Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018 17:53

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018.

Μαδρίτη: Δράση για την υιοθεσία αδέσποτων. Ένας σκύλος ντυμένος με περούκα συμμετέχει στη δράση «Sanperrestre» στο κέντρο της Μαδρίτης. Η δράση έχει στόχο την ενημέρωση του κοινού για την υιοθεσία αδέσποτων ζώων αντί της αγοράς τους 
REUTERS / SUSANA VERA

Ένας σκύλος ντυμένος με περούκα συμμετέχει στη δράση «Sanperrestre» στο κέντρο της Μαδρίτης. Η δράση έχει στόχο την ενημέρωση του κοινού για την υιοθεσία αδέσποτων ζώων αντί της αγοράς τους 

Πλημμύρες στις Φιλιππίνες. Κόσμος προσπαθεί να διασχίσει πλημμυρισμένο δρόμο στην πόλη Μπουλαν (Bulan) στις Φιλιππίνες. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, σε τουλάχιστον 50 ανέρχονται τα θύματα των κατολισθήσεων και των πλημμυρών που προκάλεσε η τροπική καταιγίδα Ουσμάν στη χώρα. 
EPA / ROMEDOR GLORIANE

Κόσμος προσπαθεί να διασχίσει πλημμυρισμένο δρόμο στην πόλη Μπουλαν (Bulan) στις Φιλιππίνες. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, σε τουλάχιστον 50 ανέρχονται τα θύματα των κατολισθήσεων και των πλημμυρών που προκάλεσε η τροπική καταιγίδα Ουσμάν στη χώρα. 

Ματωμένες εκλογές στο Μπανγκλαντές. Ο υποψήφιος με το Εθνικιστικό Κόμμα BNP, Salahuddin Ahmed, διακρίνεται ματωμένος στη Ντάκα του Μπανγκλαντές, κατά την ημέρα διεξαγωγής των εθνικών εκλογών. Τουλάχιστον 17 είναι οι νεκροί από τις συγκρούσεις που ξέσπασαν σήμερα σε διάφορες περιοχές της χώρας, κυρίως μεταξύ υποστηρικτών της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης.
REUTERS / STRINGER

Ο υποψήφιος με το Εθνικιστικό Κόμμα BNP, Salahuddin Ahmed, διακρίνεται ματωμένος στη Ντάκα του Μπανγκλαντές, κατά την ημέρα διεξαγωγής των εθνικών εκλογών. Τουλάχιστον 17 είναι οι νεκροί από τις συγκρούσεις που ξέσπασαν σήμερα σε διάφορες περιοχές της χώρας, κυρίως μεταξύ υποστηρικτών της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης.

Φεστιβάλ πάγου στη Μόσχα. Κόσμος επισκέπτεται τα εκθέματα στο φεστιβάλ πάγου της Μόσχας.  
REUTERS / MAXIM SHEMETOV

Κόσμος επισκέπτεται τα εκθέματα στο φεστιβάλ πάγου της Μόσχας.  

Απολαμβάνοντας το χιόνι στη Νότια Κορέα. Ένα κοριτσάκι παίζει στο χιόνι σε πάρκο της Σεούλ. 
EPA / YONHAP

Ένα κοριτσάκι παίζει στο χιόνι σε πάρκο της Σεούλ. 

 Ο Stormtrooper στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Ένας άνδρας με στολή Stormtrooper της διαστημικής σειράς Star Wars συμμετέχει σε εκδήλωση προς τιμήν της θεάς της θάλασσας, Iemanja, στην παραλία Κοπακαμπάνα στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
EPA / ANTONIO LACERDA

Ένας άνδρας με στολή Stormtrooper της διαστημικής σειράς Star Wars συμμετέχει σε εκδήλωση προς τιμήν της θεάς της θάλασσας, Iemanja, στην παραλία Κοπακαμπάνα στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Εκλογές στο Κονγκό. Μία γυναίκα περιμένει για να ασκήσει τα εκλογικά της δικαιώματα σε εκλογικό κέντρο στην Κινσάσα, πρωετύουσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό.
REUTERS / BAZ RATNER

Μία γυναίκα περιμένει για να ασκήσει τα εκλογικά της δικαιώματα σε εκλογικό κέντρο στην Κινσάσα, πρωετύουσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό.

Εφέ στον ουρανό του Ναυπλίου. Ψαρόνια πετούν ρυθμικά πάνω από την πόλη του Ναυπλίου, προμηνύοντας την επερχόμενη κακοκαιρία.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓ

Ψαρόνια πετούν ρυθμικά πάνω από την πόλη του Ναυπλίου, προμηνύοντας την επερχόμενη κακοκαιρία.

Η Λίμνη των Κύκνων στη Βαλένθια. Χορεύτριες του Μπαλέτου της Αστάνα παρουσιάζουν σε δημοσιογραφ9ική προβολή την παράσταση Η Λίμνη των Κύκνων (καλλιτεχνική διεύθυνση: Altynai Asylmuratova) στο Παλάτι των Τεχνών στη Βαλένθια της Ισπανίας. 
EPA / Kai Fφrsterling

Χορεύτριες του Μπαλέτου της Αστάνα παρουσιάζουν σε δημοσιογραφ9ική προβολή την παράσταση Η Λίμνη των Κύκνων (καλλιτεχνική διεύθυνση: Altynai Asylmuratova) στο Παλάτι των Τεχνών στη Βαλένθια της Ισπανίας. 

Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης οι Ρογκατσάρηδες    . Οι Ρογκατσάρηδες της Χαλάστρας και το Χορευτικό Τμήμα του Κοινωνικού Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Δέλτα ξεσηκώνουν τη Θεσσαλονίκη με τη μουσική και το χορό τους. 
INTIME NEWS / ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οι Ρογκατσάρηδες της Χαλάστρας και το Χορευτικό Τμήμα του Κοινωνικού Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Δέλτα ξεσηκώνουν τη Θεσσαλονίκη με τη μουσική και το χορό τους. 

Ο Πούτιν στον...πάγο. Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, συμμετέχει σε αγώνα χόκεϊ στην Κόκκινη Πλατεία, στη Μόσχα. 
REUTERS / SPUTNIK

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, συμμετέχει σε αγώνα χόκεϊ στην Κόκκινη Πλατεία, στη Μόσχα.