Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 17:30

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019.

Ποδηλατάδα στην Δρέσδη. Ο καλός καιρός έδωσε την ευκαιρία στους κατοίκους να κάνουν βόλτες με ποδήλατα στην Δρέσδη, με φόντο τον λουθηρανικό ναό της Παναγίας.
EPA / FILIP SINGER

Ο καλός καιρός έδωσε την ευκαιρία στους κατοίκους να κάνουν βόλτες με ποδήλατα στην Δρέσδη, με φόντο τον λουθηρανικό ναό της Παναγίας.

REUTERS / MIKE BLAKE

Συμμετέχοντες παίζουν παιχνίδια στην έναρξη της έκθεσης Ε3, της ετήσιας έκθεσης βίντεο games στο Λος Άντζελες.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κρίκετ. Ένας φίλαθλος του Πακιστάν στέκεται για μία φωτογραφία, πριν τον αγώνα εναντίον της Αυστραλίας στο Τόουντον της Βρετανίας.
Action Images via Reuters / ANDREW COULDRIDGE

Ένας φίλαθλος του Πακιστάν στέκεται για μία φωτογραφία, πριν τον αγώνα εναντίον της Αυστραλίας στο Τόουντον της Βρετανίας.

Οι υψηλές θερμοκρασίες έφεραν καταιγίδα. Μία αστραπή διακρίνεται πάνω από την πόλη Σζκζετσίν στην βορειοδυτική Πολωνία. Οι υψηλές θερμοκρασίες -άνω των 30 βαθμών κελσίου- που επικρατούν στη χώρα είχαν σαν αποτέλεσμα να ξεσπάσουν βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές.
EPA / Marcin Bielecki

Μία αστραπή διακρίνεται πάνω από την πόλη Σζκζετσίν στην βορειοδυτική Πολωνία. Οι υψηλές θερμοκρασίες -άνω των 30 βαθμών κελσίου- που επικρατούν στη χώρα είχαν σαν αποτέλεσμα να ξεσπάσουν βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές.

Ψηλά στον ουρανό. Αερόστατα πετούν πάνω από τον ποταμό Λόβατ στην 24η Διεθνή Συνάντηση Αερόστατου στο Βελίκιε Λούκι της Ρωσίας.
EPA / ANATOLY MALTSEV

Αερόστατα πετούν πάνω από τον ποταμό Λόβατ στην 24η Διεθνή Συνάντηση Αερόστατου στο Βελίκιε Λούκι της Ρωσίας.

Ο "Γούντι" και ο... Γούντι. Ο Τομ Χανκς στην πρεμιέρα του Toy Story 4, μαζί με τον σερίφη Γούντι, στον οποίο δανείζει την φωνή του, στο κινούμενο σχέδιο της Pixar.
REUTERS / MARIO ANZUONI

Ο Τομ Χανκς στην πρεμιέρα του Toy Story 4, μαζί με τον σερίφη Γούντι, στον οποίο δανείζει την φωνή του, στο κινούμενο σχέδιο της Pixar.

Δύσκολα τα πράγματα για την Εθνική. Κουλούρης και Φορτούνης απογοητευμένοι κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου με αντίπαλο την Αρμενία, για τα προκριματικά του Euro 2020. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε με 2-3 στο σχεδόν άδειο Ολυμπιακό Στάδιο, εν μέσω αποδοκιμασιών.
INTIME SPORTS / ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Κουλούρης και Φορτούνης απογοητευμένοι κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου με αντίπαλο την Αρμενία, για τα προκριματικά του Euro 2020. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε με 2-3 στο σχεδόν άδειο Ολυμπιακό Στάδιο, εν μέσω αποδοκιμασιών.

Εντυπωσιακή η Θεσσαλονίκη (και) από ψηλά. Η πόλη της Θεσσαλονίκης απο τον Πύργο Τριγωνίου.
MotionTeam / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Η πόλη της Θεσσαλονίκης απο τον Πύργο Τριγωνίου.

Βόλτα στο δάσος. Ο ήλιος δύει φωτίζοντας εντυπωσιακά  δάσος, λίγο έξω από το Μινσκ στην Λευκορωσία.
REUTERS / VASILY FEDOSENKO

Ο ήλιος δύει φωτίζοντας εντυπωσιακά  δάσος, λίγο έξω από το Μινσκ στην Λευκορωσία.

Επεισόδια στο Χονγκ Κονγκ. Από σοβαρά επεισόδια σημαδεύονται οι ογκώδεις διαδηλώσεις στην Κίνα ενάντια στον νόμο για την έκδοση υπόπτων. Με δακρυγόνα απαντά η αστυνομία στους χιλιάδες συγκεντρωμένους στο Χονγκ Κονγκ.
REUTERS / TYRONE SIU

Από σοβαρά επεισόδια σημαδεύονται οι ογκώδεις διαδηλώσεις στην Κίνα ενάντια στον νόμο για την έκδοση υπόπτων. Με δακρυγόνα απαντά η αστυνομία στους χιλιάδες συγκεντρωμένους στο Χονγκ Κονγκ.