Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 29 Απριλίου 2018 19:18

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 29 Απριλίου 2018.

Εναέρια εξάσκηση στο κουνγκ φου. Μαθητευόμενοι Σαολίν εξασκούνται στην πολεμική τέχνη του κουνγκ φου πριν από τη βραδινή μάχη στο Τσεντσόου της Κίνας. 
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Μαθητευόμενοι Σαολίν εξασκούνται στην πολεμική τέχνη του κουνγκ φου πριν από τη βραδινή μάχη στο Τσεντσόου της Κίνας. 

Λονδίνο: Άνθισε το Ρίτσμοντ Παρκ. Μία κοπέλα μένει θαμπωμένη από το θέαμα με τις αζαλέες και τα ροδόδενδρα σε άνθηση μέσα στο Ρίτσμοντ Παρκ του δυτικού Λονδίνου. 
REUTERS / TOBY MELVILLE

Μία κοπέλα μένει θαμπωμένη από το θέαμα με τις αζαλέες και τα ροδόδενδρα σε άνθηση μέσα στο Ρίτσμοντ Παρκ του δυτικού Λονδίνου. 

Φεστιβάλ μόδας και φωτογραφίας στη Γαλλία. Στιγμιότυπο από το 33ο διεθνές φεστιβάλ μόδας και φωτογραφίας στην Ιέρ της νότιας Γαλλίας. 
EPA / SEBASTIEN NOGIER

Στιγμιότυπο από το 33ο διεθνές φεστιβάλ μόδας και φωτογραφίας στην Ιέρ της νότιας Γαλλίας. 

Ετοιμασίες για την ημέρα του Βούδα στην Καμπότζη. Ένα βουδιστής μοναχός καθαρίζει αγάλματα για τους εορτασμούς της θρησκευτικής γιορτής Visaka Bochea στην Πνομ Πεν της Καμπότζης. Κατά τις διακοπές του Visaka Bochea, οι βουδιστές γιορτάζουν τα γενέθλια, τη φώτιση, το θάνατο και το πέρασμα του Βούδα στη νιρβάνα.  
EPA / KITH SEREY

Ένα βουδιστής μοναχός καθαρίζει αγάλματα για τους εορτασμούς της θρησκευτικής γιορτής Visaka Bochea στην Πνομ Πεν της Καμπότζης. Κατά τις διακοπές του Visaka Bochea, οι βουδιστές γιορτάζουν τα γενέθλια, τη φώτιση, το θάνατο και το πέρασμα του Βούδα στη νιρβάνα.  

Στο δρόμο προς τη θερινή κατοικία. Κοπάδι προβάτων της ουγγρικής ράτσας Racka οδηγούνται από κτηνοτρόφους στα βοσκοτόπια των θερινών μηνών στην ουγγρική στέπα της Hortobagy (puszta), 183 χλμ ανατολικά της Βουδαπέστης. H Racka είναι μια διασταύρωση των προβάτων που είναι γνωστή για τα μακρά κέρατα σε σχήμα σπιράλ.
EPA / Marton Monus

Κοπάδι προβάτων της ουγγρικής ράτσας Racka οδηγούνται από κτηνοτρόφους στα βοσκοτόπια των θερινών μηνών στην ουγγρική στέπα της Hortobagy (puszta), 183 χλμ ανατολικά της Βουδαπέστης. H Racka είναι μια διασταύρωση των προβάτων που είναι γνωστή για τα μακρά κέρατα σε σχήμα σπιράλ.

Φεστιβάλ AfrikaBurn στη Νότια Αφρική . Στιγμιότυπο από το φεστινάλ Afrikaburn στον εθνικό δρυμό Tankwa Karoo στην Καλβίνια της Νότιας Αφρικής. Το Afrikaburn, ευθεία αναφορά στο αμερικάνικο Burning Man, αποτελεί ένα φεστιβάλ αυτοέκφρασης και οι συμμετέχοντες σε αυτό καλούνται να «χτίσουν» τη δική τους πόλη στην έρημο για μια εβδομάδα. 
EPA / KIM LUDBROOK

Στιγμιότυπο από το φεστινάλ Afrikaburn στον εθνικό δρυμό Tankwa Karoo στην Καλβίνια της Νότιας Αφρικής. Το Afrikaburn, ευθεία αναφορά στο αμερικάνικο Burning Man, αποτελεί ένα φεστιβάλ αυτοέκφρασης και οι συμμετέχοντες σε αυτό καλούνται να «χτίσουν» τη δική τους πόλη στην έρημο για μια εβδομάδα. 

Κινέζικες πιρουέτες . Χορεύτριες του Εθνικού Μπαλέτου της Κίνας συμμετέχουν στην τελική πρόβα του έργου «Η λίμνη των κύκνων» στο Εθνικό Κέντρο Παραστατικών Τεχνών του Πεκίνου. 
EPA / HOW HWEE YOUNG

Χορεύτριες του Εθνικού Μπαλέτου της Κίνας συμμετέχουν στην τελική πρόβα του έργου «Η λίμνη των κύκνων» στο Εθνικό Κέντρο Παραστατικών Τεχνών του Πεκίνου. 

Μάθημα γιόγκα στο Μεξικό . Μία κοπέλα χαλαρώνει μετά από μάθημα γιόγκα στους αμμόλοφους Samalayuca, περιοχή κοντά στην Σιουδάδ Χουάρες στο Μεξικό. 
REUTERS / JOSE LUIS GONZALEZ

Μία κοπέλα χαλαρώνει μετά από μάθημα γιόγκα στους αμμόλοφους Samalayuca, περιοχή κοντά στην Σιουδάδ Χουάρες στο Μεξικό. 

Διαδήλωση για την παύση της βίας στη Νικαράγουα. Κόσμος έχει συγκεντρωθεί στην κορυφή του Μητροπολιτικού Καθεδρικού της Μανάγουα, στην Νικαράγουα, για να συμμετάσχει σε διαμαρτυρία. Οι διαδηλωτές ζητούν την παύση της βίας στη χώρα. Τουλάχιστον 43 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους τις τελευταίες ημέρες στη Νικαράγουα κατά τη διάρκεια βίαιων επεισοδίων που ξέσπασαν στις διαδηλώσεις κατά της μεταρρύθμισης του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης και της μείωσης των συντάξεων. 
REUTERS / JOSE CABEZAS

Κόσμος έχει συγκεντρωθεί στην κορυφή του Μητροπολιτικού Καθεδρικού της Μανάγουα, στην Νικαράγουα, για να συμμετάσχει σε διαμαρτυρία. Οι διαδηλωτές ζητούν την παύση της βίας στη χώρα. Τουλάχιστον 43 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους τις τελευταίες ημέρες στη Νικαράγουα κατά τη διάρκεια βίαιων επεισοδίων που ξέσπασαν στις διαδηλώσεις κατά της μεταρρύθμισης του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης και της μείωσης των συντάξεων. 

Ποδηλατάδα στην Αθήνα. Στιγμιότυπο από τον 25ο Ποδηλατικό Γύρο στο κέντρο της Αθήνας. 
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από τον 25ο Ποδηλατικό Γύρο στο κέντρο της Αθήνας.