Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 15:52

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Δευτέρα 23 Απριλίου 2018.

Ρομποτικά αγγίγματα. Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ κάνει μπουνιά- χειραψία με ένα ανθρωποειδές ρομπότ στο περίπτερο της IBG στη διεθνή βιομηχανική έκθεση Hannover Messe στο Αννόβερο της Γερμανίας. Δίπλα στην Γερμανίδα καγκελάριο βρίσκονται ο πρόεδρος του Μεξικού Ενρίκε Πένια Νιέτο με τη σύζυγό του Ανχέλικα Ριβέρα. 
REUTERS / FABIAN BIMMER

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ κάνει μπουνιά- χειραψία με ένα ανθρωποειδές ρομπότ στο περίπτερο της IBG στη διεθνή βιομηχανική έκθεση Hannover Messe στο Αννόβερο της Γερμανίας. Δίπλα στην Γερμανίδα καγκελάριο βρίσκονται ο πρόεδρος του Μεξικού Ενρίκε Πένια Νιέτο με τη σύζυγό του Ανχέλικα Ριβέρα. 

Θρήνος στη Γάζα. Συγγενείς του 17χρονου Παλαιστίνιου Tahreer Wahba ξεσπούν στην κηδεία του στην Χαν Γιουνίς, στη Γάζα. Ο 17χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων στη Λωρίδα της Γάζας. 
REUTERS / SUHAIB SALEM

Συγγενείς του 17χρονου Παλαιστίνιου Tahreer Wahba ξεσπούν στην κηδεία του στην Χαν Γιουνίς, στη Γάζα. Ο 17χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων στη Λωρίδα της Γάζας. 

Σιέστα στην Ινδία. Ένα βρέφος κοιμάται στην αιώρα ενός αυτοσχέδιου καταφυγίου στην Καλκούτα της Ινδίας. 
REUTERS / RUPAK DE CHOWDHURI

Ένα βρέφος κοιμάται στην αιώρα ενός αυτοσχέδιου καταφυγίου στην Καλκούτα της Ινδίας. 

Παροξυσμός για το βασιλικό μωρό. Λάτρεις της βασιλικής οικογένειας περιμένουν έχοντας μία κούκλα- μωρό αγκαλιά έξω από την ιδιωτική πτέρυγα Lindo του νοσοκομείου «St Mary’s», στο Πάντινγκτον του Λονδίνου. Εδώ και μέρες είχαν κατασκηνώσει έκω από την κλινική οι ένθερμοι υποστηρικτές της βασιλικής οικογένειας, ωστόσο η ώρα η καλή ήρθε σήμερα, οπότε και η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον, εισήχθη στο νοσοκομείο προκειμένου να γεννήσει το τρίτο της παιδί.
REUTERS / HENRY NICHOLLS

Λάτρεις της βασιλικής οικογένειας περιμένουν έχοντας μία κούκλα- μωρό αγκαλιά έξω από την ιδιωτική πτέρυγα Lindo του νοσοκομείου «St Mary’s», στο Πάντινγκτον του Λονδίνου. Εδώ και μέρες είχαν κατασκηνώσει έκω από την κλινική οι ένθερμοι υποστηρικτές της βασιλικής οικογένειας, ωστόσο η ώρα η καλή ήρθε σήμερα, οπότε και η δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον, εισήχθη στο νοσοκομείο προκειμένου να γεννήσει το τρίτο της παιδί.

Πλιάτσικο στη Νικαράγουα. Κόσμος κάνει πλιάτσικο σε κατάστημα έπειτα από διαδήλωση στη Μανάγουα. Οι διαδηλώσεις μαίνονταν όλη την εβδομάδα στη Νικαράγουα λόγω των σχεδιαζόμενων μεταρρυθμίσεων στο ασφαλιστικό σύστημα, στη διάρκεια των οποίων έχασαν τη ζωή τους 11 άνθρωποι. 
REUTERS / JORGE CABRERA

Κόσμος κάνει πλιάτσικο σε κατάστημα έπειτα από διαδήλωση στη Μανάγουα. Οι διαδηλώσεις μαίνονταν όλη την εβδομάδα στη Νικαράγουα λόγω των σχεδιαζόμενων μεταρρυθμίσεων στο ασφαλιστικό σύστημα, στη διάρκεια των οποίων έχασαν τη ζωή τους 11 άνθρωποι. 

Πεδίο μάχης η Μυτιλήνη. Αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούν να απομακρύνουν τους διαμαρτυρόμενους πρόσφυγες από την παλτεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη, έπειτα από σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στη διάρκεια της νύχτας.
Eurokinissi / EUROKINISSI

Αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούν να απομακρύνουν τους διαμαρτυρόμενους πρόσφυγες από την παλτεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη, έπειτα από σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στη διάρκεια της νύχτας.

Γυμναστική με τη μαντίλα . Στιγμιότυπο από γυμναστήριο στην πόλη Κατίφ της Σαουδικής Αραβίας. 
REUTERS / HAMAD I MOHAMMED

Στιγμιότυπο από γυμναστήριο στην πόλη Κατίφ της Σαουδικής Αραβίας. 

Μεσιαωνικά δρώμενα στην Ισπανία . Στιγμιότυπο από το φεστιβάλ Μαυριτανών και Χριστιανών του Αλκόι, στην Ισπανία. Το φεστιβάλ αναπαριστά τα ιστορικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Αλκόι το 1276, όταν οι Μαυριτανοί έφτασαν στις πύλες του προσπαθώνατς να το κατακτήσουν με αποτέλεσμα να λάβει χώρα μια τρομερή μάχη. 
REUTERS / HEINO KALIS

Στιγμιότυπο από το φεστιβάλ Μαυριτανών και Χριστιανών του Αλκόι, στην Ισπανία. Το φεστιβάλ αναπαριστά τα ιστορικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Αλκόι το 1276, όταν οι Μαυριτανοί έφτασαν στις πύλες του προσπαθώνατς να το κατακτήσουν με αποτέλεσμα να λάβει χώρα μια τρομερή μάχη. 

Στους αγρούς της Κωνσταντινούπολης. Ένας άνδρας φωτογραφίζει μια κοπέλα μέσα σε καλλιέργειες ελαιοκράμβης στην Κωνσταντινούπολη. 
EPA / TOLGA BOZOGLU

Ένας άνδρας φωτογραφίζει μια κοπέλα μέσα σε καλλιέργειες ελαιοκράμβης στην Κωνσταντινούπολη. 

Πουλώντας τσίλι στην Ινδονησία . Μία Ινδονήσια πουλάει πιπεριές τσίλι σε παραδοσιακή αγορά στο Μπάντα Άτσεχ. 
EPA / HOTLI SIMANJUNTAK

Μία Ινδονήσια πουλάει πιπεριές τσίλι σε παραδοσιακή αγορά στο Μπάντα Άτσεχ.