Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 15:44

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019.

Απεργία στην Βραζιλία. Ένας άνδρας στέκεται μπροστά από λάστιχα που καίγονται εμποδίζοντας την κίνηση σε δρόμο του Σάο Πάολο, στη Βραζιλία,. Η χώρα βρίσκεται σε απεργιακό κλοιό καθώς πολίτες διαμαρτύρονται ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό πρόγραμμα. 
REUTERS / NACHO DOCE

Ένας άνδρας στέκεται μπροστά από λάστιχα που καίγονται εμποδίζοντας την κίνηση σε δρόμο του Σάο Πάολο, στη Βραζιλία,. Η χώρα βρίσκεται σε απεργιακό κλοιό καθώς πολίτες διαμαρτύρονται ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό πρόγραμμα. 

Δύσκολες συνθήκες στην Ινδία. Μία γυναίκα προσπαθεί να φιλτράρει και να μεταφέρει νερό δίπλα από μολυσμένη λίμνη στην  περιοχή Thane, στην Ινδία. 
REUTERS / PRASHANT WAYDANDE

Μία γυναίκα προσπαθεί να φιλτράρει και να μεταφέρει νερό δίπλα από μολυσμένη λίμνη στην  περιοχή Thane, στην Ινδία. 

Στα «χαρακώματα» ΗΠΑ - Ιράν μετά τις επιθέσεις κατά τάνκερ στον Κόλπο του Ομάν. Ένα εκ των δύο τάνκερ που δέχτηκαν επίθεση διακρίνεται στον Κόλπο του Ομάν. Οι επιθέσεις που σημειώθηκαν την Πέμπτη κατά των δύο δεξαμενόπλοιων κλιμάκωσαν την ένταση στις σχέσεις των ΗΠΑ με το Ιράν  προκαλώντας άλμα στις τιμές του πετρελαίου κι εγείροντας νέες ανησυχίες για την ασφάλεια των πλοίων που διαπλέουν τα Στενά του Χορμούζ.
REUTERS / TASNIM NEWS AGENCY

Ένα εκ των δύο τάνκερ που δέχτηκαν επίθεση διακρίνεται στον Κόλπο του Ομάν. Οι επιθέσεις που σημειώθηκαν την Πέμπτη κατά των δύο δεξαμενόπλοιων κλιμάκωσαν την ένταση στις σχέσεις των ΗΠΑ με το Ιράν  προκαλώντας άλμα στις τιμές του πετρελαίου κι εγείροντας νέες ανησυχίες για την ασφάλεια των πλοίων που διαπλέουν τα Στενά του Χορμούζ.

Παιχνίδι στο Μπαγκλαντές. Παιδιά παίζουν χαρούνεβα σε δρόμο στην Ντάκα του Μπαγκλαντές. 
REUTERS / Mohammad Ponir Hossain

Παιδιά παίζουν χαρούνεβα σε δρόμο στην Ντάκα του Μπαγκλαντές

Καταστροφές στο Σουδάν. Ένας άνδρας διακρίνεται να κάθεται μέσα σε καμμένο σπίτι στο χωριό Deleij του Σουδάν. Το σπίτι καταστράφηκε κατά τη διάρκεια συγκρούσεων νομάδων και κατοίκων του χωριού. 
REUTERS / STRINGER

Ένας άνδρας διακρίνεται να κάθεται μέσα σε καμμένο σπίτι στο χωριό Deleij του Σουδάν. Το σπίτι καταστράφηκε κατά τη διάρκεια συγκρούσεων νομάδων και κατοίκων του χωριού. 

Αποθέωση Αζάρ στο «Μπερναμπέου». Με κάθε επισημότητα η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε το μεγάλο μεταγραφικό της απόκτημα, τον Εντέν Αζάρ. Πενήντα χιλιάδες οπαδοί της «βασίλισσας» αποθέωσαν τον Βέλγο διεθνή επιθετικό, ο οποίος στις δηλώσεις του επισήμανε ότι από μικρό παιδί ονειρευόταν να φορέσει την φανέλα της Ρεάλ.  
REUTERS / Sergio Perez

Με κάθε επισημότητα η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε το μεγάλο μεταγραφικό της απόκτημα, τον Εντέν Αζάρ. Πενήντα χιλιάδες οπαδοί της «βασίλισσας» αποθέωσαν τον Βέλγο διεθνή επιθετικό, ο οποίος στις δηλώσεις του επισήμανε ότι από μικρό παιδί ονειρευόταν να φορέσει την φανέλα της Ρεάλ.  

