Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 16:33

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018.

Συμφωνία στο Eurogroup για την Ελλάδα. Πράσινο φως σε μία συμφωνία - πακέτο τόσο για την έξοδο της Ελλάδας από το πρόγραμμα βοήθειας, όσο και για την περαιτέρω ελάφρυνση του δημόσιου χρέους άναψε το Eurogroup, μετά από μία μαραθώνια συνεδρίαση στο Λουξεμβούργο, η οποία διήρκησε πάνω από 10 ώρες και ολοκληρώθηκε στις 2.00 π.μ. ώρα Ελλάδας. Τη συμφωνία - πακέτο του Eurogroup για την Ελλάδα χαιρέτισε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, διαμηνύοντας σε κάθε τόνο ότι «το χρέος πλέον είναι βιώσιμο».
Alexandros Michailidis / SOOC

Πράσινο φως σε μία συμφωνία - πακέτο τόσο για την έξοδο της Ελλάδας από το πρόγραμμα βοήθειας, όσο και για την περαιτέρω ελάφρυνση του δημόσιου χρέους άναψε το Eurogroup, μετά από μία μαραθώνια συνεδρίαση στο Λουξεμβούργο, η οποία διήρκησε πάνω από 10 ώρες και ολοκληρώθηκε στις 2.00 π.μ. ώρα Ελλάδας. Τη συμφωνία - πακέτο του Eurogroup για την Ελλάδα χαιρέτισε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, διαμηνύοντας σε κάθε τόνο ότι «το χρέος πλέον είναι βιώσιμο».

Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Ένα μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία του Yohji Yamamoto στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.
EPA / Julien de Rosa

Ένα μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία του Yohji Yamamoto στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Φεστιβάλ μουσικής στο Μέγαρο των Ηλυσίων. Η Μπριζίτ Τρονιέ, σύζυγος του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρον, χαιρετά τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί στο Μέγαρο των Ηλυσίων κατά το Φεστιβάλ Μουσικής «Fete de la Musique».
REUTERS / POOL

Η Μπριζίτ Τρονιέ, σύζυγος του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρον, χαιρετά τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί στο Μέγαρο των Ηλυσίων κατά το Φεστιβάλ Μουσικής «Fete de la Musique».

Βόλτα στο Βόλγκογκραντ. Παιδιά κάνουν ποδήλατο δίπλα σε συντριβάνι, στο Βόλγκογκραντ της Ρωσίας.
REUTERS / UESLEI MARCELINO

Παιδιά κάνουν ποδήλατο δίπλα σε συντριβάνι, στο Βόλγκογκραντ της Ρωσίας.

Παιχνίδια στη Λωρίδα της Γάζας. Δύο αγόρια παίζουν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, στον προσφυγικό καταυλισμό Al-Shati, στη Λωρίδα της Γάζας.
REUTERS / MOHAMMED SALEM

Δύο αγόρια παίζουν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, στον προσφυγικό καταυλισμό Al-Shati, στη Λωρίδα της Γάζας.

Φτιάχνοντας γλυπτά στην άμμο. Ένας άντρας φτιάχνει ένα γλυπτό στην άμμο, στο πλαίσιο του «Disney Sand Magic» στην Οστένδη του Βελγίου.
REUTERS / YVES HERMAN

Ένας άντρας φτιάχνει ένα γλυπτό στην άμμο, στο πλαίσιο του «Disney Sand Magic» στην Οστένδη του Βελγίου.

Μουσείο ψηφιακής τέχνης στο Τόκιο. Στιγμιότυπο από το μουσείο ψηφιακής τέχνης MORI στο Τόκιο.
EPA / KIMIMASA MAYAMA

Στιγμιότυπο από το μουσείο ψηφιακής τέχνης MORI στο Τόκιο.

Ομαδικές βουτιές στο Χόμπαρτ . Γυμνοί κολυμβητές συμμετέχουν στο «Dark Mofo Nude Solstice Swim» στον ποταμό Derwent, στο Χόμπαρτ της Αυστραλίας.
REUTERS / HANDOUT

Γυμνοί κολυμβητές συμμετέχουν στο «Dark Mofo Nude Solstice Swim» στον ποταμό Derwent, στο Χόμπαρτ της Αυστραλίας.

Παίζοντας μουσική το ηλιοβασίλεμα. Κόσμος παίζει μουσική δίπλα στον ποταμό Charles στη Βοστώνη.
REUTERS / BRIAN SNYDER

Κόσμος παίζει μουσική δίπλα στον ποταμό Charles στη Βοστώνη.

Στους ρυθμούς του Μουντιάλ. Ένας άντρας ετοιμάζεται να παρακολουθήσει τον αγώνα ανάμεσα στη Βραζιλία και την Κόστα Ρίκα, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, στη Ρωσία. 
REUTERS / MARCOS BRINDICCI

Ένας άντρας ετοιμάζεται να παρακολουθήσει τον αγώνα ανάμεσα στη Βραζιλία και την Κόστα Ρίκα, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, στη Ρωσία.