Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 18:35

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018.

Θλίψη στα σύνορα ΗΠΑ- Μεξικού . Ένας μετανάστης στην Τιχουάνα, ο οποίος συμμετέχει στο «μεταναστευτικό καραβάνι» με προορισμό τις ΗΠΑ, παρακολουθεί συγκλονισμένος τον πνιγμό ενός άλλου μετανάστη ο οποίος προσπάθησε να φτάσει στις ΗΠΑ κολυμπώντας. 
REUTERS / MOHAMMED SALEM

Ένας μετανάστης στην Τιχουάνα, ο οποίος συμμετέχει στο «μεταναστευτικό καραβάνι» με προορισμό τις ΗΠΑ, παρακολουθεί συγκλονισμένος τον πνιγμό ενός άλλου μετανάστη ο οποίος προσπάθησε να φτάσει στις ΗΠΑ κολυμπώντας. 

Έκρηξη και πυρκαγιά σε πετρελαιοφόρο πλοίο στην Κύπρο. Το  πετρελαιοφόρο πλοίο «Athlos» έχει προσαράξει σε μικρή απόσταση από το αλιευτικό καταφύγιο και τη ναυτική βάση Ζυγίου, στην Κύπρο. Το πρωί σημειώθηκε έκρηξη στο πλοίο «Athlos», νηολογίου Μάλτας, προκαλώντας πυρκαγιά, από την οποία υπέστησαν εγκαύματα δύο μέλη του πληρώματος, τα οποία και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Λευκωσίας.
REUTERS / YIANNIS KOURTOGLOU

Το  πετρελαιοφόρο πλοίο «Athlos» έχει προσαράξει σε μικρή απόσταση από το αλιευτικό καταφύγιο και τη ναυτική βάση Ζυγίου, στην Κύπρο. Το πρωί σημειώθηκε έκρηξη στο πλοίο «Athlos», νηολογίου Μάλτας, προκαλώντας πυρκαγιά, από την οποία υπέστησαν εγκαύματα δύο μέλη του πληρώματος, τα οποία και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Παρέλαση χιονανθρώπων στη Ρωσία. Ένας άνδρας ασχολείται με τη δημιουργία χιονάνθρωπου καθώς θα συμμετάσχει στην «Παρέλαση των χιονανθρώπων», τον ετήσιο διαγωνισμό που διοργανώνεται στο πάρκο Royev Ruchey, στο Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας. 
REUTERS / ILYA NAYMUSHIN

Ένας άνδρας ασχολείται με τη δημιουργία χιονάνθρωπου καθώς θα συμμετάσχει στην «Παρέλαση των χιονανθρώπων», τον ετήσιο διαγωνισμό που διοργανώνεται στο πάρκο Royev Ruchey, στο Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας. 

Στη Χάγη τα «κίτρινα γιλέκα». Αστυνομικοί συλλαμβάνουν διαδηλωτές των «κίτρινων γιλέκων» στη Χάγη. 
EPA / LEX VAN LIESHOUT

Αστυνομικοί συλλαμβάνουν διαδηλωτές των «κίτρινων γιλέκων» στη Χάγη. 

Φροντίδα στην Κίνα. Εργαζόμενος στο ζωολογικό πάρκο στη Νινγκμπό της Κίνας, ανάβει φωτιά για να ζεσταθούν τα οι καμηλοπαρδάλεις. 
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Εργαζόμενος στο ζωολογικό πάρκο στη Νινγκμπό της Κίνας, ανάβει φωτιά για να ζεσταθούν τα οι καμηλοπαρδάλεις. 

Αγκαλιές παρά την ήττα. Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγκαλιάζονται στη διάρκεια των μικτών αγώνων στο τουρνουά τένις «Hopman Cup» στην πόλη Περθ της Αυστραλίας. Η ελληνική ομάδα δεν ξεκίνησε καλά στπ τουρνουά καθώς ηττήθηκε με 2-1 στους τρεις αγώνες που έδωσαν με τη Μεγάλη Βρετανία. 
EPA / TONY MCDONOUGH

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγκαλιάζονται στη διάρκεια των μικτών αγώνων στο τουρνουά τένις «Hopman Cup» στην πόλη Περθ της Αυστραλίας. Η ελληνική ομάδα δεν ξεκίνησε καλά στπ τουρνουά καθώς ηττήθηκε με 2-1 στους τρεις αγώνες που έδωσαν με τη Μεγάλη Βρετανία. 

