Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 15:47

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 25 Ιουνίου 2019.

Φλογερό φεστιβάλ στην Ισπανία. Συνολικά 180 φωτιές «καίνε» το Αλικάντε της Ισπανίας κατά τη διάρκεια της νύχτας Nit de la Crema» (Fire Night) που κλείνουν θεαματικά το φεστιβάλ  Bonfires Fiestas.
EPA / Manuel Lorenzo

Συνολικά 180 φωτιές «καίνε» το Αλικάντε της Ισπανίας κατά τη διάρκεια της νύχτας Nit de la Crema» (Fire Night) που κλείνουν θεαματικά το φεστιβάλ  Bonfires Fiestas.

Καύσωνας στη Γερμανία. Ένας ποδηλάτης δροσίζεται σε αντλία για αυτόματο πότισμα στο Βερολίνο. Μεταξύ 24 και 29 Ιουνίου αναμένεται ένα πρωτοφανές σε διάρκεια και ένταση κύμα ζέστης, καθώς θερμές αέριες μάζες από την Αφρική θα κινηθούν σε ασυνήθιστα μεγάλα γεωγραφικά πλάτη της Ευρώπης, δημιουργώντας συνθήκες καύσωνα σε πολλές χώρες στα δυτικά και κεντρικά τμήματα της ηπείρου.
 
EPA / JENS SCHLUETER

Ένας ποδηλάτης δροσίζεται σε αντλία για αυτόματο πότισμα στο Βερολίνο. Μεταξύ 24 και 29 Ιουνίου αναμένεται ένα πρωτοφανές σε διάρκεια και ένταση κύμα ζέστης, καθώς θερμές αέριες μάζες από την Αφρική θα κινηθούν σε ασυνήθιστα μεγάλα γεωγραφικά πλάτη της Ευρώπης, δημιουργώντας συνθήκες καύσωνα σε πολλές χώρες στα δυτικά και κεντρικά τμήματα της ηπείρου.

 

Δειλινό στη λίμνη Πλαστήρα. Τα χρώματα του δειλινού «βάφουν» τα σύννεφα πάνω από την λίμνη Πλαστήρα. 
Eurokinissi / ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ

Τα χρώματα του δειλινού «βάφουν» τα σύννεφα πάνω από την λίμνη Πλαστήρα. 

Διαδηλώσεις στη Γάζα με αφορμή τη διάσκεψη του Μπαχρέιν. Παλαιστίνιος διαδηλωτής στη Γάζα καίει αφίσες με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας για τη διάσκεψη που θα διεξαχθεί στο Μπαχρέιν, υπό την αιγίδα των ΗΠΑ, με σκοπό την παρουσίαση του οικονομικού μέρους του σχεδίου της Ουάσινγκτον για την επίλυση του Μεσανατολικού.
REUTERS / IBRAHEEM ABU MUSTAFA

Παλαιστίνιος διαδηλωτής στη Γάζα καίει αφίσες με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας για τη διάσκεψη που θα διεξαχθεί στο Μπαχρέιν, υπό την αιγίδα των ΗΠΑ, με σκοπό την παρουσίαση του οικονομικού μέρους του σχεδίου της Ουάσινγκτον για την επίλυση του Μεσανατολικού.

Μπάνιο στη Λακωνία. Δύο άνδρες απολαμβάνουν τη θάλασσα σε παραλία στη Λακωνία. 
INTIME NEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δύο άνδρες απολαμβάνουν τη θάλασσα σε παραλία στη Λακωνία. 

Ξεκούραση στο εθνικό πάρκο. Ένας μαύρος ρινόκερος ο οποίος μεταφέρθηκε στο εθνικό πάρκο Akagera της Ρουάντα από ζωολογικό κήπο της Τσεχίας (Zoo Safari Park Dvur Kralove) διακρίνεται στο χώρο του. 
REUTERS / Stringer .

Ένας μαύρος ρινόκερος ο οποίος μεταφέρθηκε στο εθνικό πάρκο Akagera της Ρουάντα από ζωολογικό κήπο της Τσεχίας (Zoo Safari Park Dvur Kralove) διακρίνεται στο χώρο του. 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο MVP στο NBA. Ο σούπερ σταρ του Μιλγουόκι Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε MVP της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ, αφήνοντας πίσω του τον Τζέιμς Χάρντεν (Χιούστον) και τον Πολ Τζορτζ (Οκλαχόμα). 
USA TODAY Sports / Gary A. Vasquez

Ο σούπερ σταρ του Μιλγουόκι Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε MVP της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ, αφήνοντας πίσω του τον Τζέιμς Χάρντεν (Χιούστον) και τον Πολ Τζορτζ (Οκλαχόμα). 

Φεστιβάλ τζαζ μουσικής στη Μόσχα. Στιγμιότυπο από το φεστιβάλ τζαζ μουσικής Usadba στην Μόσχα της Ρωσίας. 
REUTERS / MAXIM SHEMETOV

Στιγμιότυπο από το φεστιβάλ τζαζ μουσικής Usadba στην Μόσχα της Ρωσίας. 

Διαστημικές επισκέψεις. Το Σογιούζ MS-11 που μεταφέρει την Αμερικανίδα Αν Μακλέιν της NASA, τον Ρώσο κοσμοναύτη Όλεγκ Κονονένκο, και τον Καναδό Νταβίντ Σεντ Ζακ της Καναδικής Διαστημικής Υπηρεσίας προσγειώνεται σε απομακρυσμένη περιοχή έξω από την πόλη Τζεζκαζγκάν στο Καζακστάν. 
REUTERS / POOL New

Το Σογιούζ MS-11 που μεταφέρει την Αμερικανίδα Αν Μακλέιν της NASA, τον Ρώσο κοσμοναύτη Όλεγκ Κονονένκο, και τον Καναδό Νταβίντ Σεντ Ζακ της Καναδικής Διαστημικής Υπηρεσίας προσγειώνεται σε απομακρυσμένη περιοχή έξω από την πόλη Τζεζκαζγκάν στο Καζακστάν. 

Ένταση στην Ινδία. Αστυνομικοί στην Καλκούτα συλλαμβάνουν μια γυναίκα η οποία συμμετέχει στις διαμαρτυρίες για τον θάνατο από εγκεφαλίτιδα στην ανατολική πολιτεία της Ινδίας, Μπιχάρ. 
REUTERS / Rupak De Chowdhuri

Αστυνομικοί στην Καλκούτα συλλαμβάνουν μια γυναίκα η οποία συμμετέχει στις διαμαρτυρίες για τον θάνατο από εγκεφαλίτιδα στην ανατολική πολιτεία της Ινδίας, Μπιχάρ.