Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019 19:50

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 13 Ιουλίου 2019.

Ο κυκλώνας Μπάρι έφτασε στην Λουιζιάνα. Μία γυναίκα στέκεται μπροστά από έναν πλημμυρισμένο δρόμο κοντά στην Λίμνη Πονσαρτραίν, καθώς η, αναβαθμισμένη σε κυκλώνα κατηγορίας 1, καταιγίδα Μπάρι, φτάνει στις ακτές της Λουιζιάνα.
EPA / DAN ANDERSON

Μία γυναίκα στέκεται μπροστά από έναν πλημμυρισμένο δρόμο κοντά στην Λίμνη Πονσαρτραίν, καθώς η, αναβαθμισμένη σε κυκλώνα κατηγορίας 1, καταιγίδα Μπάρι, φτάνει στις ακτές της Λουιζιάνα.

Επαναλειτουργεί το ιστορικό Fouquet
EPA / CHRISTOPHE PETIT TESSON

Το ιστορικό Καφέ Λε Φουκέ ανοίγει ξανά τις πόρτες του στο κοινό του Παρισιού. Το διάσημο ρεστοράν, που βρίσκεται στην συμβολή της Λεωφόρου των Ηλυσίων Πεδίων και της Λεωφόρου Γεωργίου Ε', είχε υποστεί καταστροφές και είχε καεί μερικώς κατά την διάρκεια επεισοδίων μεταξύ των Κίτρινων Γιλέκων και της γαλλικής αστυνομίας.

"Βασίλσσα" Χάλεπ. Η Σιμόνα Χάλεπ "κατατρόπωσε" την σπουδαία Σερένα Γουίλιαμς στον Τελικό του Γουίμπλεντον και βγαίνει φωτογραφίες με το μεγάλο τρόπαιο στα χέρια της.
REUTERS / TOBY MELVILLE

Η Σιμόνα Χάλεπ "κατατρόπωσε" την σπουδαία Σερένα Γουίλιαμς στον Τελικό του Γουίμπλεντον και βγαίνει φωτογραφίες με το μεγάλο τρόπαιο στα χέρια της.

Σύννεφα πάνω από το Πάνθεον. Συγκεντρωμένα σύννεφα πάνω από τον θόλο στο Πάνθεον του Παρισιού.
REUTERS / PHILIPPE WOJAZER

Συγκεντρωμένα σύννεφα πάνω από τον θόλο στο Πάνθεον του Παρισιού.

New York, New York. Στην Times Square Νέας Υόρκης, ο κόσμος παρατηρεί το Ηλιοστάσιο του Μανχάταν, γνωστό και ως "Manhattanhenge". Πρόκειται για ένα σπάνιο φαινόμενο, που παρατηρείται μόνο δύο φορές τον χρόνο, κατά το οποίο η δύση του ήλιου ευθυγραμμίζεται με τους κάθετους δρόμους του κεντρικού οδικού δικτύου του Μανχάταν.
REUTERS / EDUARDO MUNOZ

Στην Times Square Νέας Υόρκης, ο κόσμος παρατηρεί το Ηλιοστάσιο του Μανχάταν, γνωστό και ως "Manhattanhenge". Πρόκειται για ένα σπάνιο φαινόμενο, που παρατηρείται μόνο δύο φορές τον χρόνο, κατά το οποίο η δύση του ήλιου ευθυγραμμίζεται με τους κάθετους δρόμους του κεντρικού οδικού δικτύου του Μανχάταν.

Δύο δούκισσες στο Γουίμπλεντον. Η Κάθριν, Δούκισσα του Κέμπριτζ και η Μέγκαν Μαρκλ, Δούκισσα του Σάσσεξ, παρακολουθούν τον Τελικό Γυναικών στο τουρνουά του Wimbledon, μεταξύ της Σερένα Γουίλιαμς και της Σιμόνα Χάλεπ.
EPA / Laurence Griffiths / POOL

Η Κάθριν, Δούκισσα του Κέμπριτζ και η Μέγκαν Μαρκλ, Δούκισσα του Σάσσεξ, παρακολουθούν τον Τελικό Γυναικών στο τουρνουά του Wimbledon, μεταξύ της Σερένα Γουίλιαμς και της Σιμόνα Χάλεπ.

Διαδηλώσεις στην Βενεζουέλα. Ένας υποστηρικτής του προέδρου της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, υψώνει την γροθιά του σε διαδήλωση εναντίον της έκθεσης της Ύπατης Αρμοστού του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Η Μισέλ Μπατσελέ συνέταξε μια έκθεση-καταπέλτη για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από το καθεστώς Μαδούρο κάτι που προκάλεσε μαζικές αντιδράσεις στους πολίτες.
REUTERS / CARLOS GARCIA RAWLINS

Ένας υποστηρικτής του προέδρου της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, υψώνει την γροθιά του σε διαδήλωση εναντίον της έκθεσης της Ύπατης Αρμοστού του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Η Μισέλ Μπατσελέ συνέταξε μια έκθεση-καταπέλτη για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από το καθεστώς Μαδούρο κάτι που προκάλεσε μαζικές αντιδράσεις στους πολίτες.

Βουτιές στην λίμνη. Ένας άνδρας βουτάει μέσα στην Λίμνη Banki στην Ουγγαρία, κατά την διάρκεια τετραήμερου φεστιβάλ με ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.
EPA / Peter Komka

Ένας άνδρας βουτάει μέσα στην Λίμνη Banki στην Ουγγαρία, κατά την διάρκεια τετραήμερου φεστιβάλ με ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Καθημερινότητα στη Βομβάη. Ινδοί κάνουν βόλτα με ένα άλογο στην ακτή της Αραβικής Θάλασσας.
EPA / DIVYAKANT SOLANKI

Ινδοί κάνουν βόλτα με ένα άλογο στην ακτή της Αραβικής Θάλασσας.

7η η Πλατανιώτη. Η Ευαγγελία Πλατανιώτη κατέκτησε την 7η θέση στον τελικό του τεχνικού σόλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Νοτίου Κορέας.
REUTERS / EVGENIA NOVOZHENINA

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη κατέκτησε την 7η θέση στον τελικό του τεχνικού σόλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Νοτίου Κορέας.