Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 18:25

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 15 Ιουνίου 2019.

Pride στην Βιέννη. Συμμετέχοντες παίρνουν μέρος στο Pride της Βιέννης.
REUTERS / LISI NIESNER

Συμμετέχοντες παίρνουν μέρος στο Pride της Βιέννης.

Βιβλίο, απαραίτητη συντροφιά. Οι υψηλές θερμοκρασίες οδήγησαν τους -εναπομείναντες στην πόλη- Αθηναίους στις κοντινότερες παραλίες.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οι υψηλές θερμοκρασίες οδήγησαν τους -εναπομείναντες στην πόλη- Αθηναίους στις κοντινότερες παραλίες.

Ιδιαίτερα καπέλα στον αγώνα. Μία γυναίκα παρακολουθεί τις ιπποδρομίες στο Grand Prix Radio Monte Carlo στην Μόσχα.
REUTERS / MAXIM SHEMETOV

Μία γυναίκα παρακολουθεί τις ιπποδρομίες στο Grand Prix Radio Monte Carlo στην Μόσχα.

Οξύνεται η κατάσταση στην Βραζιλία. Διαδηλωτές συγκρούονται με αστυνομικούς, κατά την διάρκεια γενικής απεργίας ενάντια στις σχεδιαζόμενες περικοπές στην παιδεία και τις συντάξεις από την ακροδεξιά κυβέρνηση Μπολσονάρου.
REUTERS / NACHO DOCE

Διαδηλωτές συγκρούονται με αστυνομικούς, κατά την διάρκεια γενικής απεργίας ενάντια στις σχεδιαζόμενες περικοπές στην παιδεία και τις συντάξεις από την ακροδεξιά κυβέρνηση Μπολσονάρου.

Φωτίστηκε ο ουρανός. Αστραπές φωτίζουν εντυπωσιακά τον ουρανό κατά την διαρκεια καταιγίδας, στο Πλοκ της κεντρικής Πολωνίας.
EPA / PIOTR AUGUSTYNIAK

Αστραπές φωτίζουν εντυπωσιακά τον ουρανό κατά την διαρκεια καταιγίδας, στο Πλοκ της κεντρικής Πολωνίας.

Νέο άλμπουμ για την "Βασίλισσα της Ποπ". Κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος της Μαντόνα με τίτλο Madame X και οι πρώτες κριτικές μιλούν για την καλύτερη δουλειά της μετά από καιρό.
REUTERS / Mario Anzuoni

Κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος της Μαντόνα με τίτλο Madame X και οι πρώτες κριτικές μιλούν για την καλύτερη δουλειά της μετά από καιρό.

Ψάρεμα και ηρεμία. Ένας άνδρας ψαρεύει στην Λίμνη Μπριντς στην Ελβετία.
EPA / PETER KLAUNZER

Ένας άνδρας ψαρεύει στην Λίμνη Μπριντς στην Ελβετία.

Χορογραφία στον αέρα. Εντυπωσιακή φιγούρα του αεροσκάφους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Red Bull Air Race, που διεξάγεται στο Καζάν της Ρωσίας.
REUTERS / ALEXEY NASYROV

Εντυπωσιακή φιγούρα του αεροσκάφους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Red Bull Air Race, που διεξάγεται στο Καζάν της Ρωσίας.

Ξεκίνησε το Copa America. Ξεκίνησε σήμερα τα ξημερώματα στην Βραζιλία το Copa America. Στην φωτογραφία, ένας χορευτής ποζάρει στον φακό λίγο πριν την τελετή έναρξης. Ο αγώνας μεταξύ Βραζιλίας και Βολιβίας έληξε με 3-0 υπέρ των διοργανωτών.
REUTERS / HENRY ROMERO

Ξεκίνησε σήμερα τα ξημερώματα στην Βραζιλία το Copa America. Στην φωτογραφία, ένας χορευτής ποζάρει στον φακό λίγο πριν την τελετή έναρξης. Ο αγώνας μεταξύ Βραζιλίας και Βολιβίας έληξε με 3-0 υπέρ των διοργανωτών.

"Αφίξεις" στην Πάτρα. Το "Passione Rossa", το μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο κλαμπ ιδιοκτητών Ferrari της Ιταλίας, έφτασε στην Πάτρα και αρκετός κόσμος πήγε να θαυμάσει τα αυτοκίνητα.
Eurokinissi / ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Το "Passione Rossa", το μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο κλαμπ ιδιοκτητών Ferrari της Ιταλίας, έφτασε στην Πάτρα και αρκετός κόσμος πήγε να θαυμάσει τα αυτοκίνητα.