Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 06 Ιουλίου 2019 17:11

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 6 Ιουλίου 2019.

Αγώνας εμποδίων στην Ουγγαρία. Στιγμιότυπο από τον πρώτο αγώνα εμποδίων που διοργανώνει το Robinson X Obstacle Course and Adventure Park στην περιοχή Szecseny της Ουγγαρίας. 
EPA / Peter Komka

Στιγμιότυπο από τον πρώτο αγώνα εμποδίων που διοργανώνει το Robinson X Obstacle Course and Adventure Park στην περιοχή Szecseny της Ουγγαρίας. 

Η «Μελάνια Τραμπ» στη Σλοβενία. Ένα ξύλινο γλυπτό σε πραγματικές διαστάσεις της Μελάνια Τραμπ αποκαλύπτεται στο κοινό στο Rozno της Σλοβενίας, περιοχή η οποία βρίσκεται κοντά στην γενέτειρα της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, Σέβνιτσα.  
REUTERS / BORUT ZIVULOVIC

Ένα ξύλινο γλυπτό σε πραγματικές διαστάσεις της Μελάνια Τραμπ αποκαλύπτεται στο κοινό στο Rozno της Σλοβενίας, περιοχή η οποία βρίσκεται κοντά στην γενέτειρα της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, Σέβνιτσα.  

Διαδηλώσεις στο Καζακστάν. Αστυνομικοί απομακρύνουν ένα άνδρα κατά τη διάρκεια διαδήλωσης που οργάνωσε το κόμμα της αντιπολίτευσης στο Αλμάτι του Καζακστάν. 
REUTERS / PAVEL MIKHEYEV

Αστυνομικοί απομακρύνουν ένα άνδρα κατά τη διάρκεια διαδήλωσης που οργάνωσε το κόμμα της αντιπολίτευσης στο Αλμάτι του Καζακστάν. 

Σε γαλλικό ρυθμό οι Βρυξέλλες. Στιγμιότυπο από τον ποδηλατικό αγώνα Tour de France που εκκινεί φέτος από τις Βρυξέλλες. 
REUTERS / CHRISTIAN HARTMANN

Στιγμιότυπο από τον ποδηλατικό αγώνα Tour de France που εκκινεί φέτος από τις Βρυξέλλες. 

Εκκεντρικά αξεσουάρ στη Μαδρίτη. Μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία της μπράντας Alaska Accesorios στην 70η Εβδομάδα Μόδας της Mercedes-Benz στη Μαδρίτη. 
EPA / BALLESTEROS

Μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία της μπράντας Alaska Accesorios στην 70η Εβδομάδα Μόδας της Mercedes-Benz στη Μαδρίτη. 

Φολκ φεστιβάλ στην Ελβετία. Στιγμιότυπο από το παραδοσιακό φεστιβάλ «Zueri Faescht» στη Ζυρίχη της Ελβετίας. 
EPA / ENNIO LEANZA

Στιγμιότυπο από το παραδοσιακό φεστιβάλ «Zueri Faescht» στη Ζυρίχη της Ελβετίας. 

Οι δύο Φρίντες στο Μεξικό. Δύο γυναίκες ντυμένες ως τις φιγούρες της Φρίντα Κάλο όπως εικονίζονται στον πίνακα «Οι δύο Φρίντες» συμμετέχουν στην έκθεση «Los Colores de Frida Kahlo» που φιλοξενείται στην πλατεία Σόκαλο, στην Πόλη του Μεξικού. 
REUTERS / LUIS CORTES

Δύο γυναίκες ντυμένες ως τις φιγούρες της Φρίντα Κάλο όπως εικονίζονται στον πίνακα «Οι δύο Φρίντες» συμμετέχουν στην έκθεση «Los Colores de Frida Kahlo» που φιλοξενείται στην πλατεία Σόκαλο, στην Πόλη του Μεξικού. 

Νυχτερινή καταιγίδα. Κεραυνοί στον ουρανό πάνω από την πόλη των Τρικάλων κατα την διάρκεια καταιγίδας το βράδυ της Παρασκευής. 
Eurokinissi / ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Κεραυνοί στον ουρανό πάνω από την πόλη των Τρικάλων κατα την διάρκεια καταιγίδας το βράδυ της Παρασκευής. 

Ακατάλληλη στιγμή. Μία γυναίκα, στην Τσαντιγκάρ της Ινδίας, σπρώχνει το αυτοκίνητό της που έμεινε την πιο ακατάλληλη στιγμή ενώ σημειώνονται έντονες βροχοπτώσεις. 
REUTERS / AJAY VERMA

Μία γυναίκα, στην Τσαντιγκάρ της Ινδίας, σπρώχνει το αυτοκίνητό της που έμεινε την πιο ακατάλληλη στιγμή ενώ σημειώνονται έντονες βροχοπτώσεις. 

Σε ύφεση τα πύρινα μέτωπα στην Εύβοια. Στιγμιότυπο από την επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που καίει, κοντά στο χωριό Γαβαλάς, στην Έυβοια. Σε ύφεση είναι όλα τα πύρινα μέτωπα στην περιοχή της Κύμης, μετά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πολυάριθμες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή.
Thodoris Nikolaou / SOOC /

Στιγμιότυπο από την επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που καίει, κοντά στο χωριό Γαβαλάς, στην Έυβοια. Σε ύφεση είναι όλα τα πύρινα μέτωπα στην περιοχή της Κύμης, μετά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πολυάριθμες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή.