Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018 18:52

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018.

Στο τέλος ξυρίζουν τον... Άγιο Βασίλη. Ο Saymon Claus, μαθητής της σχολής για Άγιους Βασίληδες στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ξυρίζει τη γενειάδα του σε ένα τελετουργικό που ονομάζεται «Barbas de Molho» και σηματοδοτεί το τέλος της χριστουγεννιάτικης περιόδου. 
REUTERS / PILAR OLIVARES

Ο Saymon Claus, μαθητής της σχολής για Άγιους Βασίληδες στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ξυρίζει τη γενειάδα του σε ένα τελετουργικό που ονομάζεται «Barbas de Molho» και σηματοδοτεί το τέλος της χριστουγεννιάτικης περιόδου. 

Boxing Day στη Βρετανία. Κυνηγόσκυλα συμμετέχουν στο ετήσιο κυνήγι που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Boxing Day στην περιοχή Okewood Hill, στο Ντόρκινγκ της Βρετανίας. Το  Boxing Day είναι μια εθνική εορτή στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία και λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στις 26 Δεκέμβρη.
REUTERS / SIMON DAWSON

Κυνηγόσκυλα συμμετέχουν στο ετήσιο κυνήγι που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Boxing Day στην περιοχή Okewood Hill, στο Ντόρκινγκ της Βρετανίας. Το  Boxing Day είναι μια εθνική εορτή στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία και λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στις 26 Δεκέμβρη.

Ζέστη στην Αυστραλία. Κόσμος κολυμπάει στην παραλία Glenelg κατά τη διάρκεια μιας ζεστής μέρας στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας.
 
EPA / KELLY BARNES

Κόσμος κολυμπάει στην παραλία Glenelg κατά τη διάρκεια μιας ζεστής μέρας στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας.

 

Νέφος στην Ινδία. Στιγμιότυπο από δρόμο στο Νέο Δελχί καθώς το νέφος «σκεπάζει» την ατμόσφαιρα. 
REUTERS / ADNAN ABIDI

Στιγμιότυπο από δρόμο στο Νέο Δελχί καθώς το νέφος «σκεπάζει» την ατμόσφαιρα. 

Σιδηροδρομική επανασύνδεση Βόρειας και Νότιας Κορέας. Στιγμιότυπο από την τελετή για την σιδηροδρομική επανασύνδεση Βόρειας και Νότιας Κορέας στον σταθμό Πανμούν στη συνοριακή πόλη Κεσόνγκ της Β. Κορέας.
REUTERS / HANDOUT

Στιγμιότυπο από την τελετή για την σιδηροδρομική επανασύνδεση Βόρειας και Νότιας Κορέας στον σταθμό Πανμούν στη συνοριακή πόλη Κεσόνγκ της Β. Κορέας.

Δύσκολες συνθήκες στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού . Μικρά παιδιά των οποίων οι οικογένειες συμμετέχουν στο «μεταναστευτικό καραβάνι» προσπαθώντας να μπουν στις ΗΠΑ κάθονται στις σκηνές τους σε προσωρινό καταυλισμό στην Τιχουάνα, στο Μεξικό, ώστε να προστατευτούν από τη βροχή.  Χιλιάδες μετανάστες, οργανωμένοι στο λεγόμενο «μεταναστευτικό καραβάνι», ξεκίνησαν το φθινόπωρο πεζή από τη Γουατεμάλα, την Ονδούρα και το Ελ Σαλβαδόρ με προορισμό τα σύνορα με τις ΗΠΑ. Όλοι αναζητούν ένα καλύτερο αύριο, μακριά από τη φτώχεια και τη βία που μαστίζει τις χώρες τους.
REUTERS / MOHAMMED SALEM

Μικρά παιδιά των οποίων οι οικογένειες συμμετέχουν στο «μεταναστευτικό καραβάνι» προσπαθώντας να μπουν στις ΗΠΑ κάθονται στις σκηνές τους σε προσωρινό καταυλισμό στην Τιχουάνα, στο Μεξικό, ώστε να προστατευτούν από τη βροχή.  Χιλιάδες μετανάστες, οργανωμένοι στο λεγόμενο «μεταναστευτικό καραβάνι», ξεκίνησαν το φθινόπωρο πεζή από τη Γουατεμάλα, την Ονδούρα και το Ελ Σαλβαδόρ με προορισμό τα σύνορα με τις ΗΠΑ. Όλοι αναζητούν ένα καλύτερο αύριο, μακριά από τη φτώχεια και τη βία που μαστίζει τις χώρες τους.

Κολύμπι στην Πράγα. Κολυμβητές παίρνουν μέρος στον ετήσιο χριστουγεννιάτικο αγώνα κολύμβησης στον ποταμό Μολδάβα στην Πράγα. 
REUTERS / DAVID W CERNY

Κολυμβητές παίρνουν μέρος στον ετήσιο χριστουγεννιάτικο αγώνα κολύμβησης στον ποταμό Μολδάβα στην Πράγα. 

Στα συντρίμμια της Ινδονησίας. Μία γυναίκα και ένα κοριτσάκι διακρίνονται ανάμεσα σε συντρίμμια στο χωριό Sumur, στην επαρχία Μπάντεν της Ινδονησίας. Από το τσουνάμι που έπληξε την Κυριακή τις νήσους Ιάβα και Σουμάτρα, 429 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, περισσότεροι από 1.400 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και χιλιάδες έχουν εκτοπιστεί από τις κατοικίες τους. 
REUTERS / JORGE SILVA

Μία γυναίκα και ένα κοριτσάκι διακρίνονται ανάμεσα σε συντρίμμια στο χωριό Sumur, στην επαρχία Μπάντεν της Ινδονησίας. Από το τσουνάμι που έπληξε την Κυριακή τις νήσους Ιάβα και Σουμάτρα, 429 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, περισσότεροι από 1.400 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και χιλιάδες έχουν εκτοπιστεί από τις κατοικίες τους. 

Σεισμός στη Σικελία. Ένα ελικοέπτερο της πυροσβεστικής περνάει πάνω από εκκλησία με κατεστραμμένη πρόσοψη στο χωριό Φλέρι, στην Κατάνια. Τα ξημερώματα σημειώθηκε σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στη Σικελία, κοντά στο πιο ενεργό ηφαίστειο της Ευρώπης, την Αίτνα.
EPA / ORIETTA SCARDINO

Ένα ελικοέπτερο της πυροσβεστικής περνάει πάνω από εκκλησία με κατεστραμμένη πρόσοψη στο χωριό Φλέρι, στην Κατάνια. Τα ξημερώματα σημειώθηκε σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στη Σικελία, κοντά στο πιο ενεργό ηφαίστειο της Ευρώπης, την Αίτνα.

Χιόνια στην Πάρνηθα. Στιγμιότυπο από την Πάρνηθα ντυμένη στα λευκά. 
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από την Πάρνηθα ντυμένη στα λευκά.