Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018 15:47

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018.

Καινούρια ζωή στην Κίνα. Κόσμος έχει συγκεντρωθεί για να αποχαιρετήσει το πάντα με το όνομα Xiao Hetao, ή Μικρό Καρύδι, που απελευθερώνεται στον εθνικό δρυμό Longxi-Hongkou στην περιοχή Ντουζιάνγκιαν στην επαρχία Σιτσουάν της Κίνας. 
REUTERS / CHINA DAILY

Κόσμος έχει συγκεντρωθεί για να αποχαιρετήσει το πάντα με το όνομα Xiao Hetao, ή Μικρό Καρύδι, που απελευθερώνεται στον εθνικό δρυμό Longxi-Hongkou στην περιοχή Ντουζιάνγκιαν στην επαρχία Σιτσουάν της Κίνας. 

Απέλπιδες προσπάθειες στο Μεξικό. Μια οικογένεια μεταναστών που συμμετέχει στο «μεταναστευτικό καραβάνι» προσπαθεί να περάσει τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού στην Τιχουάνα. Εν τω μεταξύ, ένα ακόμη παιδί από τη Γουατεμάλα πέθανε ενόσω ήταν υπό κράτηση μαζί με τον πατέρα του από Αμερικανούς συνοροφύλακες. Ο Φελίπε Αλόνζο Γκόμεζ, ένα αγόρι 8 ετών, γίνεται το δεύτερο παιδί μεταναστών που πεθαίνει σε συνθήκες κράτησης σε διάστημα ενός μηνός.
REUTERS / MOHAMMED SALEM

Μια οικογένεια μεταναστών που συμμετέχει στο «μεταναστευτικό καραβάνι» προσπαθεί να περάσει τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού στην Τιχουάνα. Εν τω μεταξύ, ένα ακόμη παιδί από τη Γουατεμάλα πέθανε ενόσω ήταν υπό κράτηση μαζί με τον πατέρα του από Αμερικανούς συνοροφύλακες. Ο Φελίπε Αλόνζο Γκόμεζ, ένα αγόρι 8 ετών, γίνεται το δεύτερο παιδί μεταναστών που πεθαίνει σε συνθήκες κράτησης σε διάστημα ενός μηνός.

Βαρκάδα στην ομίχλη. Ομίχλη σκεπάζει τον ποταμό Γιαμούνα στο Νέο Δελχί της Ινδίας. 
REUTERS / ADNAN ABIDI

Ομίχλη σκεπάζει τον ποταμό Γιαμούνα στο Νέο Δελχί της Ινδίας. 

Ινδονησία: Χαμόγελο παρά τη συμφορά . Μία γυναίκα διακρίνεται να χαμογελάει ενώ βρίσκεται στην πληγείσα από το τσουνάμι περιοχή Λαμπουχάν, στην επαρχία Μπάντεν της Ινδονησίας.
REUTERS / JORGE SILVA

Μία γυναίκα διακρίνεται να χαμογελάει ενώ βρίσκεται στην πληγείσα από το τσουνάμι περιοχή Λαμπουχάν, στην επαρχία Μπάντεν της Ινδονησίας.

Γέμισε φαναράκια ο ουρανός στον Βόλο. Εκατοντάδες φαναράκια φώτισαν χθες τον ουρανό του Βόλου.  
REUTERS / ALEXANDROS AVRAMIDIS

Εκατοντάδες φαναράκια φώτισαν χθες τον ουρανό του Βόλου.  

Αγροτική καθημερινότητα στην Ινδία. Ένας αγρότης μεταφέρει λαχανικά σε αγρό έξω από το Γουβαχάτι της Ινδίας. 
EPA / STR

Ένας αγρότης μεταφέρει λαχανικά σε αγρό έξω από το Γουβαχάτι της Ινδίας. 

Ετοιμασίες για το νέο χρόνο στη Ρωσία. Στιγμιότυπο από την εορταστική Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας η οποία έχει στολιστεί για την υποδοχή του νέου έτους. 
EPA / SERGEI ILNITSKY

Στιγμιότυπο από την εορταστική Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας η οποία έχει στολιστεί για την υποδοχή του νέου έτους. 

Τουρισμός στην Αίγυπτο. Τουρίστες καβάλα σε καμήλες επισκέπτονται τις πυραμίδες της Γκίζας στην Αίγυπτο. 
EPA / KHALED ELFIQI

Τουρίστες καβάλα σε καμήλες επισκέπτονται τις πυραμίδες της Γκίζας στην Αίγυπτο. 

Ηλιοβασίλεμα στη Θεσσαλονίκη. Ο ήλιος δύει στον ουρανό της Θεσσαλονίκης. 
INTIME NEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο ήλιος δύει στον ουρανό της Θεσσαλονίκης. 

Σέλφι με τον πρόεδρο. Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια, ποζάρουν με το στρατιωτικό προσωπικό της αμερικανικής βάσης αλ Ασάντ, στο Ιράκ, την οποία επισκέφτηκαν αιφνιδιαστικά. Το ταξίδι-έκπληξη ήταν η πρώτη επίσκεψη του Τραμπ σε στρατεύματα σε ζώνη μάχης, αφότου η απόφασή του να αποσύρει τις αμερικανικές δυνάμεις από τη Συρία και το Αφγανιστάν έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων εντός και εκτός ΗΠΑ.
REUTERS / JONATHAN ERNST

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια, ποζάρουν με το στρατιωτικό προσωπικό της αμερικανικής βάσης αλ Ασάντ, στο Ιράκ, την οποία επισκέφτηκαν αιφνιδιαστικά. Το ταξίδι-έκπληξη ήταν η πρώτη επίσκεψη του Τραμπ σε στρατεύματα σε ζώνη μάχης, αφότου η απόφασή του να αποσύρει τις αμερικανικές δυνάμεις από τη Συρία και το Αφγανιστάν έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων εντός και εκτός ΗΠΑ.