Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 15:54

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Τρίτη 24 Απριλίου 2018.

Βόλτα στο Μοναστηράκι. Στιγμιότυπο από την πλατεία Αβησσυνίας στο Μοναστηράκι, στην Αθήνα. 
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από την πλατεία Αβησσυνίας στο Μοναστηράκι, στην Αθήνα. 

Καθημερινότητα στην Καμπότζη. Κόσμος και βουδιστές μοναχοί ταΐζουν τα πουλιά μπροστά από το Βασιλικό Ανάκτορο στην Πνομ Πεν της Καμπότζης. 
REUTERS / SAMRANG PRING

Κόσμος και βουδιστές μοναχοί ταΐζουν τα πουλιά μπροστά από το Βασιλικό Ανάκτορο στην Πνομ Πεν της Καμπότζης. 

Δρέσδη σαν... φωτογραφία. Στιγμιότυπο από την πόλη της Δρέσδης, στη Γερμανία. 
EPA / FILIP SINGER

Στιγμιότυπο από την πόλη της Δρέσδης, στη Γερμανία. 

Βαριά εργασία στην Ινδία . Μία γυναίκα κουβαλάει τούβλα σε δρόμο προαστίου του Μουμπάι, στην Ινδία. 
REUTERS / FRANCIS MASCARENHAS

Μία γυναίκα κουβαλάει τούβλα σε δρόμο προαστίου του Μουμπάι, στην Ινδία. 

Καλλωπισμός στο πόδι. Ένας Ινδιάνος επιθεωρεί το πρόσωπό του στην οθόνη του κινητού του κατά τη διάρκεια διαμαρτρυρίας για την υπεράσπιση των ιθαγενών στο Free Land camp στην Μπραζίλια. 
REUTERS / ADRIANO MACHADO

Ένας Ινδιάνος επιθεωρεί το πρόσωπό του στην οθόνη του κινητού του κατά τη διάρκεια διαμαρτρυρίας για την υπεράσπιση των ιθαγενών στο Free Land camp στην Μπραζίλια. 

Ορφανά αρκουδάκια στην Βουλγαρία. Τρία μικρά ορφανά αρκουδάκια μεταφέρονται στο πάρκο της Μπελίτσα, στη Βουλγαρία. Τα ηλικίας 3 μηνών αρκουδάκια θα μεταφερθούν μέσα στις επόμενες ημέρες σε ελληνικό καταφύγιο. 
REUTERS / HANDOUT

Τρία μικρά ορφανά αρκουδάκια μεταφέρονται στο πάρκο της Μπελίτσα, στη Βουλγαρία. Τα ηλικίας 3 μηνών αρκουδάκια θα μεταφερθούν μέσα στις επόμενες ημέρες σε ελληνικό καταφύγιο. 

Αιματηρό περιστατικό στο Τορόντο. Ένα ζευγάρι ηλικωμένων παρακολουθεί τις ενέργεις της αστυνομίας στον τόπο όπου ένας 25χρονος έριξε το βαν που οδηγούσε πάνω σε δεκάδες πεζούς στο κέντρο του Τορόντο. Σύμφωνα με τον απολογισμό της αστυνομίας 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ 15 τραυματίστηκαν. Τέσσερις από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση και δύο είναι σοβαρά τραυματισμένοι.
REUTERS / CHRIS DONOVAN

Ένα ζευγάρι ηλικωμένων παρακολουθεί τις ενέργεις της αστυνομίας στον τόπο όπου ένας 25χρονος έριξε το βαν που οδηγούσε πάνω σε δεκάδες πεζούς στο κέντρο του Τορόντο. Σύμφωνα με τον απολογισμό της αστυνομίας 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ 15 τραυματίστηκαν. Τέσσερις από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση και δύο είναι σοβαρά τραυματισμένοι.

Γιορτάζει η μόδα στη Βραζιλία . Μοντέλο παρουσιάζει μία δημιουργία του Βραζιλιάνου σχεδιαστή label PatBo στην 45η Εβδομάδα Μόδας του Σάο Πάολο στη Βραζιλία. 
EPA / SEBASTIAO MOREIRA

Μοντέλο παρουσιάζει μία δημιουργία του Βραζιλιάνου σχεδιαστή label PatBo στην 45η Εβδομάδα Μόδας του Σάο Πάολο στη Βραζιλία. 

Φτυαρίζοντας στο Λευκό Οίκο. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν υπό την επίβλεψη της Μελάνια Τραμπ φυτεύουν ένα δέντρο στον κήπο του Λευκού Οίκου, στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ.  
REUTERS / JOSHUA ROBERTS

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν υπό την επίβλεψη της Μελάνια Τραμπ φυτεύουν ένα δέντρο στον κήπο του Λευκού Οίκου, στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ.  

Πορεία μνήμης για την 103η επέτειο της γενοκτονίας των Αρμενίων. Μπαλόνια κοσμούν τον ουρανό πάνω από το Σαρόγλειο Μέγαρο κατά την πορεία μνήμης στην Αθήνα για την γενοκτονία 1,5 εκατομμυρίου Αρμενίων μεταξύ 1915-1919 από τους Οθωμανούς στην ανατολική Τουρκία. 
SOOC / George Vitsaras

Μπαλόνια κοσμούν τον ουρανό πάνω από το Σαρόγλειο Μέγαρο κατά την πορεία μνήμης στην Αθήνα για την γενοκτονία 1,5 εκατομμυρίου Αρμενίων μεταξύ 1915-1919 από τους Οθωμανούς στην ανατολική Τουρκία.