Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 16:04

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 27 Απριλίου 2018.

Αεροπορικές επιδείξεις στην Κίνα. Αεροσκάφη συμμετέχουν σε θεαματικές εναέριες επιδείξεις στο airshow στο Τσεντσόου της Κίνας. 
REUTERS / CHINA STRINGER NETWORK

Αεροσκάφη συμμετέχουν σε θεαματικές εναέριες επιδείξεις στο airshow στο Τσεντσόου της Κίνας. 

Διάσωση προσφύγων στη Μάλαγα. Πρόσφυγας ξεκουράζεται έπειτα από τη διάσωσή του στο λιμάνι της Μάλαγας, στην Ισπανία. 
 
REUTERS / JON NAZCA

Πρόσφυγας ξεκουράζεται έπειτα από τη διάσωσή του στο λιμάνι της Μάλαγας, στην Ισπανία. 

 

Διαμαρτυρία στην Ισπανία. Μία κοπέλα, στο Οβιέδο της Ισπανίας, συμμετέχει σε διαμαρτυρία έπειτα από την απόφαση ισπανικού δικαστηρίου να καταδικάσει πέντε άνδρες  σε εννέα χρόνια φυλάκιση ο καθένας για τον ομαδικό βιασμό 18χρονης. Οι δικαστές όμως δεν έκαναν δεκτό τον όρο «βιασμός», για τον οποίο ο ισπανικός ποινικός κώδικας αναφέρει ότι πρέπει να υπάρχει «εκφοβισμός ή βία». 
REUTERS / ELOY ALONSO

Μία κοπέλα, στο Οβιέδο της Ισπανίας, συμμετέχει σε διαμαρτυρία έπειτα από την απόφαση ισπανικού δικαστηρίου να καταδικάσει πέντε άνδρες  σε εννέα χρόνια φυλάκιση ο καθένας για τον ομαδικό βιασμό 18χρονης. Οι δικαστές όμως δεν έκαναν δεκτό τον όρο «βιασμός», για τον οποίο ο ισπανικός ποινικός κώδικας αναφέρει ότι πρέπει να υπάρχει «εκφοβισμός ή βία». 

«Έλαμψαν» οι ουρανοί του Ισραήλ. Αυτοκίνητα κινούνται σε δρόμο κοντά στον ποταμό Zafit, στο νότιο Ισραήλ, πάνω από τον οποίο «σκάει» κεραυνός. Η περιοχή βρίκστεια πολύ κοντά στο σημείο όπου νωρίτερα ξαφνική πλημμύρα παρέσυρε ομάδα πεζοπόρων με αποτέλεσμα εννιά άτομα να χάσουν τη ζωή τους. 
REUTERS / AMIR COHEN

Αυτοκίνητα κινούνται σε δρόμο κοντά στον ποταμό Zafit, στο νότιο Ισραήλ, πάνω από τον οποίο «σκάει» κεραυνός. Η περιοχή βρίκστεια πολύ κοντά στο σημείο όπου νωρίτερα ξαφνική πλημμύρα παρέσυρε ομάδα πεζοπόρων με αποτέλεσμα εννιά άτομα να χάσουν τη ζωή τους. 

Πυροσβεστική άσκηση στο λιμάνι του Πειραιά. Άνδρες της πυροσβεστικής συμμετέχουν σε άσκηση με την επωνυμία «ΑΡΓΩ 2018» η οποία έλαβε χώρα στο λιμάνι του Πειραιά με τη συμμετοχή λιμενικών, πυροσβεστών από τον 5ο Πυροσβεστικό Σταθμό Λιμένα Πειραιώς και τον 3ο Πυροσβεστικό Σταθμό Πειραιώς. 
INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Άνδρες της πυροσβεστικής συμμετέχουν σε άσκηση με την επωνυμία «ΑΡΓΩ 2018» η οποία έλαβε χώρα στο λιμάνι του Πειραιά με τη συμμετοχή λιμενικών, πυροσβεστών από τον 5ο Πυροσβεστικό Σταθμό Λιμένα Πειραιώς και τον 3ο Πυροσβεστικό Σταθμό Πειραιώς. 

Τιμώντας τα θύματα στο Τορόντο. Ένα κοριτσάκι γράφει το δικό της μήνυμα σε αυτοσχέδιο μνημείο για τα θύματα που έχασαν τη ζωή τους στο Τορόντο όταν ένας 25χρονος δράστης Άλεκ Μινάσιαν έριξε το βαν που οδηγούσε πάνω σε δεκάδες πεζούς στο κέντρο της πόλης, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 10 άνθρωποι και να τραυματιστούν πολλοί άλλοι. 
REUTERS / CARLO ALLEGRI

Ένα κοριτσάκι γράφει το δικό της μήνυμα σε αυτοσχέδιο μνημείο για τα θύματα που έχασαν τη ζωή τους στο Τορόντο όταν ένας 25χρονος δράστης Άλεκ Μινάσιαν έριξε το βαν που οδηγούσε πάνω σε δεκάδες πεζούς στο κέντρο της πόλης, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 10 άνθρωποι και να τραυματιστούν πολλοί άλλοι. 

«Σκοτεινή» μόδα στη Βραζιλία. Μοντέλο παρουσιάζει δημιουργία της νέας κολεξιόν του σχεδιαστή Ronaldo Fraga στην Εβδομάδα Μόδας του Σάο Πάολο στη Βραζιλία. 
REUTERS / PAULO WHITAKER

Μοντέλο παρουσιάζει δημιουργία της νέας κολεξιόν του σχεδιαστή Ronaldo Fraga στην Εβδομάδα Μόδας του Σάο Πάολο στη Βραζιλία. 

Πολύχρωμο σκηνικό στην Καλιφόρνια. Εργάτης μαζεύει το ανθισμένο φυτό νεραγκούλα (ρανούγκουλος) στους ανθόκηπους του Κάρλσμπαντ, στην Καλιφόρνια.
REUTERS / MIKE BLAKE

Εργάτης μαζεύει το ανθισμένο φυτό νεραγκούλα (ρανούγκουλος) στους ανθόκηπους του Κάρλσμπαντ, στην Καλιφόρνια.

Φλας από Lego στη Γαλλία . Ένα ομοίωμα του ήρωα της DC Φλας κατασκευασμένο από τουβλάκια lego παρουσιάζεται στην έκθεση Η τέχνη των lego: Οι σούπερ ήρωες της DC του Αμερικάνου καλλιτέχνη Nathan Sawaya. Η έκθεση φιλοξενείται στο Πάρκο του Λα Βιλέτ στο Παρίσι. 
 
 
REUTERS / BENOIT TESSIER

Ένα ομοίωμα του ήρωα της DC Φλας κατασκευασμένο από τουβλάκια lego παρουσιάζεται στην έκθεση Η τέχνη των lego: Οι σούπερ ήρωες της DC του Αμερικάνου καλλιτέχνη Nathan Sawaya. Η έκθεση φιλοξενείται στο Πάρκο του Λα Βιλέτ στο Παρίσι. 

 

 

Ιστορική συνάντηση Κιμ- Μουν. Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν και του προέδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν, στη στρατιωτική γραμμή που χωρίζει στα δύο την κορεατική χερσόνησο, όπου ξεκινάει σήμερα η ιστορική Σύνοδος Κορυφής των δύο χωρών.
EPA / KOREA SUMMIT PRESS / POOL

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν και του προέδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν, στη στρατιωτική γραμμή που χωρίζει στα δύο την κορεατική χερσόνησο, όπου ξεκινάει σήμερα η ιστορική Σύνοδος Κορυφής των δύο χωρών.