Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 15:45

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019.

Continuous Refle(a)ction art exhibition in Beijing. Επισκέπτες επεξεργάζονται την καλλιτεχνική εγκατάσταση «Be Like Water» της Καναδής Ορόρα Ρόμπσον η οποία εκτίθεται στο πλαίσιο της έκθεσης «Continuous Refle(a)ction» που φιλοξενείται στο Πεκίνο. 
EPA / HOW HWEE YOUNG

Επισκέπτες επεξεργάζονται την καλλιτεχνική εγκατάσταση «Be Like Water» της Καναδής Ορόρα Ρόμπσον η οποία εκτίθεται στο πλαίσιο της έκθεσης «Continuous Refle(a)ction» που φιλοξενείται στο Πεκίνο. 

Διαμαρτυρία για τα εργασιακά στο Βέλγιο. Βέλγοι πυροσβέστες διαμαρτύρονται για τις εργασιακές τους συνθήκες στο κέντρο των Βρυξελλών, στο Βέλγιο. 
REUTERS / YVES HERMAN

Βέλγοι πυροσβέστες διαμαρτύρονται για τις εργασιακές τους συνθήκες στο κέντρο των Βρυξελλών, στο Βέλγιο. 

Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα. Μία κοπέλα, στην Καλκούτα της Ινδίας, συμμετέχει σε ασκήσεις γιόγκα. Η 21η Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα. 
REUTERS / RUPAK DE CHOWDHURI

Μία κοπέλα, στην Καλκούτα της Ινδίας, συμμετέχει σε ασκήσεις γιόγκα. Η 21η Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα. 

Καλλιέργειες στη Γερμανία. Ένα σκιάχτρο προστατεύει καλλιέργειες καλαμποκιού με φόντο μονάδα παραγωγής ενέργειας στην περιοχή Neurath, στη Γερμανία.  
REUTERS / Wolfgang Rattay

Ένα σκιάχτρο προστατεύει καλλιέργειες καλαμποκιού με φόντο μονάδα παραγωγής ενέργειας στην περιοχή Neurath, στη Γερμανία.  

Σύγκρουση συρμού του Προαστιακού με λεωφορείο στη Λιοσίων. Σύγκρουση συρμού του Προαστιακού με λεωφορείο σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί στη συμβολή των οδών Λιοσίων και Σιώκου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο όχημα και στον συρμό, ενώ δεν υπήρξαν τραυματισμοί.
INTIME NEWS / ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Σύγκρουση συρμού του Προαστιακού με λεωφορείο σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί στη συμβολή των οδών Λιοσίων και Σιώκου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο όχημα και στον συρμό, ενώ δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Γεωργία: Bίαια επεισόδια έξω από το κοινοβούλιο. Στιγμιότυπο από τα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το κοινοβούλιο της Γεωργίας χθες το βράδυ, όταν αστυνομικές δυνάμεις εμπόδισαν διαδηλωτές να εισβάλουν στο κτίριο κάνοντας χρήση δακρυγόνων και σφαιρών καουτσούκ. Η ένταση δημιουργήθηκε με αφορμή την παρουσία και ομιλία του Ρώσου βουλευτή Σεργκέι Γκαβρίλοφ στο κοινοβούλιο της Γεωργίας, στο πλαίσιο της της ετήσιας Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας.
REUTERS / IRAKLI GEDENIDZE

Στιγμιότυπο από τα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το κοινοβούλιο της Γεωργίας χθες το βράδυ, όταν αστυνομικές δυνάμεις εμπόδισαν διαδηλωτές να εισβάλουν στο κτίριο κάνοντας χρήση δακρυγόνων και σφαιρών καουτσούκ. Η ένταση δημιουργήθηκε με αφορμή την παρουσία και ομιλία του Ρώσου βουλευτή Σεργκέι Γκαβρίλοφ στο κοινοβούλιο της Γεωργίας, στο πλαίσιο της της ετήσιας Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας.

Δύσκολες στιγμές. Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα εικονίζει ένα μικρό αγόρι να κλαίει μέσα σε ταξί, στην περιοχή Tumbes του Περού, καθώς αστυνομικοί βοηθούν μετανάστες από τη Βενεζουέλα να κατέβουν από το όχημα. 
REUTERS / CARLOS GARCIA RAWLINS

Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα εικονίζει ένα μικρό αγόρι να κλαίει μέσα σε ταξί, στην περιοχή Tumbes του Περού, καθώς αστυνομικοί βοηθούν μετανάστες από τη Βενεζουέλα να κατέβουν από το όχημα. 

Συνάντηση Σι Τζινπίνγκ και Κιμ Γιονγκ Ουν. Τηλεοπτική οθόνη στο Πεκίνο μεταδίδει την είδηση της συνάντησης Σι Τζινπίνγκ και Κιμ Γιονγκ Ουν που πραγματοποιείται στην Πιονγιάνγκ. Η ενίσχυση των σχέσεων Κίνας - Βόρειας Κορέας θα αποτελούσε καλή εξέλιξη για τις δύο χώρες και για την ειρήνη στην περιοχή, συμφώνησαν οι ηγέτες των δύο χωρών, όπως μετέδωσε το βορειοκορεάτικο πρακτορείο ειδήσεων KCNA.
REUTERS / Jason Lee

Τηλεοπτική οθόνη στο Πεκίνο μεταδίδει την είδηση της συνάντησης Σι Τζινπίνγκ και Κιμ Γιονγκ Ουν που πραγματοποιείται στην Πιονγιάνγκ. Η ενίσχυση των σχέσεων Κίνας - Βόρειας Κορέας θα αποτελούσε καλή εξέλιξη για τις δύο χώρες και για την ειρήνη στην περιοχή, συμφώνησαν οι ηγέτες των δύο χωρών, όπως μετέδωσε το βορειοκορεάτικο πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

Ανάσα δροσιάς. Ένα αγόρι δροσίζεται σε αρδευτικό κανάλι σε περιοχή κοντά στο Χαρτούμ του Σουδάν. 
REUTERS / UMIT BEKTAS

Ένα αγόρι δροσίζεται σε αρδευτικό κανάλι σε περιοχή κοντά στο Χαρτούμ του Σουδάν. 

Μετά... καπέλων στον Βασιλικό Ιππικό Αγώνα του Άσκοτ. Τα γυναικεία καπέλα πρωταγωνιστούν, όπως αποτελεί πλέον παράδοση, σε μία από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις στη Μεγάλη Βρετανία, τον Βασιλικό Ιππικό Αγώνα του Άσκοτ. Με προϊστορία άνω των 300 χρόνων, οι αγώνες ιπποδρομίας τελούν υπό την αιγίδα της βασιλικής οικογένειας, άλογα της οποίας διαγωνίζονται και διακρίνονται στους αγώνες, με τα χρηματικά έπαθλα να ξεπερνούν τις 6.500.000 λίρες.
EPA / NEIL HALL

Τα γυναικεία καπέλα πρωταγωνιστούν, όπως αποτελεί πλέον παράδοση, σε μία από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις στη Μεγάλη Βρετανία, τον Βασιλικό Ιππικό Αγώνα του Άσκοτ. Με προϊστορία άνω των 300 χρόνων, οι αγώνες ιπποδρομίας τελούν υπό την αιγίδα της βασιλικής οικογένειας, άλογα της οποίας διαγωνίζονται και διακρίνονται στους αγώνες, με τα χρηματικά έπαθλα να ξεπερνούν τις 6.500.000 λίρες.