Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2018 18:14

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018.

Χιονάνθρωποι στη Λετονία. Τεράστιοι χιονάνθρωποι κοσμούν το Ντόμπελε της Λετονίας όπου κάθε χρόνο «συναθροίζονται» χιονάνθρωποι σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. 
EPA / Toms Kalnins

Τεράστιοι χιονάνθρωποι κοσμούν το Ντόμπελε της Λετονίας όπου κάθε χρόνο «συναθροίζονται» χιονάνθρωποι σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. 

Τελευταίο αντίο στην 7χρονη μετανάστρια . Κόσμος συνοδεύει τη σορό της επτάχρονης Γιακελίν Κάαλ στο Σαν Αντόνιο Σεκορτές, ένα απομακρυσμένο χωριό στην ιθαγένικη κοινότητα Ρασουχά, περίπου 150 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας της Γουατεμάλας. Η 7χρονη μετανάστρια πέθανε στα σύνορα ΗΠΑ- Μεξικού μετά τη σύλληψή της από στελέχη της αμερικανικής συνοριοφρουράς στις αρχές Δεκεμβρίου.
REUTERS / CARLOS BARRIA

Κόσμος συνοδεύει τη σορό της επτάχρονης Γιακελίν Κάαλ στο Σαν Αντόνιο Σεκορτές, ένα απομακρυσμένο χωριό στην ιθαγένικη κοινότητα Ρασουχά, περίπου 150 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας της Γουατεμάλας. Η 7χρονη μετανάστρια πέθανε στα σύνορα ΗΠΑ- Μεξικού μετά τη σύλληψή της από στελέχη της αμερικανικής συνοριοφρουράς στις αρχές Δεκεμβρίου.

Χιόνι στο Κίεβο. Χιονισμένο σκηνικό στο Κίεβο, όπου περαστικός διασχίζει ένα πάρκο. 
REUTERS / GLEB GARANICH

Χιονισμένο σκηνικό στο Κίεβο, όπου περαστικός διασχίζει ένα πάρκο. 

Χριστουγεννιάτικες βουτιές στη Βαρκελώνη. Κολυμβητές φορώντας στολές του Άγιου Βασίλη παίρνουν μέρος στον αγώνα Nadal Cup στο λιμάνι της Βαρκελώνης. 
EPA / Marta Perez

Κολυμβητές φορώντας στολές του Άγιου Βασίλη παίρνουν μέρος στον αγώνα Nadal Cup στο λιμάνι της Βαρκελώνης. 

Ψαρόνια στη Βρετανία. Χιλιάδες ψαρόνια πετούν στον ουρανό του Κεϊμπριτζσάιρ, στη Βρετανία. 
REUTERS / Hannah McKay

Χιλιάδες ψαρόνια πετούν στον ουρανό του Κεϊμπριτζσάιρ, στη Βρετανία. 

Δραστήρια η Αίτνα στην Ιταλία. Στιγμιότυπο από το ηφαίστειο της Αίτνας,  το υψηλότερο και ενεργότερο ηφαίστειο της Ευρώπης, το οποίο εξερράγη χθες, με αποτέλεσμα να υψωθεί μια τεράστια στήλη τέφρας στον ουρανό και οι αρχές να κλείσουν το αεροδρόμιο της Κατάνιας στις ανατολικές ακτές της Σικελίας.
EPA / ORIETTA SCARDINO

Στιγμιότυπο από το ηφαίστειο της Αίτνας,  το υψηλότερο και ενεργότερο ηφαίστειο της Ευρώπης, το οποίο εξερράγη χθες, με αποτέλεσμα να υψωθεί μια τεράστια στήλη τέφρας στον ουρανό και οι αρχές να κλείσουν το αεροδρόμιο της Κατάνιας στις ανατολικές ακτές της Σικελίας.

Εργασία στην Κίνα. Μία γυναίκα εργάζεται στην κατασκευή φαναριών στην περιοχή Wuyi, στην επαρχία Τσετσιάνγκ της Κίνας. 
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Μία γυναίκα εργάζεται στην κατασκευή φαναριών στην περιοχή Wuyi, στην επαρχία Τσετσιάνγκ της Κίνας. 

Νύχτα των ευχών στην Πρέβεζα. Δεκάδες φαναράκια φώτισαν αργά το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων τον ουρανό της Πρέβεζας και με το ελαφρύ αεράκι του Αμβρακικού Κόλπου έφτασαν μέχρι τον ουρανό μεταφέροντας προς το αστέρι των Χριστουγέννων, τις ευχές που μικροί και μεγάλοι είχαν γράψει σε κάθε ένα από αυτά. 
Eurokinissi / EUROKINISSI

Δεκάδες φαναράκια φώτισαν αργά το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων τον ουρανό της Πρέβεζας και με το ελαφρύ αεράκι του Αμβρακικού Κόλπου έφτασαν μέχρι τον ουρανό μεταφέροντας προς το αστέρι των Χριστουγέννων, τις ευχές που μικροί και μεγάλοι είχαν γράψει σε κάθε ένα από αυτά. 

Πένθος στην Ινδονησία. Μία γυναίκα κρατάει το παιδί της αγκαλιά σε κέντρο εκκένωσης στο Λαμπουχάν της Ινδονησίας. Ο κατάλογος των θυμάτων από το τσουνάμι που σάρωσε τη νήσο Ιάβα, μετά την έκρξηξη του ηφαιστείου στο στενό του Σοντ το Σάββατο, μακραίνει συνεχώς με τους νεκρούς, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, να φτάνουν τους 429. 
REUTERS / JORGE SILVA

Μία γυναίκα κρατάει το παιδί της αγκαλιά σε κέντρο εκκένωσης στο Λαμπουχάν της Ινδονησίας. Ο κατάλογος των θυμάτων από το τσουνάμι που σάρωσε τη νήσο Ιάβα, μετά την έκρξηξη του ηφαιστείου στο στενό του Σοντ το Σάββατο, μακραίνει συνεχώς με τους νεκρούς, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, να φτάνουν τους 429. 

Χριστούγεννα στις Φιλιππίνες. Ένας πατέρας με την κόρη του περιμένουν στην ουρά σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Νταβάο, στις Φιλιππίνες. Σύμφωνα με τις αναφορές των τοπικών μέσων, 10.000 πολίτες προσήλθαν στην εκδήλωση που έλαβε χώρα κοντά στην κατοικία του προέδρου της χώρας, Ροντρίγκο Ντουτέρτε, με την ελπίδα ότι θα λάβουν κάποιο δώρο. 
EPA / CERILO EBRANO

Ένας πατέρας με την κόρη του περιμένουν στην ουρά σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Νταβάο, στις Φιλιππίνες. Σύμφωνα με τις αναφορές των τοπικών μέσων, 10.000 πολίτες προσήλθαν στην εκδήλωση που έλαβε χώρα κοντά στην κατοικία του προέδρου της χώρας, Ροντρίγκο Ντουτέρτε, με την ελπίδα ότι θα λάβουν κάποιο δώρο.