλώσεων, είχε συναυλία η κορυφαία σύγχρονη φωνή της τζαζ, Μαντλέν Πεϊρού.
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οικογένεια χορεύει στο ρυθμο της μουσικής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Χθες, στο πλαίσιο εκδηλώσεων, είχε συναυλία η κορυφαία σύγχρονη φωνή της τζαζ, Μαντλέν Πεϊρού.

Στο σκοτάδι η Νέα Υόρκη. Ο κόσμος στην Times Square προχωρεί "στα τυφλά" μετά το μπλακάουτ που προκάλεσε χάος στο Μανχάταν. Συναυλίες αναβλήθηκαν, κόσμος εγκλωβίστηκε σε ασανσέρ και η "πόλη που δεν κοιμάται ποτέ" βυθίστηκε στο σκοτάδι. Η βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης σημειώθηκε χθες το βράδυ και αποκαταστάθηκε μετά τις 22.00 (τοπική ώρα).
REUTERS / Jeenah Moon

Ο κόσμος στην Times Square προχωρεί "στα τυφλά" μετά το μπλακάουτ που προκάλεσε χάος στο Μανχάταν. Συναυλίες αναβλήθηκαν, κόσμος εγκλωβίστηκε σε ασανσέρ και η "πόλη που δεν κοιμάται ποτέ" βυθίστηκε στο σκοτάδι. Η βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης σημειώθηκε χθες το βράδυ και αποκαταστάθηκε μετά τις 22.00 (τοπική ώρα).

Δαμάζοντας τα κύματα. Ένας σέρφερ προσπαθεί να ισορροπήσει σε παραλία στο Ελ Σαλβαδόρ.
REUTERS / JOSE CABEZAS

Ένας σέρφερ προσπαθεί να ισορροπήσει σε παραλία στο Ελ Σαλβαδόρ.