Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 17:15

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019.

Απογευματινή βόλτα στην Βαλτική. Ένα ζευγάρι περπατάει στην Βαλτική Θάλασσα, έξω από την Αγία Πετρούπολη.
REUTERS / MAXIM SHEMETOV

Ένα ζευγάρι περπατάει στην Βαλτική Θάλασσα, έξω από την Αγία Πετρούπολη.

Ασφυκτική επιλογή. Ένα μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία, κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Ανδρικής Μόδας στο Λονδίνο.
REUTERS / HENRY NICHOLLS

Ένα μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία, κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Ανδρικής Μόδας στο Λονδίνο.

Ιστορία έγραψε η Άλι Στρόκερ. Απονεμήθηκαν τα βραβεία θεάτρου Tony. Μεγάλη πρωταγωνίστρια της βραδιάς, η Άλι Στρόκερ, η πρώτη ηθοποιός σε αναπηρικό αμαξίδιο που κερδίζει βραβείο. Η Στρόκερ τιμήθηκε στην κατηγορία Β
REUTERS / BRENDAN MCDERMID

Απονεμήθηκαν τα βραβεία θεάτρου Tony. Μεγάλη πρωταγωνίστρια της βραδιάς, η Άλι Στρόκερ, η πρώτη ηθοποιός σε αναπηρικό αμαξίδιο που κερδίζει βραβείο. Η Στρόκερ τιμήθηκε στην κατηγορία Β' Γυναικείου Ρόλου, για το μιούζικαλ "Ochlahoma" και αφιέρωσε το βραβείο σε κάθε παιδί με αναπηρία που έβλεπε την απονομή.

Δεσμώτης του ιλίγγου. Ένας σχοινοβάτης διασχίζει την Γέφυρα Vinogradovsky, η οποία περνά πάνω από τον ποταμό Γενίσεϊ, στο Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας.
REUTERS / ILYA NAYMUSHIN

Ένας σχοινοβάτης διασχίζει την Γέφυρα Vinogradovsky, η οποία περνά πάνω από τον ποταμό Γενίσεϊ, στο Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας.

Πράσινα νερά. Ένας ψαράς, θαρραλέα σπρώχνει την βάρκα του στα νερά της Λίμνης Λαγκούνα στις Φιλιππίνες. Η λίμνη είναι καλυμμένη με πράσινη άλγη και οι κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν στις αρχές για δυσωδία εξαιτίας του φυτοπλαγκτόν.
EPA / FRANCIS R. MALASIG

Ένας ψαράς, θαρραλέα σπρώχνει την βάρκα του στα νερά της Λίμνης Λαγκούνα στις Φιλιππίνες. Η λίμνη είναι καλυμμένη με πράσινη άλγη και οι κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν στις αρχές για δυσωδία εξαιτίας του φυτοπλαγκτόν.

Ινδουιστικό φεστιβάλ στο Κασμίρ. Ινδουιστής κρατάει ένα κερί κατά την διάρκεια προσευχής στον ναό του Kheer Bhawani, κοντά στην πόλη Σριναγκάρ, πρωτεύουσα της πολιτείας Τζαμού και Κασμίρ.
EPA / FAROOQ KHAN

Ινδουιστής κρατάει ένα κερί κατά την διάρκεια προσευχής στον ναό του Kheer Bhawani, κοντά στην πόλη Σριναγκάρ, πρωτεύουσα της πολιτείας Τζαμού και Κασμίρ.

Ο προπονητής και ο σταρ. Ο Φερνάντο Σάντος παρακολουθεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πανηγυρίζει. Η Πορτογαλία κατέκτησε το Nations League, επικρατώντας με 1-0 της Ολλανδίας.
Action Images via Reuters / RAFAEL MARCHANTE

Ο Φερνάντο Σάντος παρακολουθεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πανηγυρίζει. Η Πορτογαλία κατέκτησε το Nations League, επικρατώντας με 1-0 της Ολλανδίας.

Απειλητικό σύννεφο στάχτης. Το ηφαίστειο Σιναμπούνγκ στην Ινδονησία ξύπνησε σημαίνοντας συναγερμό σε αρχές και κατοίκους. Στην φωτογραφία ένα μεγάλο νέφος υψώνεται πάνω από το Κάρο.
SINARISA SITEPU / SOCIAL MEDIA

Το ηφαίστειο Σιναμπούνγκ στην Ινδονησία ξύπνησε σημαίνοντας συναγερμό σε αρχές και κατοίκους. Στην φωτογραφία ένα μεγάλο νέφος υψώνεται πάνω από το Κάρο.

Βόλτα στην άμμο. Τουρίστες περπατούν σε αμμολόφους στην Κοιλάδα του Θανάτου στις ΗΠΑ. 
EPA / ETIENNE LAURENT

Τουρίστες περπατούν σε αμμολόφους στην Κοιλάδα του Θανάτου στις ΗΠΑ. 

Ο Ναδάλ και... οι άλλοι. Απόλυτος κυρίαρχος στο Ρολάν Γκαρός ο Ράφαελ Ναδάλ. Κατέκτησε τον 12ο τίτλο της καριέρας του σε ισάριθμες συμμετοχές στον τελικό του τουρνουά. Ο Ισπανός επικράτησε του Ντομινίκ Τιμ με 3-1 σετ.
REUTERS / KAI PFAFFENBACH

Απόλυτος κυρίαρχος στο Ρολάν Γκαρός ο Ράφαελ Ναδάλ. Κατέκτησε τον 12ο τίτλο της καριέρας του σε ισάριθμες συμμετοχές στον τελικό του τουρνουά. Ο Ισπανός επικράτησε του Ντομινίκ Τιμ με 3-1 σετ.