Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 08 Ιουλίου 2018 18:53

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 8 Ιουλίου 2018.

Φεστιβάλ Jazz στην Ελβετία. Στιγμιότυπο από το 52ο μουσικό φεστιβάλ Montreux Jazz στην πόλη Μοντρέ της Ελβετίας. 
EPA / VALENTIN FLAURAUD

Στιγμιότυπο από το 52ο μουσικό φεστιβάλ Montreux Jazz στην πόλη Μοντρέ της Ελβετίας. 

Ρούχα σαν ζαχαρωτά στη Μαδρίτη. Μοντέλα παρουσιάζουν τις ιδιαίτερες και χρωματιστές δημιουργίες της σχεδιάστριας Αγκάθα Ρουίθ ντε λα Πράντα για την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 στην 68η Εβδομάδα Μόδας της Mercedes-Benz στη Μαδρίτη. 
EPA / CHEMA MOYA

Μοντέλα παρουσιάζουν τις ιδιαίτερες και χρωματιστές δημιουργίες της σχεδιάστριας Αγκάθα Ρουίθ ντε λα Πράντα για την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 στην 68η Εβδομάδα Μόδας της Mercedes-Benz στη Μαδρίτη. 

Διάλειμμα για φαγητό στην Ινδία. Εργαζόμενος σε ψαραγορά στην Καλκούτα της Ινδίας κάνει διάλλειμα για να τσιμπήσει ρύζι. 
REUTERS / RUPAK DE CHOWDHURI

Εργαζόμενος σε ψαραγορά στην Καλκούτα της Ινδίας κάνει διάλλειμα για να τσιμπήσει ρύζι. 

Διαγωνισμός... ομοιότητας με τη Φρίντα Κάλο. Διαγωνιζόμενες ντυμένες Φρίντα Κάλο παίρνουν μέρος στο διαγωνισμό ομοιότητας με την Μεξικανή ζωγράφο στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια. Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε στι πλαίσιο μιας έκθεσης στην οποία συμμετείχαν 30 καλλιτέχνες με έργα που είναι εμπνευσμένα από τη ζωή και το έργο της Κάλο. 
EPA / DAVID MAUNG

Διαγωνιζόμενες ντυμένες Φρίντα Κάλο παίρνουν μέρος στο διαγωνισμό ομοιότητας με την Μεξικανή ζωγράφο στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια. Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε στι πλαίσιο μιας έκθεσης στην οποία συμμετείχαν 30 καλλιτέχνες με έργα που είναι εμπνευσμένα από τη ζωή και το έργο της Κάλο. 

Ταυροδρομίες στην Παμπλόνα. Κόσμος πηδάει στο νερό για να «αναγκάσει» ένα ταύρο να βουτήξει και να κολυμπήσει κατά τη διάρκεια ταυροδρομιών στη δεύτερη ημέρα του παραδοσιακού φεστιβάλ που διεξάγεται στην Παμπλόνα της Ισπανίας. Χθες πέντε άνθρωποι τραυματίσθηκαν στις ταυροδρομίες στις οποίες συμμετέχουν περίπου 2.000 άνθρωποι με σκοπό να  τρέξουν μαζί με έξι μεγάλους και έξι νεαρούς ταύρους σ
EPA / NATXO FRANCES

Κόσμος πηδάει στο νερό για να «αναγκάσει» ένα ταύρο να βουτήξει και να κολυμπήσει κατά τη διάρκεια ταυροδρομιών στη δεύτερη ημέρα του παραδοσιακού φεστιβάλ που διεξάγεται στην Παμπλόνα της Ισπανίας. Χθες πέντε άνθρωποι τραυματίσθηκαν στις ταυροδρομίες στις οποίες συμμετέχουν περίπου 2.000 άνθρωποι με σκοπό να  τρέξουν μαζί με έξι μεγάλους και έξι νεαρούς ταύρους σ' έναν δρόμο μήκους 875 μέτρων.

Στους δρόμους της Αθήνας έτρεξαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο. Στιγμιότυπο από τον αγώνα δρόμου «ANTETOKOU Ν BROS 5 K RUN», που διοργάνωσαν ο Γιάννης, ο Θανάσης κι ο Κώστας Αντετοκούνμπο στην Αθήνα, για την ενίσχυση δομών στήριξης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.
INTIME SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Στιγμιότυπο από τον αγώνα δρόμου «ANTETOKOU Ν BROS 5 K RUN», που διοργάνωσαν ο Γιάννης, ο Θανάσης κι ο Κώστας Αντετοκούνμπο στην Αθήνα, για την ενίσχυση δομών στήριξης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Συρία σαν πίνακας. Γενική άποψη της παλιάς πόλης της Κουνέιτρα στην Συρία όπως φαίνεται από τα Υψώματα του Γκόλαν στο Ισραήλ. Μεγάλο μέρος της πόλης έχει καταστρεφεί και εγκαταλειφθεί. 
REUTERS / RONEN ZVULUN

Γενική άποψη της παλιάς πόλης της Κουνέιτρα στην Συρία όπως φαίνεται από τα Υψώματα του Γκόλαν στο Ισραήλ. Μεγάλο μέρος της πόλης έχει καταστρεφεί και εγκαταλειφθεί. 

Ο άνεμος της ελευθερίας φύσηξε στη Λιθουανία. Αερόστατα παίρνουν μέρος στο φεστιβάλ αερόστατων«Ο άνεμος της ελευθερίας» στο Κάουνας της Λιθουανίας. 100 πιλότοι αερόστατων συμμετείχαν στο φεστιβάλ το οποίο διοργανώθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών της χώρας για την 100η επέτειο της αποκατάστασης της ανεξαρτησίας στη Λιθουανία. 
REUTERS / INTS KALNINS

Αερόστατα παίρνουν μέρος στο φεστιβάλ αερόστατων«Ο άνεμος της ελευθερίας» στο Κάουνας της Λιθουανίας. 100 πιλότοι αερόστατων συμμετείχαν στο φεστιβάλ το οποίο διοργανώθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών της χώρας για την 100η επέτειο της αποκατάστασης της ανεξαρτησίας στη Λιθουανία. 

Ο «Αγαμέμνων» στην Επίδαυρο. Στιγμιότυπο από την τραγωδία του Αισχύλου «Αγαμέμνων», σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνης, που παρουσιάστηκε στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. 
Eurokinissi / ΦΥΛΑΚΤΟΥ ΕΥΗ

Στιγμιότυπο από την τραγωδία του Αισχύλου «Αγαμέμνων», σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνης, που παρουσιάστηκε στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. 

Ποδοσφαιρόφιλη μπαλαρίνα. Μία μπαλαρίνα στο θέατρο Mikhailovsky, στην Αγία Πετρούπολη, παρακολουθεί τη  μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της Ρωσίας και της Κροατίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο οποίος έληξε με πρόκριση της Κροατίας στα πέναλτι με 4-3 επί της διοργανώτριας Ρωσίας, 
 
REUTERS / ANTON VAGANOV

Μία μπαλαρίνα στο θέατρο Mikhailovsky, στην Αγία Πετρούπολη, παρακολουθεί τη  μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της Ρωσίας και της Κροατίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο οποίος έληξε με πρόκριση της Κροατίας στα πέναλτι με 4-3 επί της διοργανώτριας Ρωσίας,