Επίσκεψη Τσίπρα στο μετρό Θεσσαλονίκης. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας χαιρετά κόσμο κατά την επίσκεψή του στο σταθμό του μετρό «Σιντριβάνι - Έκθεση», τον πρώτο έτοιμο σταθμό του μετρό Θεσσαλονίκης. Μια σημαντική υποδομή παραδίδεται σταδιακά και βάζει στις ράγες τη νέα λαμπρή ιστορία της Θεσσαλονίκης, δήλωσε ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας πως είναι έτοιμο το 95% του έργου σε ό,τι αφορά την κατασκευή των 13 πρώτων σταθμών. 
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩ

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας χαιρετά κόσμο κατά την επίσκεψή του στο σταθμό του μετρό «Σιντριβάνι - Έκθεση», τον πρώτο έτοιμο σταθμό του μετρό Θεσσαλονίκης. Μια σημαντική υποδομή παραδίδεται σταδιακά και βάζει στις ράγες τη νέα λαμπρή ιστορία της Θεσσαλονίκης, δήλωσε ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας πως είναι έτοιμο το 95% του έργου σε ό,τι αφορά την κατασκευή των 13 πρώτων σταθμών. 

Αερόστατα στην Μιανμάρ. Αερόστατα μεταφέρουν τουρίστες... στον ουρανό της αρχαίας πόλης Παγκάν, στην κεντρική Μιανμάρ.
EPA / NYEIN CHAN NAING

Αερόστατα μεταφέρουν τουρίστες... στον ουρανό της αρχαίας πόλης Παγκάν, στην κεντρική Μιανμάρ.

Διαμαρτυρία στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, στα Σπάτα, με αφορμή την θανάτωση των δυο τζάγκουαρ τα οποία, όπως ακανκοινώθηκε, «εξουδετερώθηκαν» όταν βρέθηκαν εκτός του προβλεπόμενου φυλασσόμενου χώρου.
 
George Vitsaras / SOOC

Στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, στα Σπάτα, με αφορμή την θανάτωση των δυο τζάγκουαρ τα οποία, όπως ακανκοινώθηκε, «εξουδετερώθηκαν» όταν βρέθηκαν εκτός του προβλεπόμενου φυλασσόμενου χώρου.

 

Eορταστική ατμόσφαιρα στο χρηματιστήριο της Φραγκφούρτης . Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας ημέρας του χρόνου στη δουλειά ήρθε η ώρα της χαλάρωσης για τους traders στο χρηματιστήριο της Φραγκφούρτης, οι οποίοι απολαμβάνουν ένα ποτήρι σαμπάνιας πλήρως εναρμονισμένοι με την εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών. Η χθεσινή ήταν η τελευταία συνεδρίαση της χρονιάς για το γερμανικό χρηματιστήριο και οι χρηματιστές της φωτογραφίας έχουν κάθε λόγο να γιορτάζουν, καθώς τόσο η αγορά της Φραγκφούρτης όσο και οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές κατέγραψαν αισθητά κέρδη, σε μία από τις πιο ταραχώδεις εβδομάδες του 2018.
REUTERS / RALPH ORLOWSKI

Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας ημέρας του χρόνου στη δουλειά ήρθε η ώρα της χαλάρωσης για τους traders στο χρηματιστήριο της Φραγκφούρτης, οι οποίοι απολαμβάνουν ένα ποτήρι σαμπάνιας πλήρως εναρμονισμένοι με την εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών. Η χθεσινή ήταν η τελευταία συνεδρίαση της χρονιάς για το γερμανικό χρηματιστήριο και οι χρηματιστές της φωτογραφίας έχουν κάθε λόγο να γιορτάζουν, καθώς τόσο η αγορά της Φραγκφούρτης όσο και οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές κατέγραψαν αισθητά κέρδη, σε μία από τις πιο ταραχώδεις εβδομάδες του 2018.