Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 16:28

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018.

Μάχη «πειθούς» στο όνομα της θρησκείας . Έπεσε πάλι ξύλο στον ναό της ουκρανικής Δημοκρατίας. Βουλευτές στο Κίεβο δεν καταδέχονται τα επιχειρήματα και την πειθώ. Λύνουν τις διαφορές τους με τρόπο δυναμικό. O λόγος; Θρησκευτικός. Έξω από το κτήριο πιστοί της «Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας», υπό την πνευματική δικαιοδοσία του Πατριαρχείου Μόσχας, παρακολουθούσαν δημόσια προσευχή, υπό το βλέμμα των ανδρών της Εθνικής Φρουράς. Υπενθυμίζεται ότι στις 15 Δεκεμβρίου ανακηρύχθηκε αυτοκέφαλη η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας, σηματοδοτώντας μια ιστορική ρήξη με τη Ρωσία.
REUTERS / STRINGER

Έπεσε πάλι ξύλο στον ναό της ουκρανικής Δημοκρατίας. Βουλευτές στο Κίεβο δεν καταδέχονται τα επιχειρήματα και την πειθώ. Λύνουν τις διαφορές τους με τρόπο δυναμικό. O λόγος; Θρησκευτικός. Έξω από το κτήριο πιστοί της «Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας», υπό την πνευματική δικαιοδοσία του Πατριαρχείου Μόσχας, παρακολουθούσαν δημόσια προσευχή, υπό το βλέμμα των ανδρών της Εθνικής Φρουράς. Υπενθυμίζεται ότι στις 15 Δεκεμβρίου ανακηρύχθηκε αυτοκέφαλη η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας, σηματοδοτώντας μια ιστορική ρήξη με τη Ρωσία.

Προπόνηση στη Βραζιλία. Άνδρας προπονείται στην κωπηλασία (paddleboarding) στην διάσημη παραλία Ιπανέμα, στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
EPA / MARCELO SAYAO

Άνδρας προπονείται στην κωπηλασία (paddleboarding) στην διάσημη παραλία Ιπανέμα, στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Καρουζέλ στη Θεσσαλονίκη. Στιγμιότυπο από την εορταστική Θεσσαλονίκη. 
INTIME NEWS / ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΝΟΣ

Στιγμιότυπο από την εορταστική Θεσσαλονίκη. 

«Face to face» στη Βαρκελώνη. Μία γυναίκα διαδηλωτής στη Βαρκελώνη έρχεται αντιμέτωπη πρόσωπο με πρόσωπο με άνδρα της καταλανικής αστυνομίας έξω από ξενοδοχείο, στο δρόμο μπροστά από το οποίο προσπάθησαν να διακόψουν την κίνηση οι διαδηλωτές.
REUTERS / SUSANA VERA

Μία γυναίκα διαδηλωτής στη Βαρκελώνη έρχεται αντιμέτωπη πρόσωπο με πρόσωπο με άνδρα της καταλανικής αστυνομίας έξω από ξενοδοχείο, στο δρόμο μπροστά από το οποίο προσπάθησαν να διακόψουν την κίνηση οι διαδηλωτές.

Προσφυγικό: Νέες αφίξεις στην Ισπανία. Μία γυναίκα προσπαθεί να ζεσταθεί στο λιμάνι της Μελίγια, στην Ισπανία, όπου νωρίτερα έφτασαν με μικρή βάρκα 39 πρόσφυγες,εκ των οποίων 30 γυναίκες και 9 παιδιά. 
EPA / F.G Guerrero

Μία γυναίκα προσπαθεί να ζεσταθεί στο λιμάνι της Μελίγια, στην Ισπανία, όπου νωρίτερα έφτασαν με μικρή βάρκα 39 πρόσφυγες,εκ των οποίων 30 γυναίκες και 9 παιδιά. 

Περίεργες πόζες στο Λευκό Οίκο. Σε άβολη στιγμή πετυχαίνει ο φακός τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλτ Τραμπ κατά την υπογραφή του νομοσχεδίου για τη γεωργία στον Λευκό Οίκο, στην Ουάσινγκτον. 
EPA / ERIK S. LESSER

Σε άβολη στιγμή πετυχαίνει ο φακός τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλτ Τραμπ κατά την υπογραφή του νομοσχεδίου για τη γεωργία στον Λευκό Οίκο, στην Ουάσινγκτον. 

 Άγιοι Βασίληδες... δικυκλιστές . Δικυκλιστές φορώντας στολή του Άγιου Βασίλη παίρνουν μέρος στην ετήσια χριστουγεννιάτικη παρέλαση «Carabalade» στο Παρίσι. 
REUTERS / CHARLES PLATIAU

Δικυκλιστές φορώντας στολή του Άγιου Βασίλη παίρνουν μέρος στην ετήσια χριστουγεννιάτικη παρέλαση «Carabalade» στο Παρίσι. 

Δεκατρείς νεκροί από έκρηξη σε ορυχείο στην Τσεχία. Συγγενείς των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους έπειτα από έκρηξη μεθανίου σε ορυχείο γαιάνθρακα θρηνούν μπροστά από την πύλη του ορυχείου στην περιοχή Κάρβινα, στην Τσεχία. Από την έκρηξη έχασαν τη ζωή τους δεκατρείς ανθρακωρύχοι, όλοι πολωνικής καταγωγής. 
EPA / LUKAS KABON

Συγγενείς των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους έπειτα από έκρηξη μεθανίου σε ορυχείο γαιάνθρακα θρηνούν μπροστά από την πύλη του ορυχείου στην περιοχή Κάρβινα, στην Τσεχία. Από την έκρηξη έχασαν τη ζωή τους δεκατρείς ανθρακωρύχοι, όλοι πολωνικής καταγωγής. 

Προσευχή στο Άμπου Ντάμπι . Κόσμος διακρίνεται μέσα στο Μέγα Τέμενος του Σεΐχη Ζαγιέντ, στο Άμπου Ντάμπι, έπειτα από την προσευχή της Παρασκευής. 
 
REUTERS / SUHAIB SALEM

Κόσμος διακρίνεται μέσα στο Μέγα Τέμενος του Σεΐχη Ζαγιέντ, στο Άμπου Ντάμπι, έπειτα από την προσευχή της Παρασκευής. 

 

Βόλτα στη Σριναγκάρ . Ένα κορίτσι διασχίζει την ξύλινη γέφυρα στη λίμνη Νταλ (Dal Lake) στη Σριναγκάρ, τη θερινή πρωτεύουσα της ινδικής πολιτείας Κασμίρ. 
EPA / FAROOQ KHAN

Ένα κορίτσι διασχίζει την ξύλινη γέφυρα στη λίμνη Νταλ (Dal Lake) στη Σριναγκάρ, τη θερινή πρωτεύουσα της ινδικής πολιτείας Κασμίρ.