Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 16:37

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τετάρτη 25 Απριλίου 2018.

Ηλιοβασίλεμα στη Λίμα. Ένας άντρας απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα στην παραλία Pescadores, στη Λίμα.
REUTERS / MARIANA BAZO

Ένας άντρας απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα στην παραλία Pescadores, στη Λίμα.

Φλαμίνγκο στον ζωολογικό κήπο της Δρέσδης. Δύο φλαμίνγκο στον ζωολογικό κήπο της Δρέσδης, στη Γερμανία.
EPA / FILIP SINGER

Δύο φλαμίνγκο στον ζωολογικό κήπο της Δρέσδης, στη Γερμανία.

Εβδομάδα Μόδας στο Σάο Πάολο. Ένα μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία της Fernanda Yamamoto, στην Εβδομάδα Μόδας της Βραζιλίας.
REUTERS / NACHO DOCE

Ένα μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία της Fernanda Yamamoto, στην Εβδομάδα Μόδας της Βραζιλίας.

Διακοπές στο Μπορακάι. Στιγμιότυπο από το νησί Μπορακάι, στις Φιλιππίνες.
REUTERS / ERIK DE CASTRO

Στιγμιότυπο από το νησί Μπορακάι, στις Φιλιππίνες.

Παιχνίδια στους πλημμυρισμένους δρόμους της Κεζόν. Παιδιά παίζουν σε πλημμυρισμένο δρόμο στο χωριό Edsa της Κεζόν, στις Φιλιππίνες. 
REUTERS / DONDI TAWATAO

Παιδιά παίζουν σε πλημμυρισμένο δρόμο στο χωριό Edsa της Κεζόν, στις Φιλιππίνες. 

Αυξάνονται οι μεταναστευτικές ροές από την Τουρκία. Πρόσφυγες και μετανάστες περνούν από την Τουρκία, κατευθυνόμενοι προς τις χώρες της Ευρώπης. 
EPA / ERDEM SAHIN

Πρόσφυγες και μετανάστες περνούν από την Τουρκία, κατευθυνόμενοι προς τις χώρες της Ευρώπης. 

Μια προσευχή για τον Ασαράμ Μπαπού . Υποστηρικτές του Ασαράμ Μπαπού, ενός Ινδού πνευματικού «γκουρού», προσεύχονται λίγο πριν την ανακοίνωση της ποινής που του επιβλήθηκε - ισόβια κάθειρξη- μετά τις κατηγορίες που του ασκήθηκαν για τον βιασμό 16χρονης στη χώρα του.
REUTERS / AMIT DAVE

Υποστηρικτές του Ασαράμ Μπαπού, ενός Ινδού πνευματικού «γκουρού», προσεύχονται λίγο πριν την ανακοίνωση της ποινής που του επιβλήθηκε - ισόβια κάθειρξη- μετά τις κατηγορίες που του ασκήθηκαν για τον βιασμό 16χρονης στη χώρα του.

Ομίχλη στη Ναβάρρα. Ένας άντρας βγάζει φωτογραφίες στο El Perdon Heights της Ναβάρρα, στην Ισπανία.
EPA / JDIGES

Ένας άντρας βγάζει φωτογραφίες στο El Perdon Heights της Ναβάρρα, στην Ισπανία.

Συγκέντρωση και πορεία συνταξιούχων στην Αθήνα. Συγκέντρωση στην πλατεία Κοτζιά και πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Οικονομικών πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης 25 Απριλίου 2018 οι συνταξιούχοι, διαμαρτυρόμενοι για την περικοπή της προσωπικής διαφοράς το 2019, την κατάργηση του ΕΚΑΣ και τη μείωση του αφορολόγητου στα 5.600 ευρώ.
INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Συγκέντρωση στην πλατεία Κοτζιά και πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Οικονομικών πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης 25 Απριλίου 2018 οι συνταξιούχοι, διαμαρτυρόμενοι για την περικοπή της προσωπικής διαφοράς το 2019, την κατάργηση του ΕΚΑΣ και τη μείωση του αφορολόγητου στα 5.600 ευρώ.

Ένα ιδιαίτερο φεστιβάλ. Κόσμος συγκεντρώνεται κατά τη διάρκεια του ετήσιου Φεστιβάλ Afrikaburn που πραγματοποιήθηκε στο Tankwa Karoo, Calvinia, Νότια Αφρική, 23 Απριλίου 2018. Η φωτογραφία δόθηκε στη δημοσιότητα στις 25 Απριλίου 2018. 
EPA / KIM LUDBROOK

Κόσμος συγκεντρώνεται κατά τη διάρκεια του ετήσιου Φεστιβάλ Afrikaburn που πραγματοποιήθηκε στο Tankwa Karoo, Calvinia, Νότια Αφρική, 23 Απριλίου 2018. Η φωτογραφία δόθηκε στη δημοσιότητα στις 25 Απριλίου 2018.