Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 15:44

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Παρασκευή 20 Απριλίου 2018.

Ένταση ξανά στη Γάζα . Παλαιστίνιοι διαδηλωτές συγκρούονται με ισραηλινές δυνάμεις στη Λωρίδα της Γάζας. Οι Παλαιστίνιοι συγκεντρώθηκαν και σήμερα κατά μήκος των συνόρων Ισραήλ-Γάζας, όπως συμβαίνει κάθε Παρασκευή τον τελευταίο μήνα. «Η Μεγάλη Πορεία της Επιστροφής», όπως ονομάζονται οι μαζικές διαδηλώσεις άρχισαν στις 30 Μαρτίου και αναμένεται να κορυφωθούν στις 15 Μαΐου.
REUTERS / IBRAHEEM ABU MUSTAFA

Παλαιστίνιοι διαδηλωτές συγκρούονται με ισραηλινές δυνάμεις στη Λωρίδα της Γάζας. Οι Παλαιστίνιοι συγκεντρώθηκαν και σήμερα κατά μήκος των συνόρων Ισραήλ-Γάζας, όπως συμβαίνει κάθε Παρασκευή τον τελευταίο μήνα. «Η Μεγάλη Πορεία της Επιστροφής», όπως ονομάζονται οι μαζικές διαδηλώσεις άρχισαν στις 30 Μαρτίου και αναμένεται να κορυφωθούν στις 15 Μαΐου.

Πυροσβεστική άσκηση στη Δραπετσώνα. Στιγμιότυπο από την πυροσβεστική άσκηση  «Σεισίχθων 2018» για την αντιμετώπιση σεισμικής δραστηριότητας η οποία πραγματοποιήθηκε στο εργοστάσιο λιπασμάτων της Δραπετσώνας. 
INTIME NEWS / ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στιγμιότυπο από την πυροσβεστική άσκηση  «Σεισίχθων 2018» για την αντιμετώπιση σεισμικής δραστηριότητας η οποία πραγματοποιήθηκε στο εργοστάσιο λιπασμάτων της Δραπετσώνας. 

Καθημερινή μετακίνηση στην Ινδία. Ένα κορίτσι κοιτάζει έξω από το παράθυρο ενός τρένου στο σιδηροδρομικό σταθμό στο Νέο Δελχί της Ινδίας. 
REUTERS / SAUMYA KHANDELWAL

Ένα κορίτσι κοιτάζει έξω από το παράθυρο ενός τρένου στο σιδηροδρομικό σταθμό στο Νέο Δελχί της Ινδίας. 

Αμμοθεραπεία στην Αυστραλία . Γλάροι έχουν περικυκλώσει ένα άνδρα θαμμένο ως το πρόσωπο στην άμμο της παραλίας Μπόντο (Bondi Beach) στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. 
REUTERS / EDGAR SU

Γλάροι έχουν περικυκλώσει ένα άνδρα θαμμένο ως το πρόσωπο στην άμμο της παραλίας Μπόντο (Bondi Beach) στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. 

Βόλτα στην Πλάκα. Στιγμιότυπο από την περιοχή της Πλάκας, στην Αθήνα. 
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στιγμιότυπο από την περιοχή της Πλάκας, στην Αθήνα. 

Ιδιαίτερα διακοσμητικά αντικείμενα στο Μιλάνο. Επισκέπτες της Έκθεσης Εσωτερικής Διακόσμησης του Μιλάνου εξετάζουν ένα διακοσμητικό αντικείμενο. 
EPA / DANIEL DAL ZENNARO

Επισκέπτες της Έκθεσης Εσωτερικής Διακόσμησης του Μιλάνου εξετάζουν ένα διακοσμητικό αντικείμενο. 

Διαδηλώσεις για τη δημόσια παιδεία στη Χιλή. Στιγμιότυπο από τη διαδήλωση στο Σαντιάγο της Χιλής. Στη διαδήλωση, η οποία έφερε το όνομα «Η Χιλή έχει ήδη αποφασίσει», συμμετείχαν χιλιάδες φοιτητές και εκπαιδευτικοί διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου να ακυρωθεί νόμος που απαγόρευε σε κερδοσκοπικές εταιρείες να ελέγχουν πανεπιστήμια.
EPA / MARIO RUIZ

Στιγμιότυπο από τη διαδήλωση στο Σαντιάγο της Χιλής. Στη διαδήλωση, η οποία έφερε το όνομα «Η Χιλή έχει ήδη αποφασίσει», συμμετείχαν χιλιάδες φοιτητές και εκπαιδευτικοί διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου να ακυρωθεί νόμος που απαγόρευε σε κερδοσκοπικές εταιρείες να ελέγχουν πανεπιστήμια.

Φιλιππίνες: Σοκ μπροστά στην καταστροφή . Μία γυναίκα κοιτά απελπισμένη τα κατεστραμμένα σπίτια στην πόλη Μαράουι των Φιλιππίνων. Για πρώτη φορά μετά τη μάχη που ξεκίνησε το Μάη του 2017 μεταξύ των στρατιωτικών δυνάμεων της χώρας και των ισλαμιστών ανταρτών επετράπη στους κατοίκους να πλησιάσουν την πόλη. 
REUTERS / ERIK DE CASTRO

Μία γυναίκα κοιτά απελπισμένη τα κατεστραμμένα σπίτια στην πόλη Μαράουι των Φιλιππίνων. Για πρώτη φορά μετά τη μάχη που ξεκίνησε το Μάη του 2017 μεταξύ των στρατιωτικών δυνάμεων της χώρας και των ισλαμιστών ανταρτών επετράπη στους κατοίκους να πλησιάσουν την πόλη. 

Όταν ο άνεμος κοντράρει τον Πάπα. Συχνός εχθρός του Πάπα Φραγκίσκου, ο άνεμος με ένα φύσημα καταφέρνει να του «κλέψει» το καπέλο κατά την επίσκεψή του στο Αλεσάνο της Ιταλίας. 
REUTERS / MAX ROSSI

Συχνός εχθρός του Πάπα Φραγκίσκου, ο άνεμος με ένα φύσημα καταφέρνει να του «κλέψει» το καπέλο κατά την επίσκεψή του στο Αλεσάνο της Ιταλίας. 

Street art στην Κούβα. Ένας Κουβανός περιμένει το λεωφορείο καθισμένος σε σοκάκι δίπλα από τοίχο ζωγραφίσμένο με γκράφιτι σε δρόμο της Αβάνας, στην Κούβα. Η χώρα χθες εξέλεξε νέο πρόεδρο, τον Μιγκέλ Ντίας-Κανέλ, εγκαινιάζοντας μια καινούρια εποχή για την Κούβα καθώς μετά από 60 χρόνια η ηγεσία του κουβανικού κράτους μεταβιβάζεται σε άτομο εκτός της οικογένειας Κάστρο. 
EPA / ALEJANDRO ERNESTO

Ένας Κουβανός περιμένει το λεωφορείο καθισμένος σε σοκάκι δίπλα από τοίχο ζωγραφίσμένο με γκράφιτι σε δρόμο της Αβάνας, στην Κούβα. Η χώρα χθες εξέλεξε νέο πρόεδρο, τον Μιγκέλ Ντίας-Κανέλ, εγκαινιάζοντας μια καινούρια εποχή για την Κούβα καθώς μετά από 60 χρόνια η ηγεσία του κουβανικού κράτους μεταβιβάζεται σε άτομο εκτός της οικογένειας Κάστρο.