Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 16:05

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018.

Επίσκεψη Μέι σε νοσοκομείο . Η Τερέζα Μέι υπογράφει το γύψο μίας κοπέλας που έχει σπάσει το πόδι της και νοσηλεύεται στο Royal Free Hospital όπου η Βρετανίδα πρωθυπουργός πραγματοποεί επίσκεψη. 
Getty Images / POOL

Η Τερέζα Μέι υπογράφει το γύψο μίας κοπέλας που έχει σπάσει το πόδι της και νοσηλεύεται στο Royal Free Hospital όπου η Βρετανίδα πρωθυπουργός πραγματοποεί επίσκεψη. 

Βροχή στην Αθήνα. Στιγμιότυπο από ισχυρή βροχόπτωση στην Αθήνα καθώς συνεχίζεται ο άστατος καιρός. 
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από ισχυρή βροχόπτωση στην Αθήνα καθώς συνεχίζεται ο άστατος καιρός. 

Νέο έργο του Christo στιο Λονδίνο. Πάπιες και μικρά παπάκια κολυμπούν μπροστά από το νέο του έργο του Christo, «The London Mastaba», μια πλωτή πυραμιδοειδή κατασκευή στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου. 
REUTERS / SIMON DAWSON

Πάπιες και μικρά παπάκια κολυμπούν μπροστά από το νέο του έργο του Christo, «The London Mastaba», μια πλωτή πυραμιδοειδή κατασκευή στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου. 

Φολκ μουσική στη Ρωσία. Μία τραγουδίστρια της φολκ μουσικής ετοιμάζεται στα παρασκήνια για την παράστασή της στο Σαράνσκ της Ρωσίας. 
 
REUTERS / RICARDO MORAES

Μία τραγουδίστρια της φολκ μουσικής ετοιμάζεται στα παρασκήνια για την παράστασή της στο Σαράνσκ της Ρωσίας. 

 

Ποδόσφαιρο στους δρόμους της Μπραζίλια . Παιδιά παίζουν ποδόσφαιρο σε δρόμο της γειτονιάς Sao Sebastiao στη Μπραζίλια της Βραζιλίας. 
REUTERS / ADRIANO MACHADO

Παιδιά παίζουν ποδόσφαιρο σε δρόμο της γειτονιάς Sao Sebastiao στη Μπραζίλια της Βραζιλίας. 

Ο Ερντογάν κυριαρχεί και στα.. κινητά. Μία κοπέλα συμμετέχει σε προεκλογική διαδήλωση στην Κωνσταντινούπολη κάνοντας ξεκάθαρη την προτίμησή της στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιλέγοντάς τον να κοσμήσει τη θήκη του κινητού της. 
REUTERS / OSMAN ORSAL

Μία κοπέλα συμμετέχει σε προεκλογική διαδήλωση στην Κωνσταντινούπολη κάνοντας ξεκάθαρη την προτίμησή της στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιλέγοντάς τον να κοσμήσει τη θήκη του κινητού της. 

Εξάσκηση για την παγκόσμια ημέρα γιόγκας. Μία Ινδή εξασκείται ενόψει της παγκόσμιας ημέρας γιόγκας σε πάρκο στο Μποπάλ της Ινδίας. 
EPA / SANJEEV GUPTA

Μία Ινδή εξασκείται ενόψει της παγκόσμιας ημέρας γιόγκας σε πάρκο στο Μποπάλ της Ινδίας. 

Πορεία για την ειρήνη στο Αφγανιστάν. Αφγανοί συμμετέχουν σε πορεία για την ειρήνη λίγο έξω από την πρωτεύουσα της χώρας, Καμπούλ. Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν την πορεία τους πριν από 40 ημέρες διασχίζοντας διάφορες περιοχές του Αφγανιστάν με τα πόδια και έχοντας ως τελικό προορισμό την Καμπούλ. 
EPA / HEDAYATULLAH AMID

Αφγανοί συμμετέχουν σε πορεία για την ειρήνη λίγο έξω από την πρωτεύουσα της χώρας, Καμπούλ. Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν την πορεία τους πριν από 40 ημέρες διασχίζοντας διάφορες περιοχές του Αφγανιστάν με τα πόδια και έχοντας ως τελικό προορισμό την Καμπούλ. 

Μουσικό Φεστιβάλ Firefly . Στιγμιότυπο από την τέταρτη και τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ Firefly στο Ντόβερ του Ντέλαγουερ καθυώς στη σκηνή βρίσκεται ο ράπερ Kendrick Lamar. 
REUTERS / MARK MAKELA

Στιγμιότυπο από την τέταρτη και τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ Firefly στο Ντόβερ του Ντέλαγουερ καθυώς στη σκηνή βρίσκεται ο ράπερ Kendrick Lamar. 

Στο λιμάνι της Βαλένθια οι πρώτοι διασωθέντες του Aquarius. Μικρά προσφυγόπουλα αγγαλιάζουν μέλος του πληρώματος του πλοίου Aquarius καθώς αποβιβάζονται στο λιμάνι της Βαλένθια, στην Ισπανία. Το πλοίο προχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα στην περισυλλογή 630 μεταναστών -μεταξύ των οποίων 80 γυναικών και 102 ανηλίκων- στη θαλάσσια περιοχή νότια της Σικελίας, ωστόσο, η νέα κυβέρνηση της Ιταλίας αρνήθηκε την αποβίβαση των διασωθέντων, πράγμα το οποίο «μιμήθηκε» και η κυβέρνηση της Μάλτας.
REUTERS / HANDOUT

Μικρά προσφυγόπουλα αγγαλιάζουν μέλος του πληρώματος του πλοίου Aquarius καθώς αποβιβάζονται στο λιμάνι της Βαλένθια, στην Ισπανία. Το πλοίο προχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα στην περισυλλογή 630 μεταναστών -μεταξύ των οποίων 80 γυναικών και 102 ανηλίκων- στη θαλάσσια περιοχή νότια της Σικελίας, ωστόσο, η νέα κυβέρνηση της Ιταλίας αρνήθηκε την αποβίβαση των διασωθέντων, πράγμα το οποίο «μιμήθηκε» και η κυβέρνηση της Μάλτας.