Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 16:34

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018.

Για την Ισπανία αναχώρησε το Aquarius. Για την Ισπανία αναχώρησε το πλοίο Aquarius, στο οποίο παραμένουν από την Κυριακή 630 μετανάστες, μετά την άρνηση της Ιταλίας και της Μάλτας να δέσει σε κάποιο λιμάνι των δύο χωρών. Το Aquarius, το οποίο βρισκόταν ανοιχτά των ακτών της Μάλτας, ανεφοδιάστηκε προκειμένου να ξεκινήσει το ταξίδι προς τις ισπανικές ακτές.
REUTERS / Karpov / SOS Mediterranee

Για την Ισπανία αναχώρησε το πλοίο Aquarius, στο οποίο παραμένουν από την Κυριακή 630 μετανάστες, μετά την άρνηση της Ιταλίας και της Μάλτας να δέσει σε κάποιο λιμάνι των δύο χωρών. Το Aquarius, το οποίο βρισκόταν ανοιχτά των ακτών της Μάλτας, ανεφοδιάστηκε προκειμένου να ξεκινήσει το ταξίδι προς τις ισπανικές ακτές.

Ο μικρόκοσμος του Τέξας. Μια μέλισσα σε λουλούδι στο Commerce του Τέξας.
EPA / LARRY W. SMITH

Μια μέλισσα σε λουλούδι στο Commerce του Τέξας.

Αγώνες ποδηλασίας στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Στιγμιότυπο από τους αγώνες ποδηλασίας Velo-city 2018, στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
EPA / ANTONIO LACERDA

Στιγμιότυπο από τους αγώνες ποδηλασίας Velo-city 2018, στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η ευλογία του Πάπα Φραγκίσκου. Ο Πάπας Φραγκίσκος δίνει την ευλογία του σε ένα παιδί στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου, στο Βατικανό.
REUTERS / Tony Gentile

Ο Πάπας Φραγκίσκος δίνει την ευλογία του σε ένα παιδί στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου, στο Βατικανό.

Γουατεμάλα: Εικόνες καταστροφής μετά την έκρηξη του ηφαιστείου Φουέγο. Η περιοχή San Miguel Los Lotes, στην Escuintla της Γουατεμάλα, λίγες μέρες μετά την έκρηξη του ηφαιστείου Φουέγο που άφησε δεκάδες νεκρούς στο πέρασμά του.
REUTERS / STRINGER

Η περιοχή San Miguel Los Lotes, στην Escuintla της Γουατεμάλα, λίγες μέρες μετά την έκρηξη του ηφαιστείου Φουέγο που άφησε δεκάδες νεκρούς στο πέρασμά του.

«Ρατσισμός: Μια εφεύρεση της ανθρώπινης φυλής». Ένας άντρας παρατηρεί τα εκθέματα της έκθεσης «Ρατσισμός: Μια εφεύρεση της ανθρώπινης φυλής» στο Γερμανικό Μουσείο Υγιεινής, στη Δρέσδη.
EPA / FILIP SINGER

Ένας άντρας παρατηρεί τα εκθέματα της έκθεσης «Ρατσισμός: Μια εφεύρεση της ανθρώπινης φυλής» στο Γερμανικό Μουσείο Υγιεινής, στη Δρέσδη.

Δουλεύοντας στη Γερμανία. Ένας εργάτης τροχίζει μέταλλο στην εταιρεία Zemmler Siebanlagen στo Massen της Γερμανίας. Η φωτογραφία λήφθηκε στις 22 Μαρτίου 2018 και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
REUTERS / HANNIBAL HANSCHKE

Ένας εργάτης τροχίζει μέταλλο στην εταιρεία Zemmler Siebanlagen στo Massen της Γερμανίας. Η φωτογραφία λήφθηκε στις 22 Μαρτίου 2018 και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Γυμναστική στη Βιέννη. Ένας άντρας γυμνάζεται δίπλα στο Donaukanal, στη Βιέννη.
REUTERS / HEINZ-PETER BADER

Ένας άντρας γυμνάζεται δίπλα στο Donaukanal, στη Βιέννη.

Κυρ. Μητσοτάκης: Πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης καταθέτει η Ν.Δ. Την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο, προανήγγειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, από τη Βουλή. «Είναι υποχρέωσή μου να αποτρέψω την υποθήκευση του μέλλοντος της πατρίδας μας με μια συμφωνία που βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα» τόνισε αναφερόμενος στη συμφωνία με τα Σκόπια, ενώ κάλεσε τον κ. Τσίπρα, ο οποίος - όπως είπε - «κρύβεται» αν τολμά «να μετατρέψει την πρόταση δυσπιστίας σε πρόταση εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση».
SOOC / George Vitsaras

Την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο, προανήγγειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, από τη Βουλή. «Είναι υποχρέωσή μου να αποτρέψω την υποθήκευση του μέλλοντος της πατρίδας μας με μια συμφωνία που βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα» τόνισε αναφερόμενος στη συμφωνία με τα Σκόπια, ενώ κάλεσε τον κ. Τσίπρα, ο οποίος - όπως είπε - «κρύβεται» αν τολμά «να μετατρέψει την πρόταση δυσπιστίας σε πρόταση εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση».

Μπουένος Άιρες: Διαδηλώσεις υπέρ της αποποινικοποίησης της έκτρωσης. Στιγμιότυπο από διαδήλωση υπέρ της αποποινικοποίησης της έκτρωσης, στο Μπουένος Άιρες.
EPA / DAVID FERNANDEZ

Στιγμιότυπο από διαδήλωση υπέρ της αποποινικοποίησης της έκτρωσης, στο Μπουένος Άιρες.