Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 09 Ιουνίου 2019 17:41

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 9 Ιουνίου 2019.

Παιχνίδι στη βροχή. Παιδιά παίζουν στη βροχή στο Κόχι της Ινδίας. 
REUTERS / SIVARAM V

Παιδιά παίζουν στη βροχή στο Κόχι της Ινδίας. 

Αγώνες κωπηλασίας στη Βενετία. Κόσμος παίρνει μέρος στους κωπηλατικούς αγώνες με γόνδολες «Vogalonga», ή αλλιώς «Μακρύ Κουπί», στα κανάλια της Βενετίας. 
REUTERS / MANUEL SILVESTRI

Κόσμος παίρνει μέρος στους κωπηλατικούς αγώνες με γόνδολες «Vogalonga», ή αλλιώς «Μακρύ Κουπί», στα κανάλια της Βενετίας. 

«Το γραφείο του δημοσιογράφου απαιτεί αίμα». Σε κατ
REUTERS / TATYANA MAKEYEVA

Σε κατ' οίκον περιορισμό για δύο μήνες τέθηκε ο Ρώσος δημοσιογράφος Ιβάν Γκολούνοφ, ο οποίος ερευνάται για κατοχή και διάθεση ναρκωτικών, κατηγορίες τις οποίες αρνείται, σύμφωνα με τον δικηγόρο του και τον εργοδότη του. Ο Γκολούνοφ είναι γνωστός για τις έρευνές του για διαφθορά μεταξύ των δημοτικών αξιωματούχων της Μόσχας. Στη φωτογραφία μία δικηγόρος παρηγορεί τον Γκολούνοφ για την απόφαση του δικαστηρίου. Το μπλουζάκι του γράφει τη φράση «Editorial desk demands blood» (Το γραφείο του δημοσιογράφου απαιτεί αίμα). 

Άνετη(;) μόδα στο Λονδίνο. Στιγμιότυπο από την Ανδρική Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. 
REUTERS / HENRY NICHOLLS

Στιγμιότυπο από την Ανδρική Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. 

Διαμαρτυρία στα Τίρανα. Στιγμιότυπο από την χθεσινή διαδήλωση στα Τίρανα την οποία ακολούθησε η ανακοίνωση του προέδρου της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα ότι ακυρώνει τις δημοτικές εκλογές που είχαν προγραμματιστεί για τις 30 Ιουνίου. Η ανακοίνωση έγινε έπειτα από εβδομάδες διαδηλώσεων με σκοπό τον εξαναγκασμό σε παραίτηση του Σοσιαλιστή πρωθυπουργού Έντι Ράμα.
EPA / MALTON DIBRA

Στιγμιότυπο από την χθεσινή διαδήλωση στα Τίρανα την οποία ακολούθησε η ανακοίνωση του προέδρου της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα ότι ακυρώνει τις δημοτικές εκλογές που είχαν προγραμματιστεί για τις 30 Ιουνίου. Η ανακοίνωση έγινε έπειτα από εβδομάδες διαδηλώσεων με σκοπό τον εξαναγκασμό σε παραίτηση του Σοσιαλιστή πρωθυπουργού Έντι Ράμα.

Street art στα ΚΑΦΑΟ της Αθήνας. Μετά από ανοιχτό κάλεσμα του δήμου Αθηναίων σε καλλιτέχνες, περισσότερα από 100 ΚΑΦΑΟ (κατανεμητές τηλεφωνίας) μετατρέπονται σε μικρά έργα τέχνης στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας. 
Eurokinissi / ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ

Μετά από ανοιχτό κάλεσμα του δήμου Αθηναίων σε καλλιτέχνες, περισσότερα από 100 ΚΑΦΑΟ (κατανεμητές τηλεφωνίας) μετατρέπονται σε μικρά έργα τέχνης στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας. 

Gay Pride στη Ρώμη. Στιγμιότυπο από την Παρέλαση Υπερηφάνειας (Gay Pride Parade) στη Ρώμη. 
REUTERS / YARA NARDI

Στιγμιότυπο από την Παρέλαση Υπερηφάνειας (Gay Pride Parade) στη Ρώμη. 

Η Ντίτα φον Τιζ στην Βιέννη. Η Ντίτα φον Τιζ συμμετέχει στην 26η εκδήλωση Life Ball στη Βιέννη της Αυστρίας. Η διοργάνωση του φιλανθρωπικού γκαλά που έχει στόχο να συγκεντρώνει χρήματα για τον αγώνα κατά του AIDS, όπως έχει ανακοινωθεί, δεν θα συνεχιστεί λόγω έλλειψης χρηματοδότησης. 
REUTERS / LEONHARD FOEGER

Η Ντίτα φον Τιζ συμμετέχει στην 26η εκδήλωση Life Ball στη Βιέννη της Αυστρίας. Η διοργάνωση του φιλανθρωπικού γκαλά που έχει στόχο να συγκεντρώνει χρήματα για τον αγώνα κατά του AIDS, όπως έχει ανακοινωθεί, δεν θα συνεχιστεί λόγω έλλειψης χρηματοδότησης. 

Εκλογές στο Καζακστάν. Αστυνομικοί απομακρύνουν πολίτες που διαδηλώνουν κατά των προεδρικών εκλογών στο Αλμάτι του Καζακστάν. Η χώρα προσέρχεται σήμερα στις κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου της χώρας,σε μια εκλογική αναμέτρηση που χαρακτηρίζεται ιστορική από τον πολιτικό κόσμο του Καζακστάν, καθώς είναι η πρώτη φορά, που δεν θα είναι υποψήφιος για το ανώτατο αξίωμα, ο πρώτος και έως σήμερα μοναδικός πρόεδρος της Δημοκρατίας του Καζακστάν, Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ.
REUTERS / MARIYA GORDEYEVA

Αστυνομικοί απομακρύνουν πολίτες που διαδηλώνουν κατά των προεδρικών εκλογών στο Αλμάτι του Καζακστάν. Η χώρα προσέρχεται σήμερα στις κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου της χώρας,σε μια εκλογική αναμέτρηση που χαρακτηρίζεται ιστορική από τον πολιτικό κόσμο του Καζακστάν, καθώς είναι η πρώτη φορά, που δεν θα είναι υποψήφιος για το ανώτατο αξίωμα, ο πρώτος και έως σήμερα μοναδικός πρόεδρος της Δημοκρατίας του Καζακστάν, Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ.

Βόλτα στην παραλία. Κόσμος απολαμβάνει την βραδινή του βόλτα στην παραλία. 
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κόσμος απολαμβάνει την βραδινή του βόλτα στην παραλία.