Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019 17:56

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 23 Ιουνίου 2019.

Ξεκίνησε το Φεστιβάλ Επιδαύρου 2019. Στιγμιότυπο από την παράσταση «Οιδίπους» του Robert Wilson στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Η βασισμένη στο έργο του Σοφοκλή παράσταση άνοιξε το φετινό Φεστιβάλ Επιδαύρου. 
Eurokinissi / Εύη Φυλαχτού

Στιγμιότυπο από την παράσταση «Οιδίπους» του Robert Wilson στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Η βασισμένη στο έργο του Σοφοκλή παράσταση άνοιξε το φετινό Φεστιβάλ Επιδαύρου. 

Ολυμπιακός αέρας στο Παρίσι. Η γαλλική ομάδα BMX συμμετέχει σε σόου στην Πλατεία Κονκόρντ, στο Παρίσι, η οποία μεταμορφώθηκε σε τεράστιο Ολυμπιακό πάρκο. Η γαλλική πρωτευούσα θα υποδεχτεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2024. 
REUTERS / Philippe Wojazer

Η γαλλική ομάδα BMX συμμετέχει σε σόου στην Πλατεία Κονκόρντ, στο Παρίσι, η οποία μεταμορφώθηκε σε τεράστιο Ολυμπιακό πάρκο. Η γαλλική πρωτευούσα θα υποδεχτεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2024. 

Ένα υπερήφανο φανάρι. Με αφορμή την 23η διοργάνωση του Gay Pride, φανάρι σε δρόμο του Σάο Πάολο της Βραζιλίας ανάβει κόκκινο εικονίζοντας ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι. 
REUTERS / NACHO DOCE

Με αφορμή την 23η διοργάνωση του Gay Pride, φανάρι σε δρόμο του Σάο Πάολο της Βραζιλίας ανάβει κόκκινο εικονίζοντας ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι. 

Γοργόνες στη στεριά. Μασκαρεμένοι κάτοικοι του Κόνι Άιλαντ, στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, συμμετέχουν στην 37η διοργάνωση της παρέλασης της περιοχής με θέμα τη γοργόνα. Η παρέλαση σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού. 
REUTERS / Jeenah Moon

Μασκαρεμένοι κάτοικοι του Κόνι Άιλαντ, στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, συμμετέχουν στην 37η διοργάνωση της παρέλασης της περιοχής με θέμα τη γοργόνα. Η παρέλαση σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού. 

Παριζιάνικη μόδα. Μοντέλα παρουσιάζουν τις δημιουργίες του Ιάπωνα σχεδιαστή Masanori Morikawa για τον οίκο Christian Dada στην Ανδρική Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. 
EPA / CAROLINE BLUMBERG

Μοντέλα παρουσιάζουν τις δημιουργίες του Ιάπωνα σχεδιαστή Masanori Morikawa για τον οίκο Christian Dada στην Ανδρική Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. 

Διαδηλώσεις για το κλίμα στη Γερμανία. Ακτιβιστές συμμετέχουν σε διαμαρτυρία για την κλιματική αλλαγή σε ορυχείο της Garzweiler που βρίσκεται κοντά στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. 
REUTERS / THILO SCHMUELGEN

Ακτιβιστές συμμετέχουν σε διαμαρτυρία για την κλιματική αλλαγή σε ορυχείο της Garzweiler που βρίσκεται κοντά στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. 

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων. Στιγμιότυπο από εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων στι Σεράφειο  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων που γιορτάστηκε στις 20 Ιουνίου.
INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Στιγμιότυπο από εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων στι Σεράφειο  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων που γιορτάστηκε στις 20 Ιουνίου.

Πολύχρωμοι χαρταετοί στο Μπαλί. Ένας άνδρας παρακολουθεί το Φεστιβάλ Χαρταετού που διοργανώνεται στην Ντενπάσαρ, στο Μπαλί. 
REUTERS / JOHANNES CHRISTO

Ένας άνδρας παρακολουθεί το Φεστιβάλ Χαρταετού που διοργανώνεται στην Ντενπάσαρ, στο Μπαλί. 

Ξανά εκλογές στην Κωνσταντινούπολη. Εκατομμύρια ψηφοφόροι στην Κωνσταντινούπολη καλούνται ξανά σήμερα στις κάλπες, για να αναδείξουν τον δήμαρχο της οικονομικής πρωτεύουσας της Τουρκίας, μετά την αμφιλεγόμενη απόφαση της εκλογικής επιτροπής να δώσει εντολή να επαναληφθούν οι δημοτικές εκλογές του Μαρτίου, που κέρδισε η αντιπολίτευση.
REUTERS / MURAD SEZER

Εκατομμύρια ψηφοφόροι στην Κωνσταντινούπολη καλούνται ξανά σήμερα στις κάλπες, για να αναδείξουν τον δήμαρχο της οικονομικής πρωτεύουσας της Τουρκίας, μετά την αμφιλεγόμενη απόφαση της εκλογικής επιτροπής να δώσει εντολή να επαναληφθούν οι δημοτικές εκλογές του Μαρτίου, που κέρδισε η αντιπολίτευση.

Φεστιβάλ Υπερηφάνειας στην Θεσσαλονίκη. Ο Γιάννης Μπουτάρης στο 8o Φεστιβάλ Υπερηφάνειας στην Θεσσαλονίκη. 
Konstantinos Tsakalidis / SOOC /

Ο Γιάννης Μπουτάρης στο 8o Φεστιβάλ Υπερηφάνειας στην Θεσσαλονίκη.