Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 17:30

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 11 Ιουνίου 2019.

Αποπνικτική ζέστη. Οφθαλμαπάτες δημιουργεί ο καύσωνας στην Ινδία. Η θερμοκρασία στο Νέο Δελχί άγγιξε τους 48 βαθμούς κελσίου, τιμή ρεκόρ για τον Ιούνιο στην ινδική πρωτεύουσα.
EPA / HARISH TYAGI

Οφθαλμαπάτες δημιουργεί ο καύσωνας στην Ινδία. Η θερμοκρασία στο Νέο Δελχί άγγιξε τους 48 βαθμούς κελσίου, τιμή ρεκόρ για τον Ιούνιο στην ινδική πρωτεύουσα.

Αστραπές πάνω από το Βερολίνο. Μία αστραπή διακρίνεται πάνω από την Πύλη του Βρανδεμβούργου στο Βερολίνο.
EPA / ALEXANDER BECHER

Μία αστραπή διακρίνεται πάνω από την Πύλη του Βρανδεμβούργου στο Βερολίνο.

Ανέλκυση του κρουαζιερόπλοιου στην Βουδαπέστη. Συνεργεία στην Βουδαπέστη ξεκινούν την διαδικασία ανέλκυσης του κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στον Δούναβη στις 29 Μαΐου. Τουλάχιστον 4 πτώματα βρέθηκαν στο ναυάγιο, άλλα 8 άτομα αγνοούνται. Συνολικά 20 άτομα έχουν χάσει την ζωή τους, ενώ επιβίωσαν 7 τουρίστες.
EPA / Balazs Mohai

Συνεργεία στην Βουδαπέστη ξεκινούν την διαδικασία ανέλκυσης του κρουαζιερόπλοιου που βυθίστηκε στον Δούναβη στις 29 Μαΐου. Τουλάχιστον 4 πτώματα βρέθηκαν στο ναυάγιο, άλλα 8 άτομα αγνοούνται. Συνολικά 20 άτομα έχουν χάσει την ζωή τους, ενώ επιβίωσαν 7 τουρίστες.

Στο ημίφως. Ένας Παλαιστίνιος κουβαλάει κεραμεικά, καθώς οι ακτίνες του ήλιου διαπερνούν την οροφή του εργαστηρίου στην Γάζα.
REUTERS / MOHAMMED SALEM

Ένας Παλαιστίνιος κουβαλάει κεραμεικά, καθώς οι ακτίνες του ήλιου διαπερνούν την οροφή του εργαστηρίου στην Γάζα.

Μία σέλφι με τον Γάλλο πρόεδρο. Ο Εμανουέλ Μακρόν βγάζει μία σέλφι στην επετειακή διάσκεψη στη Γενεύη της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας.
REUTERS / DENIS BALIBOUSE

Ο Εμανουέλ Μακρόν βγάζει μία σέλφι στην επετειακή διάσκεψη στη Γενεύη της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας.

Ανατολή στην... ανατολή. Ο ήλιος εμφανίζεται πίσω από τους μιναρέδες στην Ναμπλούς.
EPA / ALAA BADARNEH

Ο ήλιος εμφανίζεται πίσω από τους μιναρέδες στην Ναμπλούς.

Χωρίς... φως στον ορίζοντα. Συνεχίζεται και αυτήν την εβδομάδα η κίνηση στη Λεωφόρο Συγγρού λόγω εργασιών αποκατάστασης στο οδόστρωμα.
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Συνεχίζεται και αυτήν την εβδομάδα η κίνηση στη Λεωφόρο Συγγρού λόγω εργασιών αποκατάστασης στο οδόστρωμα.

Έκθεση Κριστιάν Μπολτανσκί στο Τόκιο. Μία επισκέπτρια παρατηρεί ένα έργο του σπουδαίου Γάλλου εικαστικού, Κριστιάν Μπολτανσκί, στην έκθεση προς τιμήν του, στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Τόκιο.
EPA / FRANCK ROBICHON

Μία επισκέπτρια παρατηρεί ένα έργο του σπουδαίου Γάλλου εικαστικού, Κριστιάν Μπολτανσκί, στην έκθεση προς τιμήν του, στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Τόκιο.

Θα βάλει και ο Λάρι υποψηφιότητα;. Ο γνωστός και μη εξαιρετέος γάτος της Ντάουνινγκ Στριτ, Λάρι, ποζάρει στον φωτογραφικό φακό έξω από την από το 2011 κατοικία του, με το νούμερο 10.
REUTERS / PETER NICHOLLS

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος γάτος της Ντάουνινγκ Στριτ, Λάρι, ποζάρει στον φωτογραφικό φακό έξω από την από το 2011 κατοικία του, με το νούμερο 10.

Πλημμύρες στην Κϊνα. Σφοδρές βροχοπτώσεις πλήττουν για μέρες την Κίνα. 45.000 κάτοικοι έχουν απομακρυνθεί ως τώρα από τις κατοικίες τους. Στην φωτογραφία, διακρίνονται σπίτια στην επαρχία Τσιανγκσί.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Σφοδρές βροχοπτώσεις πλήττουν για μέρες την Κίνα. 45.000 κάτοικοι έχουν απομακρυνθεί ως τώρα από τις κατοικίες τους. Στην φωτογραφία, διακρίνονται σπίτια στην επαρχία Τσιανγκσί.