Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 17:00

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019.

Καταιγίδες στην Ινδία. Περίοδος μουσώνων στην Ινδία. Ένας άνδρας πουλάει ομπρέλες κατά την διάρκεια σφοδρής βροχόπτωσης.
EPA / SANJEEV GUPTA

Περίοδος μουσώνων στην Ινδία. Ένας άνδρας πουλάει ομπρέλες κατά την διάρκεια σφοδρής βροχόπτωσης.

Προπόνηση με τον Μπόρις. Ο υποψήφιος για την ηγεσία των συντηρητικών, Μπόρις Τζόνσον, επισκέπεται το Κέντρο Εκπαίδευσης της Αστυνομίας στο Ρέντινγκ και δεν χάνει την ευκαιρία να... προπονηθεί σε νέες τεχνικές.
REUTERS / DYLAN MARTINEZ

Ο υποψήφιος για την ηγεσία των συντηρητικών, Μπόρις Τζόνσον, επισκέπεται το Κέντρο Εκπαίδευσης της Αστυνομίας στο Ρέντινγκ και δεν χάνει την ευκαιρία να... προπονηθεί σε νέες τεχνικές.

Μητρική αγάπη. Μία ελαφίνα στο δάσος μαζί με το μικρό της.
Eurokinissi / ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Μία ελαφίνα στο δάσος μαζί με το μικρό της.

Σέλφι στο λιμάνι. Δεμένα είναι τα πλοία στα λιμάνια λόγω της απεργίας που έχει εξαγγείλει η ΠΝΟ. Η θερμοκρασία αυξάνεται και αναμένεται να φτάσει τους 40 βαθμούς.
Eurokinissi / ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Δεμένα είναι τα πλοία στα λιμάνια λόγω της απεργίας που έχει εξαγγείλει η ΠΝΟ. Η θερμοκρασία αυξάνεται και αναμένεται να φτάσει τους 40 βαθμούς.

Αλληλεγγύη στην Γερμανίδα πλοίαρχο. Στιγμιότυπο από την Διαμαρτυρία της Διεθνούς Αμνηστίας στην Πρεσβεία της Ιταλίας υπέρ της Γερμανίδας καπετάνισσας, Καρόλα Ρακέτε.
Eurokinissi / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Στιγμιότυπο από την Διαμαρτυρία της Διεθνούς Αμνηστίας στην Πρεσβεία της Ιταλίας υπέρ της Γερμανίδας καπετάνισσας, Καρόλα Ρακέτε.

Χαμόγελα για την Ούρσουλα. Η Γερμανίδα Υπουργός Άμυνας, Ούρσουλα Φον ντερ Λάινεν, υποψήφια για την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, παρευρίσκεται εμφανώς χαρούμενη, στην εβδομαδιαία συνάντηση του υπουργικού συμβουλίου στο Βερολίνο.
REUTERS / HANNIBAL HANSCHKE

Η Γερμανίδα Υπουργός Άμυνας, Ούρσουλα Φον ντερ Λάινεν, υποψήφια για την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, παρευρίσκεται εμφανώς χαρούμενη, στην εβδομαδιαία συνάντηση του υπουργικού συμβουλίου στο Βερολίνο.

Για... τσάι. Η Άλεξ Μόργκαν των ΗΠΑ πανηγυρίζει με χαρακτηριστική κίνηση το γκολ της εναντίον της Αγγλίας. Οι Αμερικανίδες νίκησαν με 2-1, στον ημιτελικό του Μουντιάλ Γυναικών.
REUTERS / BENOIT TESSIER

Η Άλεξ Μόργκαν των ΗΠΑ πανηγυρίζει με χαρακτηριστική κίνηση το γκολ της εναντίον της Αγγλίας. Οι Αμερικανίδες νίκησαν με 2-1, στον ημιτελικό του Μουντιάλ Γυναικών.

Σκοτάδι στο φως. Ηλιακή έκλειψη όπως φαίνεται από το Κοκίμπο της Χιλής.
REUTERS / RODRIGO GARRIDO

Ηλιακή έκλειψη όπως φαίνεται από το Κοκίμπο της Χιλής.

Στον τελικό η Βραζιλία. Ο Καζεμίρο της Ρεάλ Μαδρίτης, "εξαφάνισε" τον Λέο Μέσι και η Βραζιλία προκρίθηκε στον τελικό του Κόπα Αμέρικα επικρατώντας της Αργεντινής με 2-0.
REUTERS / PILAR OLIVARES

Ο Καζεμίρο της Ρεάλ Μαδρίτης, "εξαφάνισε" τον Λέο Μέσι και η Βραζιλία προκρίθηκε στον τελικό του Κόπα Αμέρικα επικρατώντας της Αργεντινής με 2-0.

Ποδηλατοδρομία για τα θύματα του τροχαίου. Ποδηλατοδρομία για τους δύο νεκρούς ποδηλάτες του τροχαίου της Πτολεμαΐδας διοργανώθηκε στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Πριν 10 μέρες, οι δύο ποδηλάτες σκοτώθηκαν στον επαρχιακό δρόμο Πτολεμαΐδας-Άρδασσας, όταν για άγνωστο λόγο Ι.Χ. πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.
MotionTeam / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ποδηλατοδρομία για τους δύο νεκρούς ποδηλάτες του τροχαίου της Πτολεμαΐδας διοργανώθηκε στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Πριν 10 μέρες, οι δύο ποδηλάτες σκοτώθηκαν στον επαρχιακό δρόμο Πτολεμαΐδας-Άρδασσας, όταν για άγνωστο λόγο Ι.Χ. πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.