Παιδική εργασία στο Αφγανιστάν. Ένας ανήλικος λουστραδόρος περιμένει για πελάτες σε δρόμο της Καμπούλ, στο Αφγανιστάν.
REUTERS / Mohammad Ismail

Ένας ανήλικος λουστραδόρος περιμένει για πελάτες σε δρόμο της Καμπούλ, στο Αφγανιστάν.

Παράδοση μαθημάτων διά... κινητών . Η τεχνολογία στα καλύτερά της όταν γίνεται μέσο για να υπηρετήσει την εκπαίδευση. Μαθητές του κολεγίου ROC στο Άμστερνταμ παρακολουθούν μάθημα με τη βοήθεια των smartphones τους. Το συγκεκριμένο κολέγιο έχει υιοθετήσει τη μέθοδο «Klassewerk», μία καινούργια μέθοδο διδασκαλίας, όπου επαγγελματίες μέσω της εφαρμογής Instagram Live παραδίδουν πρακτικά μαθήματα στο τμήμα Διοίκησης με Βάση τους Στόχους (ΜΒΟ). Η ΜΒΟ είναι πολύ διαδομένη στις ΗΠΑ, καθώς περισσότερο από το 50% των μεγαλύτερων επιχειρήσεων εφαρμόζει το συγκεκριμένο μοντέλο διοίκησης, που στηρίζεται στη συνεργασία των στελεχών και των εργαζομένων κάτω από έναν κοινό στόχο που έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους.
EPA / Koen van Weel

Η τεχνολογία στα καλύτερά της όταν γίνεται μέσο για να υπηρετήσει την εκπαίδευση. Μαθητές του κολεγίου ROC στο Άμστερνταμ παρακολουθούν μάθημα με τη βοήθεια των smartphones τους. Το συγκεκριμένο κολέγιο έχει υιοθετήσει τη μέθοδο «Klassewerk», μία καινούργια μέθοδο διδασκαλίας, όπου επαγγελματίες μέσω της εφαρμογής Instagram Live παραδίδουν πρακτικά μαθήματα στο τμήμα Διοίκησης με Βάση τους Στόχους (ΜΒΟ). Η ΜΒΟ είναι πολύ διαδομένη στις ΗΠΑ, καθώς περισσότερο από το 50% των μεγαλύτερων επιχειρήσεων εφαρμόζει το συγκεκριμένο μοντέλο διοίκησης, που στηρίζεται στη συνεργασία των στελεχών και των εργαζομένων κάτω από έναν κοινό στόχο που έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους.

Ζέστη στο Πακιστάν. Ένας άνδρας δροσίζεται σε κανάλι σε προάστιο της πόλης Πεσαβάρ, στο Πακιστάν. 
REUTERS / Fayaz Aziz

Ένας άνδρας δροσίζεται σε κανάλι σε προάστιο της πόλης Πεσαβάρ, στο Πακιστάν. 

Πρωταθλητές στο ΝΒΑ οι Τορόντο Ράπτορς. Οπαδοί των Τορόντο Ράπτορς πανηγυρίζουν για το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας τους.  Οι Ράπτορς επιβλήθηκαν με 114-110 στο Όκλαντ επί του Γκόλντεν Στέιτ και κατέκτησαν τον τίτλο στο ΝΒΑ, απέναντι στους «λαβωμένους πολεμιστές» του Στιβ Κερ, που έχασαν και τον Κλέι Τόμπσον με τραυμστισμό στην 3η περίοδο!
USA TODAY Sports / Cary Edmondson

Οπαδοί των Τορόντο Ράπτορς πανηγυρίζουν για το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας τους.  Οι Ράπτορς επιβλήθηκαν με 114-110 στο Όκλαντ επί του Γκόλντεν Στέιτ και κατέκτησαν τον τίτλο στο ΝΒΑ, απέναντι στους «λαβωμένους πολεμιστές» του Στιβ Κερ, που έχασαν και τον Κλέι Τόμπσον με τραυμστισμό στην 3η περίοδο!