Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018 13:41

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018.

Κρύο στη Ρωσία. Ένα αυτοκίνητο περνάει από δάσος κωνοφόρων(τάιγκα), λίγο έξω από το Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας, ενώ το θερμόμετρο δείχνει -31 βαθμούς Κελσίου. 
REUTERS / ILYA NAYMUSHIN

Ένα αυτοκίνητο περνάει από δάσος κωνοφόρων(τάιγκα), λίγο έξω από το Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας, ενώ το θερμόμετρο δείχνει -31 βαθμούς Κελσίου. 

Επίσημες επισκέψεις στη Βηθλεέμ. Καλόγριες έχουν στηθεί σε παράθυρο για να παρακολουθήσουν τον Λατίνο Πατριάρχη της Ιερουσαλήμ, Pierbattista Pizzaballa, ο οποίος επισκέπτεται σήμερα τη Βηθλεέμ, στη Δυτική Όχθη. 
REUTERS / RONEN ZVULUN

Καλόγριες έχουν στηθεί σε παράθυρο για να παρακολουθήσουν τον Λατίνο Πατριάρχη της Ιερουσαλήμ, Pierbattista Pizzaballa, ο οποίος επισκέπτεται σήμερα τη Βηθλεέμ, στη Δυτική Όχθη. 

Ομαδική φωτογραφία για τους ομαδικούς γάμους. Νύφες ποζάρουν για μια ομαδική φωτογραφία πριν από την τέλεση ομαδικών γάμων, 261  στον αριθμό, στο Σουράτ της Ινδίας. 
REUTERS / AMIT DAVE

Νύφες ποζάρουν για μια ομαδική φωτογραφία πριν από την τέλεση ομαδικών γάμων, 261  στον αριθμό, στο Σουράτ της Ινδίας. 

Πάλη στο χιόνι. Στιγμιότυπο από αγώνα μογγολικής πάλης (Bokh) στο πλαίσιο του παραδοσιακού φεστιβάλ Naadam στην πόλη Χουλούνμπουιρ, στην Εσωτερική Μογγολία.
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Στιγμιότυπο από αγώνα μογγολικής πάλης (Bokh) στο πλαίσιο του παραδοσιακού φεστιβάλ Naadam στην πόλη Χουλούνμπουιρ, στην Εσωτερική Μογγολία.

Λαπωνία: Ξεκίνησε το ταξίδι του ο Αη-Βασίλης . Ο Άγιος Βασίλης διαβάζει το φετινό του μήνυμα στο πλήθος κόσμου που μαζεύτηκε στο Ροβανιέμι, στη Λαπωνία, για να τον αποχαιρετήσει καθώς φεύγει για την αποστολή του, να μοιράσει δώρα στα παιδιά σε όλο τον κόσμο. 
REUTERS / Lehtikuva/Laura Haapamaki

Ο Άγιος Βασίλης διαβάζει το φετινό του μήνυμα στο πλήθος κόσμου που μαζεύτηκε στο Ροβανιέμι, στη Λαπωνία, για να τον αποχαιρετήσει καθώς φεύγει για την αποστολή του, να μοιράσει δώρα στα παιδιά σε όλο τον κόσμο. 

Παλάτι από πάγο στην Κίνα. Κόσμος επισκέπτεται το Ice and Snow World park για να θαυμάσει τα γλυπτά από πάγο που φιλοξενεί το Διεθνές Φεστιβάλ Γλυπτών από πάγο και χιόνι στη Χαρμπίν της Κίνας. 
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Κόσμος επισκέπτεται το Ice and Snow World park για να θαυμάσει τα γλυπτά από πάγο που φιλοξενεί το Διεθνές Φεστιβάλ Γλυπτών από πάγο και χιόνι στη Χαρμπίν της Κίνας. 

Ταΐζοντας γλάρους στην Ινδία. Ένας άνδρας ταΐζει γλάρους στην όχθη του ποταμού Γιαμούνα στο Νέο Δελχί της Ινδίας. 
REUTERS / ADNAN ABIDI

Ένας άνδρας ταΐζει γλάρους στην όχθη του ποταμού Γιαμούνα στο Νέο Δελχί της Ινδίας. 

Ινδονησία: «Βράζει» το ηφαίστειο Άνακ Κρακατόα. Αεροφωτογραφία από το ηφαίστειο Άνακ Κρακατόα (Παιδί του Κρακατόα), στην Ινδονησία, σε έντονη δραστηριότητα. Οι αρχές της χώρας εξέδωσαν προειδοποίηση προς τους κατοίκους των παράκτιων περιοχών κοντά στο ηφαίστειο να απομακρυνθούν καθώς υπάρχουν φόβοι για νέο τσουνάμι. Ο απολογισμός των θυμάτων από την ηφαιστειακή έκρηξη του Σαββάτου και τα τεράστια κύματα, που σάρωσαν τα νησιά Σουμάτρα και Ιάβα, έχει ανέβει στους 281 νεκρούς και 1.016 τραυματίες. 
REUTERS / ANTARA FOTO

Αεροφωτογραφία από το ηφαίστειο Άνακ Κρακατόα (Παιδί του Κρακατόα), στην Ινδονησία, σε έντονη δραστηριότητα. Οι αρχές της χώρας εξέδωσαν προειδοποίηση προς τους κατοίκους των παράκτιων περιοχών κοντά στο ηφαίστειο να απομακρυνθούν καθώς υπάρχουν φόβοι για νέο τσουνάμι. Ο απολογισμός των θυμάτων από την ηφαιστειακή έκρηξη του Σαββάτου και τα τεράστια κύματα, που σάρωσαν τα νησιά Σουμάτρα και Ιάβα, έχει ανέβει στους 281 νεκρούς και 1.016 τραυματίες. 

Χορός στη Μάλτα. Χοτευτές της ιταλικής ομάδας «Il Posto» παρουσιάζουν την παράστασή τους «Full Wall» στο Παλάτι του μεγάλου μάγιστρου (Grandmaster
REUTERS / DARRIN ZAMMIT LUPI

Χοτευτές της ιταλικής ομάδας «Il Posto» παρουσιάζουν την παράστασή τους «Full Wall» στο Παλάτι του μεγάλου μάγιστρου (Grandmaster's Palace) στη Βαλέτα της Μάλτας. 

Έρημοι δρόμοι στη Γουατεμάλα. Ένα μικρό κορίτσι διασχίζει ένα έρημο δρόμο στο Σαν Αντόνιο Σεκορτές, ένα απομακρυσμένο χωριό στην ιθαγένικη κοινότητα Ρασουχά, στη Γουατεμάλα. Η επτάχρονη Γιακελίν Κάαλ, που πέθανε μετά τη σύλληψή της από στελέχη της αμερικανικής συνοριοφρουράς στις αρχές Δεκεμβρίου, καταγόταν από το Σαν Αντόνιο Σεκορτές.
REUTERS / CARLOS BARRIA

Ένα μικρό κορίτσι διασχίζει ένα έρημο δρόμο στο Σαν Αντόνιο Σεκορτές, ένα απομακρυσμένο χωριό στην ιθαγένικη κοινότητα Ρασουχά, στη Γουατεμάλα. Η επτάχρονη Γιακελίν Κάαλ, που πέθανε μετά τη σύλληψή της από στελέχη της αμερικανικής συνοριοφρουράς στις αρχές Δεκεμβρίου, καταγόταν από το Σαν Αντόνιο Σεκορτές.