Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019 19:00

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 30 Ιουνίου 2019.

50 χρόνια από το Stonewall. Ακτιβιστές παρελαύνουν στην Νέα Υόρκη, με αφορμή το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας και την 50η επέτειο από την Εξέγερση του Στόουνγουολ στο Γκρίνουιτς Βίλατζ.
REUTERS / LUCAS JACKSON

Ακτιβιστές παρελαύνουν στην Νέα Υόρκη, με αφορμή το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας και την 50η επέτειο από την Εξέγερση του Στόουνγουολ στο Γκρίνουιτς Βίλατζ.

Υψηλή ραπτική στο Παρίσι. Ένα μοντέλο παρουσιάζει μία δημιουργία του σχεδιαστή Μαουρίτσιο Γκαλάντε στην επίδειξή του Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019/20.
REUTERS / CHARLES PLATIAU

Ένα μοντέλο παρουσιάζει μία δημιουργία του σχεδιαστή Μαουρίτσιο Γκαλάντε στην επίδειξή του Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019/20.

Τετράποδοι φίλοι του τένις. Ένας σκύλος, ντυμένος ανάλογα, κάθεται σε μία θέση, ενώ το τουρνουά τένις του Wimbledon ετοιμάζεται να ξεκινήσει.
REUTERS / HANNAH MCKAY

Ένας σκύλος, ντυμένος ανάλογα, κάθεται σε μία θέση, ενώ το τουρνουά τένις του Wimbledon ετοιμάζεται να ξεκινήσει.

Ηλιοθεραπεία στην Βαλτική. Λουόμενοι στην παραλία στο Travemünde της Γερμανίας.
REUTERS / FABIAN BIMMER

Λουόμενοι στην παραλία στο Travemünde της Γερμανίας.

Ηλιοβασίλεμα στην Εκκλησία του Δήμου. Ο ήλιος δύει στον λόφο της Πνύκας.
Eurokinissi / ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο ήλιος δύει στον λόφο της Πνύκας.

22ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ στο Γουδή. Στιγμιότυπο από το 22ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ που διεξάγεται στο Πάρκο Γουδή και ολοκληρώνεται σήμερα με πλήθος εκδηλώσεων.
George Vitsaras / SOOC / George Vitsaras

Στιγμιότυπο από το 22ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ που διεξάγεται στο Πάρκο Γουδή και ολοκληρώνεται σήμερα με πλήθος εκδηλώσεων.

Μοιραίος ο Σουάρεζ. Ντιέγο Γοδίν και Λουίς Σουάρεζ αποχωρούν περίλυποι μετά την λήξη του αγώνα με αντίπαλο το Περού, στα πλαίσια του Κόπα Αμέρικα. Ο σταρ της Μπαρτσελόνα αστόχησε από την "άσπρη βούλα" στην διαδικασία των πέναλτι και το Περού πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά, με σκορ 5-4. Ο αγώνας στην κανονική του διάρκεια έληξε 0-0.
REUTERS / Sergio Moraes

Ντιέγο Γοδίν και Λουίς Σουάρεζ αποχωρούν περίλυποι μετά την λήξη του αγώνα με αντίπαλο το Περού, στα πλαίσια του Κόπα Αμέρικα. Ο σταρ της Μπαρτσελόνα αστόχησε από την "άσπρη βούλα" στην διαδικασία των πέναλτι και το Περού πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά, με σκορ 5-4. Ο αγώνας στην κανονική του διάρκεια έληξε 0-0.

Ιστορική συνάντηση. Ντόναλντ Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν συναντήθηκαν στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη που χωρίζει τις δύο Κορέες. Μετά την ιστορική χειραψία τους ο Τραμπ έγινε ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος που πέρασε την γραμμή.
REUTERS / KEVIN LAMARQUE

Ντόναλντ Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν συναντήθηκαν στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη που χωρίζει τις δύο Κορέες. Μετά την ιστορική χειραψία τους ο Τραμπ έγινε ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος που πέρασε την γραμμή.

Παιχνίδι στο συντριβάνι. Δύο παιδιά παίζουν ποδόσφαιρο σε συντριβάνι στην Νίκαια της Γαλλίας.
EPA / SEBASTIEN NOGIER

Δύο παιδιά παίζουν ποδόσφαιρο σε συντριβάνι στην Νίκαια της Γαλλίας.

Βόλτα στην παραλία. Πεζοί κάνουν βόλτα στο Cayeux-sur-Mer της Γαλλίας. με τον καύσωνα υποχωρεί σταδιακά.
REUTERS / PASCAL ROSSIGNOL

Πεζοί κάνουν βόλτα στο Cayeux-sur-Mer της Γαλλίας. με τον καύσωνα υποχωρεί σταδιακά.