Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 17:40

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 16 Ιουνίου 2019.

"Η Γουατεμάλα αποφασίζει σήμερα". Πρώτος γύρος των προεδρικών εκλογών στην χώρα της Κεντρικής Αμερικής. "Η Γουατεμάλα αποφασίζει σήμερα", γράφει ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που διαβάζει η γυναίκα, ενώ περιμένει να ψηφίσει.
REUTERS / SAUL MARTINEZ

Πρώτος γύρος των προεδρικών εκλογών στην χώρα της Κεντρικής Αμερικής. "Η Γουατεμάλα αποφασίζει σήμερα", γράφει ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που διαβάζει η γυναίκα, ενώ περιμένει να ψηφίσει.

Ικαριώτικο πανηγύρι στο Πέραμα. Ο Σύλλογος Ικαριωτών Περάματος & Γύρω Δήμων, "Ο Ίκαρος", διοργάνωσε το 18ο Ικαριώτικο πανηγύρι, το οποίο φυσικά κράτησε μέχρι το πρωί.
Georgia Nikoletou / SOOC / Georgia Nikoletou

Ο Σύλλογος Ικαριωτών Περάματος & Γύρω Δήμων, "Ο Ίκαρος", διοργάνωσε το 18ο Ικαριώτικο πανηγύρι, το οποίο φυσικά κράτησε μέχρι το πρωί.

Πρόβα πριν την επίδειξη. Η Patrouille de France, το ακροβατικό αεροπορικό σμήνος επιδείξεων ακριβείας της Γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας, κάνει πρόβες πριν το 53ο Διεθνές Σόου Αεροπορικών Επιδείξεων του Παρισιού, στο αεροδρόμιο Λε Μπουρζέ.
REUTERS / PASCAL ROSSIGNOL

Η Patrouille de France, το ακροβατικό αεροπορικό σμήνος επιδείξεων ακριβείας της Γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας, κάνει πρόβες πριν το 53ο Διεθνές Σόου Αεροπορικών Επιδείξεων του Παρισιού, στο αεροδρόμιο Λε Μπουρζέ.

Χωρίς φίλτρο. Ο ήλιος ανατέλλει και φωτίζει την λίμνη Vileyka στην Λευκορωσία.
REUTERS / Vasily Fedosenko

Ο ήλιος ανατέλλει και φωτίζει την λίμνη Vileyka στην Λευκορωσία.

Λουόμενοι. Σκύλοι παίζουν στην παραλία στο Σάφολκ της Βρετανίας.
REUTERS / MATTHEW TOSTEVIN

Σκύλοι παίζουν στην παραλία στο Σάφολκ της Βρετανίας.

Συνεχίζονται οι ταραχές. Ένας διαδηλωτής κρατάει μια σημαία του Χονγκ Κονγκ, σε νέα συγκέντρωση, η οποία ζητά την παραίτηση της κυβέρνησης του Χονγκ Κονγκ και την απόσυρση του νομοσχεδίου περί έκδοσης υπόπτων. Την ίδια μέρα, ένας διαδηλωτής έχασε την ζωή του πέφτοντας στο κενό, ενώ είχε ανέβει σε τοίχο για να αναρτήσει πανό.
REUTERS / THOMAS PETER

Ένας διαδηλωτής κρατάει μια σημαία του Χονγκ Κονγκ, σε νέα συγκέντρωση, η οποία ζητά την παραίτηση της κυβέρνησης του Χονγκ Κονγκ και την απόσυρση του νομοσχεδίου περί έκδοσης υπόπτων. Την ίδια μέρα, ένας διαδηλωτής έχασε την ζωή του πέφτοντας στο κενό, ενώ είχε ανέβει σε τοίχο για να αναρτήσει πανό.

Δεν μπορεί η Αργεντινή. Απογοητευμένος ο Λιονέλ Μέσι, από τον οποίον όλοι περιμένουν τα μέγιστα. Η "αλμπισελέστε" ηττήθηκε στην πρεμιέρα της στο Κόπα Αμέρικα από την σαφώς ανώτερη Κολομβία, με σκορ 0-2. 
REUTERS / LUISA GONZALEZ

Απογοητευμένος ο Λιονέλ Μέσι, από τον οποίον όλοι περιμένουν τα μέγιστα. Η "αλμπισελέστε" ηττήθηκε στην πρεμιέρα της στο Κόπα Αμέρικα από την σαφώς ανώτερη Κολομβία, με σκορ 0-2. 

Βουτιές και θαλάσσια σπορ. Στιγμές δροσιάς, χαλάρωσης αλλά και ευκαιρία για θαλάσσια σπορ για τους λουόμενους στις παραλίες της Αττικής.
INTIME NEWS / ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Στιγμές δροσιάς, χαλάρωσης αλλά και ευκαιρία για θαλάσσια σπορ για τους λουόμενους στις παραλίες της Αττικής.

Λαμπερός γάμος στην Σεβίλλη. Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, παντρεύτηκε την Πιλάρ Ρούμπιο, στον Καθεδρικό της Σεβίλλης, σ
REUTERS / MARCELO DEL POZO

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, παντρεύτηκε την Πιλάρ Ρούμπιο, στον Καθεδρικό της Σεβίλλης, σ' έναν γάμο με πολλούς λαμπερούς προσκεκλημένους, αλλά και ηχηρές απουσίες.

H πρώτη λειτουργία μετά την καταστροφή. Ο Μισέλ Οπετί, Αρχιεπίσκοπος του Παρισιού, τελεί στην Παναγία των Παρισίων την πρώτη λειτουργία, μετά την προ διμήνου πυρκαγιά, που κατέστρεψε μεγάλο μέρος του εμβληματικού μνημείου. Για λόγους ασφαλείας η λειτουργία δεν ήταν ανοιχτή για τους πιστούς και οι λιγοστοί παριστάμενοι φορούσαν κράνη.
REUTERS / POOL

Ο Μισέλ Οπετί, Αρχιεπίσκοπος του Παρισιού, τελεί στην Παναγία των Παρισίων την πρώτη λειτουργία, μετά την προ διμήνου πυρκαγιά, που κατέστρεψε μεγάλο μέρος του εμβληματικού μνημείου. Για λόγους ασφαλείας η λειτουργία δεν ήταν ανοιχτή για τους πιστούς και οι λιγοστοί παριστάμενοι φορούσαν κράνη.