Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019 15:37

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 2 Ιουλίου 2019.

Θρήνος και εντάσεις στο Ισραήλ . Μέλη και φίλοι του Ισραηλινού έφηβου Salamon Taka τον συνοδεύουν στην τελευταία του οικία στο νεκροταφείο της Χάιφα, στο Ισραήλ. Ο αιθιοπικής καταγωγής νεαρός πυροβολήθηκε στο κεφάλι από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας στις 30 Ιουνίου. Ο θάνατός του πυροδότησε κύμα διαδηλώσεων στη χώρα με την αιθιοπική κοινότητα να ζητάει ίση μεταχείριση και δικαιώματα. 
EPA / ABIR SULTAN

Μέλη και φίλοι του Ισραηλινού έφηβου Salamon Taka τον συνοδεύουν στην τελευταία του οικία στο νεκροταφείο της Χάιφα, στο Ισραήλ. Ο αιθιοπικής καταγωγής νεαρός πυροβολήθηκε στο κεφάλι από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας στις 30 Ιουνίου. Ο θάνατός του πυροδότησε κύμα διαδηλώσεων στη χώρα με την αιθιοπική κοινότητα να ζητάει ίση μεταχείριση και δικαιώματα. 

Πλάτη στην Ευρώπη. Την πλάτη τους, κατά την ανάκρουση του ευρωπαϊκού ύμνου στην εναρκτήρια πανηγυρική συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, γύρισαν οι ευρωβουλευτές του βρετανικού κόμματος Brexit του Νάιτζελ Φάρατζ.
EPA / PATRICK SEEGER

Την πλάτη τους, κατά την ανάκρουση του ευρωπαϊκού ύμνου στην εναρκτήρια πανηγυρική συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, γύρισαν οι ευρωβουλευτές του βρετανικού κόμματος Brexit του Νάιτζελ Φάρατζ.

Σέλφι στο Σύνταγμα. Ένα ζευγάρι φωτογραφίζεται με φόντο το κτήριο της Βουλής των Ελλήνων, στο Σύνταγμα. 
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ένα ζευγάρι φωτογραφίζεται με φόντο το κτήριο της Βουλής των Ελλήνων, στο Σύνταγμα. 

Street art στη Νότια Αφρική . Τουρίστες φωτογραφίζουν τεράστιο γκράφιτι σε τοίχο κτιρίου στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής. Η street art ανθεί την τελευταία δεκαετία στην πόλη και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο την επισκέπτονται για να αφήσουν το καλλιτεχνικό τους σημάδι. 
EPA / KIM LUDBROOK

Τουρίστες φωτογραφίζουν τεράστιο γκράφιτι σε τοίχο κτιρίου στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής. Η street art ανθεί την τελευταία δεκαετία στην πόλη και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο την επισκέπτονται για να αφήσουν το καλλιτεχνικό τους σημάδι. 

Καταρρακτώδεις βροχές στην Ινδία. Επιβάτες τρένου στο Μουμπάι της Ινδίας προσπαθούν να το εγκαταλείψουν καθώς έχει κολλήσει λόγω των έντονων βροχοπτώσεων. Στο Μουμπάι τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 69 τραυματίστηκαν όταν τείχος κατέρρευσε πάνω σε παράγκες εξαιτίας των καταρρακτωδών βροχών που εκδηλώνονται στην πόλη λόγω των μουσώνων.
REUTERS / Francis Mascarenhas

Επιβάτες τρένου στο Μουμπάι της Ινδίας προσπαθούν να το εγκαταλείψουν καθώς έχει κολλήσει λόγω των έντονων βροχοπτώσεων. Στο Μουμπάι τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 69 τραυματίστηκαν όταν τείχος κατέρρευσε πάνω σε παράγκες εξαιτίας των καταρρακτωδών βροχών που εκδηλώνονται στην πόλη λόγω των μουσώνων.

Πρωτοβουλία για ασφαλή σύνορα στο Τέξας. Συνοριοφύλακας των ΗΠΑ στο Τέξας, στα σύνορα με το Μεξικό, μεταφέρει παιδικές κούκλες καθώς προετοιμάζεται για συνέντευξη τύπου με θέμα «Πρωτοβουλία για ασφαλή σύνορα». Τη Δευτέρα κηδεύτηκαν στο νεκροταφείο μιας φτωχής συνοικίας της πρωτεύουσας του Ελ Σαλβαδόρ. ο Όσκαρ Αλμπέρτο Μαρτίνες και η μικρή του κόρη Άντζι Βαλέρια, που πνίγηκαν στην προσπάθειά τους να περάσουν κολυμπώντας τον Ρίο Μπράβο (Ρίο Γκράντε στις ΗΠΑ) για να φθάσουν στο «αμερικανικό όνειρο». 
REUTERS / Loren Elliott

Συνοριοφύλακας των ΗΠΑ στο Τέξας, στα σύνορα με το Μεξικό, μεταφέρει παιδικές κούκλες καθώς προετοιμάζεται για συνέντευξη τύπου με θέμα «Πρωτοβουλία για ασφαλή σύνορα». Τη Δευτέρα κηδεύτηκαν στο νεκροταφείο μιας φτωχής συνοικίας της πρωτεύουσας του Ελ Σαλβαδόρ. ο Όσκαρ Αλμπέρτο Μαρτίνες και η μικρή του κόρη Άντζι Βαλέρια, που πνίγηκαν στην προσπάθειά τους να περάσουν κολυμπώντας τον Ρίο Μπράβο (Ρίο Γκράντε στις ΗΠΑ) για να φθάσουν στο «αμερικανικό όνειρο». 

Άβολη μόδα. Μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία της σχεδιάστριας Μαρία Γκράτσια Κιούρι για τον οίκο Christian Dior στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Η παρουσιάση των κολεξιόν Haute Couture διοργνώνεται από τις 30 Ιουνίου ως τις 4 Ιουλίου. 
EPA / IAN LANGSDON

Μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία της σχεδιάστριας Μαρία Γκράτσια Κιούρι για τον οίκο Christian Dior στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Η παρουσιάση των κολεξιόν Haute Couture διοργνώνεται από τις 30 Ιουνίου ως τις 4 Ιουλίου. 

Πολύχρωμες βόλτες στο Λονδίνο. Ένα ζευγάρι ανεβαίνει σκαλιά, στην περιοχή Κάναρι Γουάρφ του Λονδίνου, τα οποία έχουν βαφτεί στα χρώματα του ουράνιου τόξου με αφορμή το Gay Pride. 
REUTERS / Dylan Martinez

Ένα ζευγάρι ανεβαίνει σκαλιά, στην περιοχή Κάναρι Γουάρφ του Λονδίνου, τα οποία έχουν βαφτεί στα χρώματα του ουράνιου τόξου με αφορμή το Gay Pride. 

Φωτιά στη Νέα Υόρκη. Περαστικοί διασχίζουν δρόμο του Μπρούκλιν, στη Νέα Υόρκη, ενώ πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν φωτιά που έχει ξεσπάσει σε φρεάτιο. 
REUTERS / Lucas Jackson

Περαστικοί διασχίζουν δρόμο του Μπρούκλιν, στη Νέα Υόρκη, ενώ πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν φωτιά που έχει ξεσπάσει σε φρεάτιο. 

Συνωστισμός για λίγο νερό. Κόσμος γεμίζει τα δοχεία του με νερό από αντλίες στο Νέο Δελχί της Ινδίας. 
REUTERS / ANUSHREE FADNAVIS

Κόσμος γεμίζει τα δοχεία του με νερό από αντλίες στο Νέο Δελχί της Ινδίας.