Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019 15:59

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019.

Street art κυνήγι θησαυρού με έπαθλο bitcoin. Κόσμος προσπαθεί να λύσει το γρίφο της τοιχογραφίας του καλλιτέχνη Pascal Boyart στο Παρίσι. Ο Boyart φιλοτέχνησε την τοιχογραφία, η οποία είναι εμπνευσμένη από το έργο του Ντελακρουά αποτίωντας φόρο τιμής στο κίνημα των Κίτρινων Γιλέκων, προσκαλώντας το κοινό του σε ένα κυνήγι θησαυρού καθώς το παζλ του έργου περιέχει BTC αξίας 1,000 δολαρίων.
EPA / ETIENNE LAURENT

Κόσμος προσπαθεί να λύσει το γρίφο της τοιχογραφίας του καλλιτέχνη Pascal Boyart στο Παρίσι. Ο Boyart φιλοτέχνησε την τοιχογραφία, η οποία είναι εμπνευσμένη από το έργο του Ντελακρουά αποτίωντας φόρο τιμής στο κίνημα των Κίτρινων Γιλέκων, προσκαλώντας το κοινό του σε ένα κυνήγι θησαυρού καθώς το παζλ του έργου περιέχει BTC αξίας 1,000 δολαρίων.

Θρησκευτικές τελετές στην Ινδία. Ινδουιστής «ιερός άνδρας» (Sadhu) παρακολουθεί μία τελετή πριν από το φεστιβάλ Kumbh Mela στην πόλη Αλλαχαμπάντ της βόρειας Ινδίας. 
 
REUTERS / JITENDRA PRAKASH

Ινδουιστής «ιερός άνδρας» (Sadhu) παρακολουθεί μία τελετή πριν από το φεστιβάλ Kumbh Mela στην πόλη Αλλαχαμπάντ της βόρειας Ινδίας. 

 

Εμπόριο στο Πακιστάν. Ένας άνδρας καθαρίζει φυστίκια τα οποία θα διατεθούν προς πώληση έξω από κατάστημα στην Πεσαβάρ του Πακιστάν.
REUTERS / FAYAZ AZIZ

Ένας άνδρας καθαρίζει φυστίκια τα οποία θα διατεθούν προς πώληση έξω από κατάστημα στην Πεσαβάρ του Πακιστάν.

Μεταναστευτικές αφίξεις στην Ισπανία. Ένας μετανάστης περιεργάζεται το κινητό του καθώς περιμένει να αποβιβαστεί στο λιμάνι της Μάλαγας, στην Ισπανία. 
REUTERS / JON NAZCA

Ένας μετανάστης περιεργάζεται το κινητό του καθώς περιμένει να αποβιβαστεί στο λιμάνι της Μάλαγας, στην Ισπανία. 

Αθώος δηλώνει ο Γκοσν . Περαστικοί περιεργάζονται μία μεγάλη οθόνη με το πρόσωπο του Κάρλος Γκοσν στο Τόκιο. Ο  πρώην πρόεδρος της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας Nissan κατέθεσε σε δικαστήριο του Τόκιο δηλώνοντας πως οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι εντελώς αβάσιμες και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
EPA / KIMIMASA MAYAMA

Περαστικοί περιεργάζονται μία μεγάλη οθόνη με το πρόσωπο του Κάρλος Γκοσν στο Τόκιο. Ο  πρώην πρόεδρος της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας Nissan κατέθεσε σε δικαστήριο του Τόκιο δηλώνοντας πως οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι εντελώς αβάσιμες και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σε κόκκινο φόντο. Ο Ινδός πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι περιμένει την άφιξη της πρωθυπουργού της Νορβηγίας Έρνα Σόλμπεργκ στο Νέο Δελχί. 
REUTERS / ADNAN ABIDI

Ο Ινδός πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι περιμένει την άφιξη της πρωθυπουργού της Νορβηγίας Έρνα Σόλμπεργκ στο Νέο Δελχί. 

Ζέστη στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Κόσμος παίζει μπάλα στην παραλία Ιπάνεμα στο Ρίο ντε Τζανέιρο. 
EPA / ANTONIO LACERDA

Κόσμος παίζει μπάλα στην παραλία Ιπάνεμα στο Ρίο ντε Τζανέιρο. 

Καμπαρέ στην Αυστραλία. Μέλη της ακροβατικής ομάδας Qinghai παρουσιάζουν το καμπαρέ «Shanghai Mimi» σε δημοσιογραφική προβολή στο Φεστιβάλ του Σίδνεϊ, στην Αυστραλία. 
 
EPA / STEVEN SAPHORE

Μέλη της ακροβατικής ομάδας Qinghai παρουσιάζουν το καμπαρέ «Shanghai Mimi» σε δημοσιογραφική προβολή στο Φεστιβάλ του Σίδνεϊ, στην Αυστραλία. 

 

«Ψυχρά» φιλιά. Στιγμιότυπο από τη χιονόπτωση στη Δροσιά Αττικής. 
Eurokinissi / ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Στιγμιότυπο από τη χιονόπτωση στη Δροσιά Αττικής. 

Εννέα τεχνητά νησιά για επιχειρήσεις στη Δανία . Η Δανία δίνει χώρο στο επιχειρείν. Το υπουργείο Οικονομίας προτείνει τη δημιουργία εννέα τεχνητών νησιών στη θάλασσα νότια της Κοπεγχάγης, που θα είναι πλήρως λειτουργικά από το 2040. Η κυβέρνηση αναμένει ότι θα προσελκύσουν τουλάχιστον 380 νέες επιχειρήσεις και θα δημιουργηθούν 12.000 θέσεις εργασίας. Στη φωτογραφία η μακέτα της φιλόδοξης νησιωτικής επιχειρηματικής κυριαρχίας. 
REUTERS / HANDOUT

Η Δανία δίνει χώρο στο επιχειρείν. Το υπουργείο Οικονομίας προτείνει τη δημιουργία εννέα τεχνητών νησιών στη θάλασσα νότια της Κοπεγχάγης, που θα είναι πλήρως λειτουργικά από το 2040. Η κυβέρνηση αναμένει ότι θα προσελκύσουν τουλάχιστον 380 νέες επιχειρήσεις και θα δημιουργηθούν 12.000 θέσεις εργασίας. Στη φωτογραφία η μακέτα της φιλόδοξης νησιωτικής επιχειρηματικής κυριαρχίας.