Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 16:46

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018.

Κύμα καύσωνα στην Ινδία. Ένα παιδί δροσίζεται σε πισίνα, στον ναό Sufi Saint Nizamuddin Auliya, στο Νέο Δελχί.
REUTERS / SAUMYA KHANDELWAL

Ένα παιδί δροσίζεται σε πισίνα, στον ναό Sufi Saint Nizamuddin Auliya, στο Νέο Δελχί.

Κίνα: Φεστιβάλ αφιερωμένο στις καραβίδες. Παιδιά ντυμένα ως καραβίδες συμμετέχουν στην τελετή έναρξης του Φεστιβάλ Καραβίδας, στην πόλη Xuyi της επαρχίας Τσιανγκσού, στην Κίνα. 
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Παιδιά ντυμένα ως καραβίδες συμμετέχουν στην τελετή έναρξης του Φεστιβάλ Καραβίδας, στην πόλη Xuyi της επαρχίας Τσιανγκσού, στην Κίνα. 

Ενημέρωση για την συνάντηση Τραμπ-Κιμ. Βορειοκορεάτες ενημερώνονται σχετικά με την χθεσινή συνάντηση ανάμεσα στον Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλτ Τραμπ και τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, διαβάζοντας τις εφημερίδες σε περίπτερο της Πιονγιάνγκ.
REUTERS / KYODO

Βορειοκορεάτες ενημερώνονται σχετικά με την χθεσινή συνάντηση ανάμεσα στον Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλτ Τραμπ και τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, διαβάζοντας τις εφημερίδες σε περίπτερο της Πιονγιάνγκ.

Δύο χρόνια από την αιματηρή επίθεση στο Ορλάντο. Στιγμιότυπο από συγκέντρωση στη μνήμη των θυμάτων της επίθεσης στο κλαμπ Pulse στο Ορλάντο της Φλόριντα, μιας από τις μαζικότερες δολοφονίες στην ιστορία των ΗΠΑ. Η επίθεση, κατά την οποία πενήντα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουνίου του 2016.
REUTERS / LEAH MILLIS

Στιγμιότυπο από συγκέντρωση στη μνήμη των θυμάτων της επίθεσης στο κλαμπ Pulse στο Ορλάντο της Φλόριντα, μιας από τις μαζικότερες δολοφονίες στην ιστορία των ΗΠΑ. Η επίθεση, κατά την οποία πενήντα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουνίου του 2016.

Στιγμές χαλάρωσης σε τζαμί του Κεντίρι . Μαθητές κοιμούνται σε τζαμί, στο Κεντίρι της Ινδονησίας. Η φωτογραφία λήφθηκε στις 16 Μαΐου και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
REUTERS / BEAWIHARTA

Μαθητές κοιμούνται σε τζαμί, στο Κεντίρι της Ινδονησίας. Η φωτογραφία λήφθηκε στις 16 Μαΐου και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Διεθνές Φεστιβάλ Μπαλέτου στο Κάλι. Στιγμιότυπο από το Διεθνές Φεστιβάλ Μπαλέτου στο Κάλι της Κολομβίας. 
EPA / ERNESTO GUZMAN JR

Στιγμιότυπο από το Διεθνές Φεστιβάλ Μπαλέτου στο Κάλι της Κολομβίας. 

Ο ζωολογικός κήπος της Φουενγκιρόλα. Ένα φλαμίνγκο τρώει στον ζωολογικό κήπο της Φουενγκιρόλα, στην Ισπανία.
REUTERS / JON NAZCA

Ένα φλαμίνγκο τρώει στον ζωολογικό κήπο της Φουενγκιρόλα, στην Ισπανία.

Νέα ανάφλεξη της βίας στη Νικαράγουα. Έφοδο στο ανατολικό τμήμα της πρωτεύουσας της Νικαράγουας, εξαπέλυσαν τη Δευτέρα μονάδες αντιμετώπισης ταραχών της αστυνομίας και ομάδες φιλοκυβερνητικών εναντίον των οδοφραγμάτων που έχουν εγείρει αντικυβερνητικοί διαδηλωτές, με αποτέλεσμα να επικρατήσει χάος. Το κυβερνητικό στρατόπεδο φάνηκε να περνάει στην αντεπίθεση σε πολλά μέτωπα για να απομακρυνθούν τα οδοφράγματα που έχουν κλείσει οδικούς άξονες ζωτικής σημασίας για την οικονομία της χώρας. «Στόχος είναι να ανακτηθεί ο έλεγχος της παναμερικανικής οδού», η οποία διατρέχει όλη τη χώρα, εκτίμησε εκπρόσωπος των διαδηλωτών, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί.
EPA / RODRIGO SURA

Έφοδο στο ανατολικό τμήμα της πρωτεύουσας της Νικαράγουας, εξαπέλυσαν τη Δευτέρα μονάδες αντιμετώπισης ταραχών της αστυνομίας και ομάδες φιλοκυβερνητικών εναντίον των οδοφραγμάτων που έχουν εγείρει αντικυβερνητικοί διαδηλωτές, με αποτέλεσμα να επικρατήσει χάος. Το κυβερνητικό στρατόπεδο φάνηκε να περνάει στην αντεπίθεση σε πολλά μέτωπα για να απομακρυνθούν τα οδοφράγματα που έχουν κλείσει οδικούς άξονες ζωτικής σημασίας για την οικονομία της χώρας. «Στόχος είναι να ανακτηθεί ο έλεγχος της παναμερικανικής οδού», η οποία διατρέχει όλη τη χώρα, εκτίμησε εκπρόσωπος των διαδηλωτών, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Πρωινή γυμναστική στην Καλκούτα. Παιδιά γυμνάζονται σε σχολείο της Καλκούτα, στην Ινδία.
REUTERS / RUPAK DE CHOWDHURI

Παιδιά γυμνάζονται σε σχολείο της Καλκούτα, στην Ινδία.

Αχιλλέας: Ο γάτος - μάντης του φετινού Μουντιάλ . Ο Αχιλλέας, ένας λευκός, κουφός γάτος που ζει στο Μουσείο του Ερμιτάζ, στην Αγία Πετρούπολη, είναι ο επίσημος «προγνώστης» του Μουντιάλ που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στη Ρωσία. Στη φωτογραφία, ετοιμάζεται να κάνει την πρόβλεψή του για τον πρώτο αγώνα, ανάμεσα στη Ρωσία και τη Σαουδική Αραβία.
REUTERS / DYLAN MARTINEZ

Ο Αχιλλέας, ένας λευκός, κουφός γάτος που ζει στο Μουσείο του Ερμιτάζ, στην Αγία Πετρούπολη, είναι ο επίσημος «προγνώστης» του Μουντιάλ που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στη Ρωσία. Στη φωτογραφία, ετοιμάζεται να κάνει την πρόβλεψή του για τον πρώτο αγώνα, ανάμεσα στη Ρωσία και τη Σαουδική Αραβία.