Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 19:28

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019.

Αβάν Γκαρντ στην Σαλαμάνκα. Κόσμος παρακολουθεί στην Κεντρική Πλατεία (Plaza Mayor) μία προβολή με φώτα, στο ετήσιο φεστιβάλ "Φώτα και Αβάν Γκαρντ", που πραγματοποιείται στην Σαλαμάνκα της Ισπανίας.
EPA / JMGARCIA

Κόσμος παρακολουθεί στην Κεντρική Πλατεία (Plaza Mayor) μία προβολή με φώτα, στο ετήσιο φεστιβάλ "Φώτα και Αβάν Γκαρντ", που πραγματοποιείται στην Σαλαμάνκα της Ισπανίας.

Έτοιμοι για τον αγώνα. Δύο φίλαθλοι της Γερμανίας ετοιμάζονται να παρακολουθήσουν τον αγώνα εναντίον της Νοτίου Αφρικής, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Γυναικών, που διεξάγεται στην Γαλλία.
REUTERS / JEAN-PAUL PELISSIER

Δύο φίλαθλοι της Γερμανίας ετοιμάζονται να παρακολουθήσουν τον αγώνα εναντίον της Νοτίου Αφρικής, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Γυναικών, που διεξάγεται στην Γαλλία.

Δεν φαίνεται να δυσκολεύεται. Ένα παιδί κάνει Mallakhamb Yoga εν όψει των ετοιμασιών για την Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα (στις 21 Ιουνίου) στο Μποπάλ της Ινδίας. Σε αυτό το είδος γιόγκα οι στάσεις γίνονται πάνω σε στύλο ή σε σχοινί.
EPA / SANJEEV GUPTA

Ένα παιδί κάνει Mallakhamb Yoga εν όψει των ετοιμασιών για την Παγκόσμια Ημέρα Γιόγκα (στις 21 Ιουνίου) στο Μποπάλ της Ινδίας. Σε αυτό το είδος γιόγκα οι στάσεις γίνονται πάνω σε στύλο ή σε σχοινί.

Ιπποτικά Τάγματα στο Γουίνδσορ. Η βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας, ο βασιλιάς Φίλιππος και η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας, φωτογραφίζονται για την ετήσια τελετή του ιπποτικού Τάγματος της Περικνημίδας στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Γουίνδσορ.
REUTERS / POOL

Η βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας, ο βασιλιάς Φίλιππος και η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας, φωτογραφίζονται για την ετήσια τελετή του ιπποτικού Τάγματος της Περικνημίδας στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Γουίνδσορ.

Οι γιατροί της Ινδίας στους δρόμους . Χιλιάδες γιατροί στην Ινδία ζητούν καλύτερες συνθήκες εργασίας, αυστηρότερες ποινές για τις επιθέσεις εναντίον τους αλλά και προσλήψεις προσωπικού. Στην φωτογραφία, φοιτητές ιατρικής με βαμμένες γάζες.
REUTERS / Sivaram V

Χιλιάδες γιατροί στην Ινδία ζητούν καλύτερες συνθήκες εργασίας, αυστηρότερες ποινές για τις επιθέσεις εναντίον τους αλλά και προσλήψεις προσωπικού. Στην φωτογραφία, φοιτητές ιατρικής με βαμμένες γάζες.

Κεραυνοί πάνω από την γέφυρα. Ένας κεραυνός χτυπάει την Γέφυρα Όρεσουντ, η οποία συνδέει το νοτιότερο τμήμα της Σουηδίας με την Δανία.
EPA / Johan Nilsson

Ένας κεραυνός χτυπάει την Γέφυρα Όρεσουντ, η οποία συνδέει το νοτιότερο τμήμα της Σουηδίας με την Δανία.

Λευκές Νύχτες. Τουρίστες απολαμβάνουν την επονομαζόμενη "Λευκή Νύχτα", στο ιστορικό κέντρο της Αγίας Πετρούπολης. Οι "λευκές νύχτες" του Ιουνίου αποτελούν χαρακτηριστικό της πόλης, καθώς ο ουρανός δεν φαίνεται να σκοτεινιάζει ποτέ.
EPA / ANATOLY MALTSEV

Τουρίστες απολαμβάνουν την επονομαζόμενη "Λευκή Νύχτα", στο ιστορικό κέντρο της Αγίας Πετρούπολης. Οι "λευκές νύχτες" του Ιουνίου αποτελούν χαρακτηριστικό της πόλης, καθώς ο ουρανός δεν φαίνεται να σκοτεινιάζει ποτέ.

"Σε θάλασσα γαλάζια". Ένα σκάφος στο Καλό Νερό κοντά στην Κυπαρισσία.
INTIME NEWS / ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ένα σκάφος στο Καλό Νερό κοντά στην Κυπαρισσία.

Μαζικό μπλακ άουτ. Φως, ίσως από κερί, διακρίνεται από παράθυρο σπιτιού στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης μετά από εκτεταμένη διακοπή ρέυματος. Στο σκοτάδι βυθίστηκε και η Αργεντινή εξαιτίας του πρωτοφανούς μαζικού μπλακ άουτ.
REUTERS / STRINGER

Φως, ίσως από κερί, διακρίνεται από παράθυρο σπιτιού στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης μετά από εκτεταμένη διακοπή ρέυματος. Στο σκοτάδι βυθίστηκε και η Αργεντινή εξαιτίας του πρωτοφανούς μαζικού μπλακ άουτ.

Στο Σούνιο για την πανσέληνο. Η πανσέληνος του Ιουνίου, επιβλητική, πάνω από τον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η πανσέληνος του Ιουνίου, επιβλητική, πάνω από τον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.