Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018 16:21

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 19 Απριλίου 2018.

Μπλακάουτ στο Πουέρτο Ρίκο. Στιγμιότυπο από σκοτεινό δρόμο στο  Σαν Χουάν, του Πουέρτο Ρίκο κατά το μπλακάουτ που επικράτησε τη χθεσινή ημέρα. 
REUTERS / STRINGER

Στιγμιότυπο από σκοτεινό δρόμο στο  Σαν Χουάν, του Πουέρτο Ρίκο κατά το μπλακάουτ που επικράτησε τη χθεσινή ημέρα. 

Αραλίκι στο Λονδίνο. Κόσμος απολαμβάνει τον ήλιο στο Σαιντ Τζέιμς Παρκ του Λονδίνου. 
REUTERS / TOBY MELVILLE

Κόσμος απολαμβάνει τον ήλιο στο Σαιντ Τζέιμς Παρκ του Λονδίνου. 

Τουρισμός στην Καμπότζη. Τουρίστες επισκέπτονται το Βασιλικό Ανάκτορο στην Πνομ Πεν της Καμπότζης. 
REUTERS / SAMRANG PRING

Τουρίστες επισκέπτονται το Βασιλικό Ανάκτορο στην Πνομ Πεν της Καμπότζης. 

Αφρικανοί μετανάστες στην Υεμένη. Μετανάστες από την Αφρική περπατούν σε δρόμο λίγο έξω από το Άντεν της Υεμένης, Μετανάστες από φτωχές χώρες στο Κέρας της Αφρικής, όπως η Σομαλία, συνηθίζεται να κάνουν το εξαιρετικά επικίνδυνο ταξίδι διαμέσου της Υεμένης με την ελπίδα πως θα φθάσουν στη Σαουδική Αραβία ή άλλα πλούσια κράτη του Κόλπου και θα βρουν δουλειά.
EPA / STRINGER

Μετανάστες από την Αφρική περπατούν σε δρόμο λίγο έξω από το Άντεν της Υεμένης, Μετανάστες από φτωχές χώρες στο Κέρας της Αφρικής, όπως η Σομαλία, συνηθίζεται να κάνουν το εξαιρετικά επικίνδυνο ταξίδι διαμέσου της Υεμένης με την ελπίδα πως θα φθάσουν στη Σαουδική Αραβία ή άλλα πλούσια κράτη του Κόλπου και θα βρουν δουλειά.

Καινούριο αεροδρόμιο αποκτά το Ισλαμαμπάντ . Εργαζόμενος του αεροδρομίου του Ισλαμαμπάντ καθαρίζει το χώρο κατά τη διάρκεια παρουσίασης του διεθνούς αεροδρομίου στα μίντια πριν από την επίσημη λειτρουργία του. 
REUTERS / FAISAL MAHMOOD

Εργαζόμενος του αεροδρομίου του Ισλαμαμπάντ καθαρίζει το χώρο κατά τη διάρκεια παρουσίασης του διεθνούς αεροδρομίου στα μίντια πριν από την επίσημη λειτρουργία του. 

Καζάνι που βράζει η Αρμενία. Διαδηλώτρια συλλαμβάνεται από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της κυβέρνησης της Αρμενίας στο Γερεβάν έπειτα από την εκλογή του τέως προέδρου της χώρας Σερζ Σαρκισιάν στο αξίωμα του πρωθυπουργού. 
 
REUTERS / STRINGER

Διαδηλώτρια συλλαμβάνεται από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της κυβέρνησης της Αρμενίας στο Γερεβάν έπειτα από την εκλογή του τέως προέδρου της χώρας Σερζ Σαρκισιάν στο αξίωμα του πρωθυπουργού. 

 

Τρύγος στη Γάζα. Παλαιστίνιος μελισσοκόμος σε φάρμα στα σύνορα Γάζας- Ισραήλ χρησιμοποεί καπνό για να ηρεμήσει και να απομακρύνει τις μέλισσες ώστε να μπορέσει να συγκομίσει την κερήθρα που είναι γεμάτη με μέλι. 
REUTERS / SUHAIB SALEM

Παλαιστίνιος μελισσοκόμος σε φάρμα στα σύνορα Γάζας- Ισραήλ χρησιμοποεί καπνό για να ηρεμήσει και να απομακρύνει τις μέλισσες ώστε να μπορέσει να συγκομίσει την κερήθρα που είναι γεμάτη με μέλι. 

Διαμαρτυρία συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας. Στιγμιότυπο από τη διαμαρτυρία συνταξιούχων εργαζομένων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος για τις περικοπές στις συντάξεις, εξω απο το κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεια Κοτζιά, στην Αθήνα. 
George Vitsaras

Στιγμιότυπο από τη διαμαρτυρία συνταξιούχων εργαζομένων της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος για τις περικοπές στις συντάξεις, εξω απο το κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεια Κοτζιά, στην Αθήνα. 

Μουσουλμανική μόδα στην Ινδονησία . Μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία Ινδονήσιου σχεδιαστή στην πρώτη μέρα του φεστιβάλ μουσουλμανικής μόδας στη Τζακάρτα της Ινδονησίας. 
REUTERS / BEAWIHARTA

Μοντέλο παρουσιάζει μια δημιουργία Ινδονήσιου σχεδιαστή στην πρώτη μέρα του φεστιβάλ μουσουλμανικής μόδας στη Τζακάρτα της Ινδονησίας. 

Παιδικές πόζες στην Τουρκία . Μία μικρή Αφγανή πρόσφυγας στέκεται έξω από το σπίτι της στην πόλη Καρς, στην Τουρκία. 
REUTERS / UMIT BEKTAS

Μία μικρή Αφγανή πρόσφυγας στέκεται έξω από το σπίτι της στην πόλη Καρς, στην Τουρκία.