Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 16:17

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018.

Happy end στο ιταλικό δράμα . O Ιταλός πρωθυπουργός Τζιουζέπε Κόντε χαιρετά τον υπουργό Οικονομικών Τζιοβάνι Τρία στη συνεδρίαση της Γερουσίας, αν και υπό το φως των θετικών εξελίξεων θα μπορούσαν να ανταλλάσσουν και συγχαρητήρια. Το ιταλικό δράμα έφτασε στο τέλος του. Η Ρώμη αλλά και η Koμισιόν αναγκάστηκαν, όπως φαίνεται, να ρίξουν νερό στο κρασί τους. Πάντως, για την ιταλική κυβέρνηση Deus ex machina αποδείχτηκαν τα «κίτρινα γιλέκα» και η υποχώρηση Μακρόν.
REUTERS / TONY GENTILE

O Ιταλός πρωθυπουργός Τζιουζέπε Κόντε χαιρετά τον υπουργό Οικονομικών Τζιοβάνι Τρία στη συνεδρίαση της Γερουσίας, αν και υπό το φως των θετικών εξελίξεων θα μπορούσαν να ανταλλάσσουν και συγχαρητήρια. Το ιταλικό δράμα έφτασε στο τέλος του. Η Ρώμη αλλά και η Koμισιόν αναγκάστηκαν, όπως φαίνεται, να ρίξουν νερό στο κρασί τους. Πάντως, για την ιταλική κυβέρνηση Deus ex machina αποδείχτηκαν τα «κίτρινα γιλέκα» και η υποχώρηση Μακρόν.

Στον ρυθμό των Χριστουγέννων η Θεσσαλονίκη. Κόσμος απολαμβάνει την εορταστική ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη. 
INTIME NEWS / ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΝΟΣ

Κόσμος απολαμβάνει την εορταστική ατμόσφαιρα στη Θεσσαλονίκη. 

Χιόνι στη λίμνη Πλαστήρα. Στιγμιότυπο από τη χιονισμένη λίμνη Πλαστήρα στην Καρδίτσα. 
Eurokinissi / ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Στιγμιότυπο από τη χιονισμένη λίμνη Πλαστήρα στην Καρδίτσα. 

Προσγειώθηκε το Σογιούζ . Προσωπικό του διεθνούς διαστημικού σταθμού ISS βοηθάει το Ρώσο κοσμοναύτη Σεργκέι Προκόπιεφ να βγει από το διαστημόπλοιο Σογιούζ MS-09 έπειτα από την προσεδάφισή του στην απομακρυσμένη πόλη Τζεζκαζγκάν, στο Καζακστάν. Ο Προκόπιεφ είχε αναχωρήσει πριν από 6 μήνες μαζί με τον Γερμανό αστροναύτη Αλεξάντερ Γκερστ και την Αμερικανίδα ιατρό Σερένα Αουνιόν Σάνσελορ για την περιπέτειά τους στο... διάστημα. 
REUTERS / SHAMIL ZHUMATOV

Προσωπικό του διεθνούς διαστημικού σταθμού ISS βοηθάει το Ρώσο κοσμοναύτη Σεργκέι Προκόπιεφ να βγει από το διαστημόπλοιο Σογιούζ MS-09 έπειτα από την προσεδάφισή του στην απομακρυσμένη πόλη Τζεζκαζγκάν, στο Καζακστάν. Ο Προκόπιεφ είχε αναχωρήσει πριν από 6 μήνες μαζί με τον Γερμανό αστροναύτη Αλεξάντερ Γκερστ και την Αμερικανίδα ιατρό Σερένα Αουνιόν Σάνσελορ για την περιπέτειά τους στο... διάστημα. 

40 χρόνια μεταρρυθμίσεις στην Κίνα. Επισκέπτες της έκθεσης για τα 40 χρόνια μεταρρυθμίσεων στην Κίνα εξετάζουν πίνακα που εικονίζει τη μεγαλύτερη γέφυρα που διασχίζει τη θάλασσα και η οποία συνδέει το Χονγκ Κονγκ με την πόλη Ζουχάι και το Μακάο της Κίνας. Η έκθεση περιλαμβάνει έργα καλλιτεχνών από την Κίνα και το Χονγκ Κονγκ. 
EPA / JEROME FAVRE

Επισκέπτες της έκθεσης για τα 40 χρόνια μεταρρυθμίσεων στην Κίνα εξετάζουν πίνακα που εικονίζει τη μεγαλύτερη γέφυρα που διασχίζει τη θάλασσα και η οποία συνδέει το Χονγκ Κονγκ με την πόλη Ζουχάι και το Μακάο της Κίνας. Η έκθεση περιλαμβάνει έργα καλλιτεχνών από την Κίνα και το Χονγκ Κονγκ. 

Συγκρούσεις στη Χιλή. Επεισόδια σημειώνονται μεταξύ λιμενεργατών και αστυνομικών δυνάμεων στο Βαλπαραΐσο της Χιλής. Οι διαδηλωτές βρίσκονται στους δρόμους διεκδικώντας τα εργασιακά τους δικαιώματα. 
REUTERS / RODRIGO GARRIDO

Επεισόδια σημειώνονται μεταξύ λιμενεργατών και αστυνομικών δυνάμεων στο Βαλπαραΐσο της Χιλής. Οι διαδηλωτές βρίσκονται στους δρόμους διεκδικώντας τα εργασιακά τους δικαιώματα. 

Χριστούγεννα στη Δυτική Όχθη. Παλαιστίνιοι κουβαλούν ένα στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο χωριό Βεδουίνων, Khan al-Ahmar, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.
REUTERS / MOHAMAD TOROKMAN

Παλαιστίνιοι κουβαλούν ένα στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο χωριό Βεδουίνων, Khan al-Ahmar, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Συνόδος Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ. Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη (δεν εικονίζεται) ξεναγούνται κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο κέντρο κυβερνοασφάλειας του Ισραήλ, στο πλαίσιο της Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας,Κύπρου και Ισραήλ που διεξάγεται στην πόλη Μπερ Σεβά.
 
ΑΠΕ-ΜΠΕ / Andrea Bonetti

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη (δεν εικονίζεται) ξεναγούνται κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο κέντρο κυβερνοασφάλειας του Ισραήλ, στο πλαίσιο της Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας,Κύπρου και Ισραήλ που διεξάγεται στην πόλη Μπερ Σεβά.

 

Διαμαρτυρία οδηγών ταξί στη Σεούλ. Οδηγοί ταξί παίρνουν μέρος σε διαμαρτυρία στη Σεούλ κατά της διαδικτυακής εφαρμογής για ενοικίαση αυτοκινήτων που λανσάρει η εταιρεία Kakao Corp. 
REUTERS / KIM HONG-JI

Οδηγοί ταξί παίρνουν μέρος σε διαμαρτυρία στη Σεούλ κατά της διαδικτυακής εφαρμογής για ενοικίαση αυτοκινήτων που λανσάρει η εταιρεία Kakao Corp. 

Συγκέντρωση στο υπ. Παιδείας. Εκπαιδευτικοί παίρνουν μέρος σε διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Παιδείας διαμαρτυρόμενοι για το νέο σύστημα διορισμών που προωθεί το υπουργείο. 
INTIME NEWS / ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Εκπαιδευτικοί παίρνουν μέρος σε διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Παιδείας διαμαρτυρόμενοι για το νέο σύστημα διορισμών που προωθεί το υπουργείο.