Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 15:55

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019.

Καθημερινότητα στο Αφγανιστάν. Ένα κορίτσι παίζει στην Καμπούλ του Αφγανιστάν.
REUTERS / MOHAMMAD ISMAIL

Ένα κορίτσι παίζει στην Καμπούλ του Αφγανιστάν.

Κωνσταντινούπολη: Νικητής ο Εκρέμ Ιμάμογλου. Υποστηρικτές του Εκρέμ Ιμάμογλου πανηγυρίζουν για την εκλογή του στην Κωνσταντινούπολη  με μεγάλη διαφορά έναντι του εκλεκτού του Τούρκου προέδρου, του Μπιναλί Γιλντιρίμ. 
REUTERS / KEMAL ASLAN

Υποστηρικτές του Εκρέμ Ιμάμογλου πανηγυρίζουν για την εκλογή του στην Κωνσταντινούπολη  με μεγάλη διαφορά έναντι του εκλεκτού του Τούρκου προέδρου, του Μπιναλί Γιλντιρίμ. 

Εορτασμοί στη Ρωσία. Πυροτεχνήματα σκάνε πάνω από το πλοίο «Rossiya» (Ρωσία) καθώς πλέει στον ποταμό Νέβα για τους εορτασμούς με αφορμή την αποφοίτηση των μαθητών στην Αγία Πετρούπολη. 
REUTERS / ANTON VAGANOV

Πυροτεχνήματα σκάνε πάνω από το πλοίο «Rossiya» (Ρωσία) καθώς πλέει στον ποταμό Νέβα για τους εορτασμούς με αφορμή την αποφοίτηση των μαθητών στην Αγία Πετρούπολη. 

Διαδηλώσεις στη Ρωσία. Κόσμος διαδηλώνει στη Μόσχα της Ρωσίας ζητώντας την απελευθέρωση όλων των πολιτικών κρατουμένων . 
REUTERS / TATYANA MAKEYEVA

Κόσμος διαδηλώνει στη Μόσχα της Ρωσίας ζητώντας την απελευθέρωση όλων των πολιτικών κρατουμένων . 

«Πλαστικός πλανήτης» στο Βιετνάμ. Κόσμος εξετάζει ένα από τα έργα που συμμετέχουν στην έκθεση «Πλαστικός πλανήτης» στο μουσείο Vincom Centre for Contemporary Art (VCCA) στο Ανόι του Βιετνάμ. 
EPA / MINH HOANG

Κόσμος εξετάζει ένα από τα έργα που συμμετέχουν στην έκθεση «Πλαστικός πλανήτης» στο μουσείο Vincom Centre for Contemporary Art (VCCA) στο Ανόι του Βιετνάμ. 

Καλοκαιρινό φεστιβάλ στο Νιάρχος . Στιγμιότυπο από το Summer Nostos Festival (SNFestival), ένα πολυσυλλεκτικό διεθνές φεστιβάλ τέχνης, άθλησης και εκπαίδευση που διοργανώνεται και χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από το Summer Nostos Festival (SNFestival), ένα πολυσυλλεκτικό διεθνές φεστιβάλ τέχνης, άθλησης και εκπαίδευση που διοργανώνεται και χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

Μουσικό φεστιβάλ στη Γερμανία. Κόσμος διασκεδάζει στο μουσικό φεστιβάλ Southside που διοργανώνεται στην περιοχή Neuhausen ob Eck, στη Γερμανία. 
EPA / RONALD WITTEK

Κόσμος διασκεδάζει στο μουσικό φεστιβάλ Southside που διοργανώνεται στην περιοχή Neuhausen ob Eck, στη Γερμανία. 

Χορός στη Γρανάδα. Μέλη της χορευτικής ομάδας «Martha Graham Dance Company» παρουσιάζουν στη σκηνή του θεάτρου Generalife το πρόγραμμά τους στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής και Χορού στη Γρανάδα της Ισπανίας. 
EPA / Pepe Torres

Μέλη της χορευτικής ομάδας «Martha Graham Dance Company» παρουσιάζουν στη σκηνή του θεάτρου Generalife το πρόγραμμά τους στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής και Χορού στη Γρανάδα της Ισπανίας. 

Ογκώδης αντικυβερνητική διαδήλωση στην Πράγα. Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, 250.000, σύμφωνα με τους οργανωτές και πολλά μέσα ενημέρωσης, συγκεντρώθηκαν στην Πράγα για να ζητήσουν την παραίτηση του πρωθυπουργού Αντρέι Μπάμπις, στην μεγαλύτερη εκδήλωση λαϊκής διαμαρτυρίας στη χώρα από την Βελούδινη Επανάσταση που έφερε την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος.
EPA / MARTIN DIVISEK

Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, 250.000, σύμφωνα με τους οργανωτές και πολλά μέσα ενημέρωσης, συγκεντρώθηκαν στην Πράγα για να ζητήσουν την παραίτηση του πρωθυπουργού Αντρέι Μπάμπις, στην μεγαλύτερη εκδήλωση λαϊκής διαμαρτυρίας στη χώρα από την Βελούδινη Επανάσταση που έφερε την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος.

Ηλιοβασίλεμα στο Καβούρι. Στιγμιότυπο από παραλία στο Καβούρι. 
George Vitsaras / SOOC

Στιγμιότυπο από παραλία στο Καβούρι.