Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2018 16:37

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 9 Ιουνίου 2018.

Διαγωνισμός καυτερής πιπεριάς. Ένας άντρας κολυμπά σε μια πισίνα γεμάτη καυτερές πιπεριές, στο περιθώριο διαγωνισμού κατανάλωσης καυτερών πιπεριών, στην πόλη Ningxiang της Κίνας.
EPA / STRINGER

Ένας άντρας κολυμπά σε μια πισίνα γεμάτη καυτερές πιπεριές, στο περιθώριο διαγωνισμού κατανάλωσης καυτερών πιπεριών, στην πόλη Ningxiang της Κίνας.

Επίσκεψη στο ενυδρείο του Κρασνογιάρσκ. Μια Βρετανική κοντότριχη γάτα παρατηρεί τα ψάρια στο ενυδρείο του Κρασνογιάρσκ, στη Ρωσία, ενώ το φως του ήλιου που διαθλάται πέφτει στο πρόσωπό της.
REUTERS / ILYA NAYMUSHIN

Μια Βρετανική κοντότριχη γάτα παρατηρεί τα ψάρια στο ενυδρείο του Κρασνογιάρσκ, στη Ρωσία, ενώ το φως του ήλιου που διαθλάται πέφτει στο πρόσωπό της.

Παιχνίδια με το νερό. Μια γυναίκα δροσίζεται σε συντριβάνι της Μόσχας, στη Ρωσία.
Reuters / MARCOS BRINDICCI

Μια γυναίκα δροσίζεται σε συντριβάνι της Μόσχας, στη Ρωσία.

Καθημερινή ζωή στην Καμπούλ. Ένα αγόρι δροσίζεται σε πηγή στο Paghman της Καμπούλ.
REUTERS / MOHAMMAD ISMAIL

Ένα αγόρι δροσίζεται σε πηγή στο Paghman της Καμπούλ.

Παρέλαση υπερηφάνειας στην Κολωνία. Ένας άντρας συμμετέχει στην παρέλαση υπερηφάνειας με αφορμή το Christopher Street Day (CSD), που πραγματοποιείται για να δοθεί σημασία στις αυτοκτονίες που σημειώνονται στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. 
EPA / SASCHA STEINBACH

Ένας άντρας συμμετέχει στην παρέλαση υπερηφάνειας με αφορμή το Christopher Street Day (CSD), που πραγματοποιείται για να δοθεί σημασία στις αυτοκτονίες που σημειώνονται στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. 

Βουτιές στις παραλίες της Αττικής. Στιγμιότυπο από παραλία της Αττικής.
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από παραλία της Αττικής.

Εβδομάδα μόδας στη Μαδρίτη. Ένα μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία της Andres Sarda, στην Εβδομάδα Μόδας στη Μαδρίτη.
EPA / Chema Moya

Ένα μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία της Andres Sarda, στην Εβδομάδα Μόδας στη Μαδρίτη.

Εργοστάσιο τούβλων στη Σαναά . Ένας άντρας εργάζεται σε εργοστάσιο κατασκευής τούβλων στη Σαναά της Υεμένης.
REUTERS / KHALED ABDULLAH

Ένας άντρας εργάζεται σε εργοστάσιο κατασκευής τούβλων στη Σαναά της Υεμένης.

Ταϊλάνδη: Τα πρώτα χαμόγελα μετά τον απεγκλωβισμό από το σπήλαιο. Συμμαθητές των παιδιών που απεγκλωβίστηκαν από το σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ στην Ταϊλάνδη, χαμογελούν στο άκουσμα της είδησης και προσεύχονται για τους υπόλοιπους φίλους τους. Ώρες μετά την πρώτη πολύωρη και άκρως επικίνδυνη επιχείρηση διάσωσης μέσα από τα στενά και υποβρύχια περάσματα του σπηλαίου, που έφερε πίσω στην ασφάλεια τέσσερα από τα 12 παιδιά, οι δύτες ξεκίνησαν νωρίς το πρωί ξανά το υπόγειο ταξίδι τους. Συνολικά, έχουν διασωθεί οκτώ παιδιά, ενώ παραμένουν εγκλωβισμένα άλλα τέσσερα και ο 25χρονος προπονητής τους. 
REUTERS / TYRONE SIU

Συμμαθητές των παιδιών που απεγκλωβίστηκαν από το σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ στην Ταϊλάνδη, χαμογελούν στο άκουσμα της είδησης και προσεύχονται για τους υπόλοιπους φίλους τους. Ώρες μετά την πρώτη πολύωρη και άκρως επικίνδυνη επιχείρηση διάσωσης μέσα από τα στενά και υποβρύχια περάσματα του σπηλαίου, που έφερε πίσω στην ασφάλεια τέσσερα από τα 12 παιδιά, οι δύτες ξεκίνησαν νωρίς το πρωί ξανά το υπόγειο ταξίδι τους. Συνολικά, έχουν διασωθεί οκτώ παιδιά, ενώ παραμένουν εγκλωβισμένα άλλα τέσσερα και ο 25χρονος προπονητής τους. 

Ηλιοβασίλεμα στη Νέα Ταϊπέι. Κόσμος παρακολουθεί το ηλιοβασίλεμα στη Νέα Ταϊπέι, στην Ταϊβάν.
EPA / RITCHIE B. TONGO

Κόσμος παρακολουθεί το ηλιοβασίλεμα στη Νέα Ταϊπέι, στην Ταϊβάν.