Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 16:10

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2018.

Περνώντας τα σύνορα του Μεξικό με τις ΗΠΑ. Μια γυναίκα από την Ονδούρα που συμμετέχει στο μεταναστευτικό καραβάνι βοηθά ένα παιδί να περάσει τα σύνορα του Μεξικό με τις ΗΠΑ, στην Τιχουάνα
REUTERS / MOHAMMED SALEM

Μια γυναίκα από την Ονδούρα που συμμετέχει στο μεταναστευτικό καραβάνι βοηθά ένα παιδί να περάσει τα σύνορα του Μεξικό με τις ΗΠΑ, στην Τιχουάνα

Ιαπωνικές παραδόσεις. Γυναίκες συμμετέχουν σε εορταστικές εκδηλώσεις με αφορμή το «Coming of Age Day», την ετήσια γορτή της ενηλικίωσης, σε πάρκο ψυχαγωγίας του Τόκιο.
REUTERS / ISSEI KATO

Γυναίκες συμμετέχουν σε εορταστικές εκδηλώσεις με αφορμή το «Coming of Age Day», την ετήσια γορτή της ενηλικίωσης, σε πάρκο ψυχαγωγίας του Τόκιο.

Πρεμιέρα για το Αυστραλιανό Όπεν. Στιγμιότυπο από αγώνα τένις κατά την πρώτη μέρα του Αυστραλιανού Όπεν.
REUTERS / EDGAR SU

Στιγμιότυπο από αγώνα τένις κατά την πρώτη μέρα του Αυστραλιανού Όπεν.

Γιορτάζοντας τα πρώτα γενέθλια. Ένα πάντα κάθεται στην αγκαλιά της μητέρας του Liang Liang κατά τα πρώτα του γενέθλια στον ζωολογικό κήπο της Κουάλα Λουμπούρ, Μαλαισία.
EPA / FAZRY ISMAIL

Ένα πάντα κάθεται στην αγκαλιά της μητέρας του Liang Liang κατά τα πρώτα του γενέθλια στον ζωολογικό κήπο της Κουάλα Λουμπούρ, Μαλαισία.

Χειμωνιάτικος περίπατος στον ποταμό Γενισέι. Κόσμος περπατά στις όχθες του ποταμού Γενισέι, λίγο έξω από το Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας.
REUTERS / ILYA NAYMUSHIN

Κόσμος περπατά στις όχθες του ποταμού Γενισέι, λίγο έξω από το Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας.

Βουτιές για τολμηρούς. Άντρες κολυμπούν σε παγωμένα νερά στον σιντοϊστικό βωμό Teppozu Inari Shrine στο Τόκιο. Σύμφωνα με την παράδοση, η βουτιά στα παγωμένα νερά βοηθά στην ενδυνάμωση του σώματος και του πνεύματος για το νέο έτος.
EPA / CHRISTOPHER JUE

Άντρες κολυμπούν σε παγωμένα νερά στον σιντοϊστικό βωμό Teppozu Inari Shrine στο Τόκιο. Σύμφωνα με την παράδοση, η βουτιά στα παγωμένα νερά βοηθά στην ενδυνάμωση του σώματος και του πνεύματος για το νέο έτος.

Ταΐζοντας τους γλάρους. Ένας άντρας ταΐζει έναν γλάρο στο Bang Pu της Ταϊλάνδης.
EPA / DIEGO AZUBEL

Ένας άντρας ταΐζει έναν γλάρο στο Bang Pu της Ταϊλάνδης.

Ιράν: Συντριβή μεταγωγικού αεροσκάφους με 16 επιβαίνοντες. Μεταγωγικό αεροσκάφος με 16 επιβαίνοντες, συνετρίβη σήμερα στο αεροδρόμιο Φατχ του Ιράν, δυτικά της Τεχεράνης, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Fars. Νεκροί είναι οι 15 επιβαίνοντες, ενώ ο μοναδικός επιζών, ένας μηχανικός πτήσης, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο στρατός, την οποία μετέδωσε το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων Fars.
EPA / HASSAN SHIRAVANI

Μεταγωγικό αεροσκάφος με 16 επιβαίνοντες, συνετρίβη σήμερα στο αεροδρόμιο Φατχ του Ιράν, δυτικά της Τεχεράνης, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Fars. Νεκροί είναι οι 15 επιβαίνοντες, ενώ ο μοναδικός επιζών, ένας μηχανικός πτήσης, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο στρατός, την οποία μετέδωσε το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων Fars.

Π. Καμμένος: Ήμασταν το μόνο υπουργείο που δεν πάτησε πιστωτής. Τον απολογισμό του έργου του, ως υπουργού Εθνικής Άμυνας, πραγματοποίησε ο Πάνος Καμμένος. Ο κ. Καμμένος ευχαρίστησε τους αξιωματικούς, τους εθνοφύλακες και τους στρατιώτες, που -όπως είπε- έβαλαν το λιθαράκι τους στο υπουργείο, το οποίο είχε μειωμένο προϋπολογισμό τα τελευταία χρόνια κατά 60%. Παράλληλα, τόνισε πως το μεγαλύτερο εξοπλίστικο σύστημα της Ελλάδας είναι το προσωπικό. Ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό και τους πολιτικούς, που πέρασαν από το υπουργείο και σημείωσε πως το ΥΠΕΘΑ είναι το μόνο υπουργείο όπου δεν πάτησε τα χρόνια αυτά το πόδι του πιστωτής.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τον απολογισμό του έργου του, ως υπουργού Εθνικής Άμυνας, πραγματοποίησε ο Πάνος Καμμένος. Ο κ. Καμμένος ευχαρίστησε τους αξιωματικούς, τους εθνοφύλακες και τους στρατιώτες, που -όπως είπε- έβαλαν το λιθαράκι τους στο υπουργείο, το οποίο είχε μειωμένο προϋπολογισμό τα τελευταία χρόνια κατά 60%. Παράλληλα, τόνισε πως το μεγαλύτερο εξοπλίστικο σύστημα της Ελλάδας είναι το προσωπικό. Ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό και τους πολιτικούς, που πέρασαν από το υπουργείο και σημείωσε πως το ΥΠΕΘΑ είναι το μόνο υπουργείο όπου δεν πάτησε τα χρόνια αυτά το πόδι του πιστωτής.

Στιγμές χαλάρωσης στη Χονολουλού. Ένας άντρας απολαμβάνει τη θάλασσα μαζί με τον σκύλο του, στη Χονολουλού.
USA TODAY Sports / Brian Spurlock

Ένας άντρας απολαμβάνει τη θάλασσα μαζί με τον σκύλο του, στη Χονολουλού.