Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019 15:54

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019.

Μπάσκετ στη σπηλιά. Μια ομάδα αγοριών παίζει μπάσκετ σε γήπεδο μέσα σε σπηλιά, σε χωριό της περιοχής Ναγιόνγκ στην Κίνα. 
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Μια ομάδα αγοριών παίζει μπάσκετ σε γήπεδο μέσα σε σπηλιά, σε χωριό της περιοχής Ναγιόνγκ στην Κίνα. 

Ο «Μπάζελιτς» στο Μόναχο. Επισκέπτης της Πινακοθήκης του Μοντέρνου, στο Μόναχο, περνάει μπροστά από πίνακες του Γκέοργκ Μπάζελιτς. Ο ζωγράφος δώρισε στην Πινακοθήκη έξι πίνακες και ένα γλυπτό. 
EPA / PHILIPP GUELLAND

Επισκέπτης της Πινακοθήκης του Μοντέρνου, στο Μόναχο, περνάει μπροστά από πίνακες του Γκέοργκ Μπάζελιτς. Ο ζωγράφος δώρισε στην Πινακοθήκη έξι πίνακες και ένα γλυπτό. 

Σαμπάνια στην αμμουδιά. Κόσμος απολαμβάνει το ποτό του στην αμμουδιά (Paradise Cove), στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, πριν την έναρξη της ανδρικής επίδειξης μόδας του οίκου Saint Laurent. 
REUTERS / MARIO ANZUONI

Κόσμος απολαμβάνει το ποτό του στην αμμουδιά (Paradise Cove), στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, πριν την έναρξη της ανδρικής επίδειξης μόδας του οίκου Saint Laurent. 

Μακιγιάζ για το τελετουργικό. Μία κοπέλα βάφεται για να πάρει μέρος σε τελετουργικό στο χωριό Pring Ka-Ek, στην Καμπότζη. Το τελετουργικό γίνεται από τους κατοίκους του χωριού για να τιμήσουν το σπίτι των Πνευμάτων (Neakta Pring Ka-Ek) ζητώντας προστασία από ασθένειες και καλές σοδειές. 
EPA / MAK REMISSA

Μία κοπέλα βάφεται για να πάρει μέρος σε τελετουργικό στο χωριό Pring Ka-Ek, στην Καμπότζη. Το τελετουργικό γίνεται από τους κατοίκους του χωριού για να τιμήσουν το σπίτι των Πνευμάτων (Neakta Pring Ka-Ek) ζητώντας προστασία από ασθένειες και καλές σοδειές. 

Gay Pride στην Ιερουσαλήμ. Δύο κοριτσάκια παίζουν στο περιθώριος της Παρέλασης Υπερηφάνειας (Gay Pride Parade) στην Ιερουσαλήμ. 
REUTERS / Amir Cohen

Δύο κοριτσάκια παίζουν στο περιθώριος της Παρέλασης Υπερηφάνειας (Gay Pride Parade) στην Ιερουσαλήμ. 

Φεστιβάλ «Dragon Boat» στην Ταϊβάν. Στιγμιότυπο από το ετήσιο φεστιβάλ «Dragon Boat» στην Ταϊπέι της Ταϊβάν. Το φεστιβάλ, που είναι γνωστό και ως Duanwu, είναι αφιερωμένο στη μνήμη του κινέζου ποιητή Qu Yuan, ο οποίος πνίγηκε το 277 π.Χ.
EPA / RITCHIE B. TONGO

Στιγμιότυπο από το ετήσιο φεστιβάλ «Dragon Boat» στην Ταϊπέι της Ταϊβάν. Το φεστιβάλ, που είναι γνωστό και ως Duanwu, είναι αφιερωμένο στη μνήμη του κινέζου ποιητή Qu Yuan, ο οποίος πνίγηκε το 277 π.Χ.

Αγάπες έξω από τη Βουλή. Μία γυναίκα χαϊδεύει τρυφερά αδέσποτη γάτα στην Βασιλίσσης Σοφίας, έξω από τη Βουλή των Ελλήνων. 
Konstantinos Tsakalidis / SOOC /

Μία γυναίκα χαϊδεύει τρυφερά αδέσποτη γάτα στην Βασιλίσσης Σοφίας, έξω από τη Βουλή των Ελλήνων. 

Καφές με καρναβαλική διάθεση. Συμμετέχοντες στο καρναβάλι που διοργανώθηκε με αφορμή την συμπλήρωση 220 χρόνων από την γέννηση του Αλεξάντρ Πούσκιν απολαμβάνουν τον καφέ τους σε κατάστημα του Ντόνετσκ, στην Ουκρανία. 
REUTERS / Alexander Ermochenko

Συμμετέχοντες στο καρναβάλι που διοργανώθηκε με αφορμή την συμπλήρωση 220 χρόνων από την γέννηση του Αλεξάντρ Πούσκιν απολαμβάνουν τον καφέ τους σε κατάστημα του Ντόνετσκ, στην Ουκρανία. 

Έρχονται οι μουσώνες στην Ινδία. Ένας άνδρας ψαρεύει σε παραπόταμο της λίμνης Vembanad, σε προάστιο του Κόχι, στην Ινδία, κάτω από συννεφιασμένο ουρανό, προάγγελος των μουσώνων. 
REUTERS / SIVARAM V

Ένας άνδρας ψαρεύει σε παραπόταμο της λίμνης Vembanad, σε προάστιο του Κόχι, στην Ινδία, κάτω από συννεφιασμένο ουρανό, προάγγελος των μουσώνων. 

Ο Αλέξης και τα κορίτσια του. Ο Αλέξης Τσίπρας φωτογραφίζεται αγκαλιά με αεροσυνοδούς στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), στο Μέγαρο Μουσικής, όπου ο Έλληνας πρωθυπουργός μίλησε για τον τουρισμό. 
INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο Αλέξης Τσίπρας φωτογραφίζεται αγκαλιά με αεροσυνοδούς στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), στο Μέγαρο Μουσικής, όπου ο Έλληνας πρωθυπουργός μίλησε για τον τουρισμό.