Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 15:59

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 18 Ιουνίου 2019.

Θλίψη για τον Μοχάμεντ Μόρσι. Μία κοπέλα κρατώντας τη φωτογραφία του  πρώην προέδρου της Αιγύππτου Μοχάμεντ Μόρσι συμμετέχει σε συμβολική κηδεία στο Φατίχ Τζαμί της Κωνσταντινούπολης. Ο πρώτος δημοκρατικά εκλεγμένος ηγέτης της Αιγύπτου κατέρρευσε και άφησε την τελευταία του πνοή σε αίθουσα δικαστηρίου στο Κάιρο χθες, έξι χρόνια μετά την ανατροπή του με πραξικόπημα και την επιστροφή της χώρας στην απολυταρχία.
REUTERS / MURAD SEZER

Μία κοπέλα κρατώντας τη φωτογραφία του  πρώην προέδρου της Αιγύππτου Μοχάμεντ Μόρσι συμμετέχει σε συμβολική κηδεία στο Φατίχ Τζαμί της Κωνσταντινούπολης. Ο πρώτος δημοκρατικά εκλεγμένος ηγέτης της Αιγύπτου κατέρρευσε και άφησε την τελευταία του πνοή σε αίθουσα δικαστηρίου στο Κάιρο χθες, έξι χρόνια μετά την ανατροπή του με πραξικόπημα και την επιστροφή της χώρας στην απολυταρχία.

Μόδα στη Βιέννη. Μοντέλο παρουσιάζει ένα καπέλο στην επίδειξη μόδας της σχολής Hetzendorf «SHOW 19» στη Βιέννη της Αυστρίας. 
REUTERS / LEONHARD FOEGER

Μοντέλο παρουσιάζει ένα καπέλο στην επίδειξη μόδας της σχολής Hetzendorf «SHOW 19» στη Βιέννη της Αυστρίας. 

Γλυπτά από άμμο στο Βέλγιο. Στιγμιότυπο από τις προετοιμασίες για το φεστιβάλ γλυπτών από άμμο «Dreams» που φιλοξενείται στην Οστένδη. 
REUTERS / YVES HERMAN

Στιγμιότυπο από τις προετοιμασίες για το φεστιβάλ γλυπτών από άμμο «Dreams» που φιλοξενείται στην Οστένδη. 

Εκκεντρικά καπέλα στις βασιλικές ιπποδρομίες . Κόσμος στον σταθμό Waterloo ετοιμάζεται για να παρακολουθήσει τις βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ (Royal Ascot festival).
REUTERS / HENRY NICHOLLS

Κόσμος στον σταθμό Waterloo ετοιμάζεται για να παρακολουθήσει τις βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ (Royal Ascot festival).

Ομαδική γιόγκα στην Ινδία. Μουσουλμάνες μαθήτριες συμμετέχουν σε ομαδικό μάθημα γιόγκα κατά την Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα στο Αχμπανταμπάντ της Ινδίας. 
REUTERS / AMIT DAVE

Μουσουλμάνες μαθήτριες συμμετέχουν σε ομαδικό μάθημα γιόγκα κατά την Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα στο Αχμπανταμπάντ της Ινδίας. 

Έφυγε από τη ζωή ο Φράνκο Τζεφιρέλι. Κόσμος συμμετέχει σε τελετή στη Φλωρετνία για τον Ιταλό σκηνοθέτη Φράνκο Τζεφιρέλι ο οποίος έφυγε το Σάββατο από τη ζωή σε ηλικία 96 χρονών. 
REUTERS / YARA NARDI

Κόσμος συμμετέχει σε τελετή στη Φλωρετνία για τον Ιταλό σκηνοθέτη Φράνκο Τζεφιρέλι ο οποίος έφυγε το Σάββατο από τη ζωή σε ηλικία 96 χρονών. 

Στην αναμονή. Επιβάτες περιμένουν την επιβίβασή τους σε χώρο αναμονής στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. 
REUTERS / ATHIT PERAWONGMETHA

Επιβάτες περιμένουν την επιβίβασή τους σε χώρο αναμονής στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. 

Κανάδας: Πυροβολισμοί στην παρέλαση των Ράπτορς στο Τορόντο. Πανικός και ποδοπάτημα ανθρώπων σημειώθηκε στην παρέλαση των πρωταθλητών του NBA στους δρόμους της πόλης, όταν άρχισαν να ακούγονται πυροβολισμοί σε κεντρική πλατεία. Για τουλάχιστον δυο τραυματίες και δυο συλλήψεις κάνουν λόγω τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.
REUTERS / MOE DOIRON

Πανικός και ποδοπάτημα ανθρώπων σημειώθηκε στην παρέλαση των πρωταθλητών του NBA στους δρόμους της πόλης, όταν άρχισαν να ακούγονται πυροβολισμοί σε κεντρική πλατεία. Για τουλάχιστον δυο τραυματίες και δυο συλλήψεις κάνουν λόγω τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Πανσέληνος στο Σούνιο. Η πανσέληνος υψώνεται πάνω από τον αρχαίο ναό του Ποσειδώνα στο ακρωτήριο στο Σούνιο. 
George Vitsaras / SOOC

Η πανσέληνος υψώνεται πάνω από τον αρχαίο ναό του Ποσειδώνα στο ακρωτήριο στο Σούνιο. 

Καλύτερες συνθήκες ζητούν οι γιατροί στην Ινδία . Στους δρόμους κατέβηκαν χθες εκατοντάδες χιλιάδες γιατροί στην Ινδία, απεργώντας με αίτημα καλύτερες συνθήκες εργασίας και προσλήψεις, την ώρα που ξεχειλίζει η οργή και για τα ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας στα νοσοκομεία. Οι κινητοποιήσεις ξεκίνησαν μετά την επίθεση που δέχτηκαν γιατροί σε ένα νοσοκομείο της Δυτικής Βεγγάλης την περασμένη εβδομάδα. Τρεις ειδικευόμενοι γιατροί τραυματίστηκαν σοβαρά έπειτα από διαμάχη με τους συγγενείς ενός ασθενούς ο οποίος απεβίωσε.
EPA / STR

Στους δρόμους κατέβηκαν χθες εκατοντάδες χιλιάδες γιατροί στην Ινδία, απεργώντας με αίτημα καλύτερες συνθήκες εργασίας και προσλήψεις, την ώρα που ξεχειλίζει η οργή και για τα ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας στα νοσοκομεία. Οι κινητοποιήσεις ξεκίνησαν μετά την επίθεση που δέχτηκαν γιατροί σε ένα νοσοκομείο της Δυτικής Βεγγάλης την περασμένη εβδομάδα. Τρεις ειδικευόμενοι γιατροί τραυματίστηκαν σοβαρά έπειτα από διαμάχη με τους συγγενείς ενός ασθενούς ο οποίος απεβίωσε.