Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 15:57

Οι φωτογραφίες της ημέρας,Τρίτη 19 Ιουνίου 2018.

Ανοίγει το Ινστιτούτο Τζακομέττι στο Παρίσι. Μία κοπέλα φωτογραφίζει το στούντιο του Αλμπέρτο Τζακομέττι το οποίο ανακατασκεύαστηκε από το Ινστιτούτο Τζακομέττι στο Παρίσι, το οποίο ανοίγει αύριο επίσημα τις πόρτες του στο κοινό. Το Ινστιτούτο είναι αφιερωμένο στο έργο του μεγάλου γλύπτη, πολλές δημιουργίες του οποίου έμειναν απρόσιτα για το κοινό έπειτα από το θάνατό του. 
REUTERS / BENOIT TESSIER

Μία κοπέλα φωτογραφίζει το στούντιο του Αλμπέρτο Τζακομέττι το οποίο ανακατασκεύαστηκε από το Ινστιτούτο Τζακομέττι στο Παρίσι, το οποίο ανοίγει αύριο επίσημα τις πόρτες του στο κοινό. Το Ινστιτούτο είναι αφιερωμένο στο έργο του μεγάλου γλύπτη, πολλές δημιουργίες του οποίου έμειναν απρόσιτα για το κοινό έπειτα από το θάνατό του. 

Παλεύοντας με την Υπηρεσία Μετανάστευσης στις ΗΠΑ. Η 4χρονη Luciana Villavicencio κοιτάζει τη φωτογραφία του πατέρα της, Pablo Villavicencio, στην οθόνη ενός κινητού κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου μπροστά από το Ομοσπονδιακό Μέγαρο στη Νέα Υόρκη σχετικά με το επίσημο αίτημα της οικογένειας για την απελευθέρωση του Villavicencio από την Υπηρεσία Μετανάστευσης και Τελωνείων των ΗΠΑ. Ο Villavicencio, ο οποίος κατάγεται από το Εκουαδόρ, κρατείται έπειτα από έλεγχο ρουτίνας στην αρχή του μήνα κατά τον οποίο ανακαλύφθηκε ένταλμα απέλασής του το 2009. 
EPA / JUSTIN LANE

Η 4χρονη Luciana Villavicencio κοιτάζει τη φωτογραφία του πατέρα της, Pablo Villavicencio, στην οθόνη ενός κινητού κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου μπροστά από το Ομοσπονδιακό Μέγαρο στη Νέα Υόρκη σχετικά με το επίσημο αίτημα της οικογένειας για την απελευθέρωση του Villavicencio από την Υπηρεσία Μετανάστευσης και Τελωνείων των ΗΠΑ. Ο Villavicencio, ο οποίος κατάγεται από το Εκουαδόρ, κρατείται έπειτα από έλεγχο ρουτίνας στην αρχή του μήνα κατά τον οποίο ανακαλύφθηκε ένταλμα απέλασής του το 2009. 

Προεκλογικός Ερντογάν «ντύνει» λεωφορείο . Ένα λεωφορείο «ντυμένο» με την αφίσα του κυβερνώντος κόμματος AKP του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εκτελεί δρομολόγιο σε δρόμο της πόλης Μαρντίν στην Τουρκία. Στις 24 Ιουνίου οι Τούρκοι ψηφίζουν για ανάδειξη νέου κοινοβουλίου και προέδρου. 
REUTERS / GORAN TOMASEVIC

Ένα λεωφορείο «ντυμένο» με την αφίσα του κυβερνώντος κόμματος AKP του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εκτελεί δρομολόγιο σε δρόμο της πόλης Μαρντίν στην Τουρκία. Στις 24 Ιουνίου οι Τούρκοι ψηφίζουν για ανάδειξη νέου κοινοβουλίου και προέδρου. 

Τα καπέλα εντυπωσιάζουν ξανά στις βασιλικές ιπποδρομίες . Στιγμιότυπο από τις βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ, στο Μπερκσάιρ της Αγγλίας. Οι επισκέπτριες των αγώνων φροντίζουν κάθε χρόνο να τηρούν την ενδυματολογική παράδοση φορώντας περίτεχνα και εκκεντρικά καπέλα. 
REUTERS / PETER NICHOLLS

Στιγμιότυπο από τις βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ, στο Μπερκσάιρ της Αγγλίας. Οι επισκέπτριες των αγώνων φροντίζουν κάθε χρόνο να τηρούν την ενδυματολογική παράδοση φορώντας περίτεχνα και εκκεντρικά καπέλα. 

Ανδρική μόδα στο Μιλάνο. Μοντέλο παρουσιάζει δημιουργία του οίκου  Frankie Morello στην Ανδρική Εβδομάδα Μόδας Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019 στο Μιλάνο. 
EPA / DANIEL DAL ZENNARO

Μοντέλο παρουσιάζει δημιουργία του οίκου  Frankie Morello στην Ανδρική Εβδομάδα Μόδας Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019 στο Μιλάνο. 

Έκλεισε τα 73 η Αούνγκ Σαν Σου Κι. Η ντεφάκτο ηγέτιδα της Μιανμάρ Αούνγκ Σαν Σου Κι σβήνει τα κεριά για τα 73α γενέθλιά της στο Κοινοβούλιο του Νέπιντο. 
EPA / HEIN HTET

Η ντεφάκτο ηγέτιδα της Μιανμάρ Αούνγκ Σαν Σου Κι σβήνει τα κεριά για τα 73α γενέθλιά της στο Κοινοβούλιο του Νέπιντο. 

Βόλτα στη Μαδρίτη. Στιγμιότυπο από δρόμο της Μαδρίτης, στην  Ισπανία. 
REUTERS / JUAN MEDINA

Στιγμιότυπο από δρόμο της Μαδρίτης, στην  Ισπανία. 

Δροσερά συγχαρητήρια . O παίκτης της ομάδας μπέιζμπολ Φιλαντέλφια Φίλις, Rhys Hoskins, «λούζει» με παγωμένο Powerade τον συμπαίκτη του Aaron Altherr έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση του δεύτερου στον αγώνα κόντρα στην ομάδα Σεντ Λούις Κάρντιναλς στο στάδιο Citizens Bank Park στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια. 
USA TODAY Sports / Eric Hartline

O παίκτης της ομάδας μπέιζμπολ Φιλαντέλφια Φίλις, Rhys Hoskins, «λούζει» με παγωμένο Powerade τον συμπαίκτη του Aaron Altherr έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση του δεύτερου στον αγώνα κόντρα στην ομάδα Σεντ Λούις Κάρντιναλς στο στάδιο Citizens Bank Park στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια. 

Ηλιοβασίλεμα στην Αίγυπτο. Ο ήλιος δύει στο Κάιρο της Αιγύπτου. 
REUTERS / MOHAMED ABD EL GHANY

Ο ήλιος δύει στο Κάιρο της Αιγύπτου. 

Οι Στέρεο Νόβα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Στιγμιότυπο από τη συναυλία που έδωσε το συγκρότημα ηλεκτρονικής μουσικής «Στέρεο Νόβα» στον υπαίθριο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στην Αθήνα. 
SOOC / George Vitsaras

Στιγμιότυπο από τη συναυλία που έδωσε το συγκρότημα ηλεκτρονικής μουσικής «Στέρεο Νόβα» στον υπαίθριο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στην Αθήνα.