Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Κυριακή, 15 Απριλίου 2018 20:43

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Κυριακή 15 Απριλιου 2018.

Ινδία: Διαμαρτυρία για την κακοποίηση κοριτσιών. Ένα μικρό κορίτσι κρατώντας πλακάτ με γραμμένη επάνω τη φράση «Είμαι η επόμενη;» συμμετέχει στο Κοτσί της Ινδίας σε διαμαρτυρία για το βιασμό ενός 8χρονου κοριτσιού. 
REUTERS / SIVARAM V

Ένα μικρό κορίτσι κρατώντας πλακάτ με γραμμένη επάνω τη φράση «Είμαι η επόμενη;» συμμετέχει στο Κοτσί της Ινδίας σε διαμαρτυρία για το βιασμό ενός 8χρονου κοριτσιού. 

Επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών στη Γαλλία. Διαδηλωτής σε ομιχλώδες τοπίο από τα δακρυγόνα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ ακριβιστών και αστυνομικών δυνάμεων στη Νάντη της Γαλλίας. 
REUTERS / STEPHANE MAHE

Διαδηλωτής σε ομιχλώδες τοπίο από τα δακρυγόνα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ ακριβιστών και αστυνομικών δυνάμεων στη Νάντη της Γαλλίας. 

Κλείνει το μάτι στο Κίνημα Αλλαγής . Ο Γιώργος Παπανδρέου κατά την πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής στην Αθήνα. 
George Vitsaras

Ο Γιώργος Παπανδρέου κατά την πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής στην Αθήνα. 

Κοινοπολιτειακοί: Τελετή λέξης με το Γιουσέιν Μπολτ στα decks . Στιγμιότυπο από την τελετή λέξης των Κοινοπολιτειακών Αγώνων που φιλοξενήθηκαν στην πόλη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας. Ο Τζαμαϊκανός αθλητής Γιουσέιν Μπολτ συμμετείχε στην τελετή εκτελώντας χρέη dj. 
REUTERS / DAVID GRAY

Στιγμιότυπο από την τελετή λέξης των Κοινοπολιτειακών Αγώνων που φιλοξενήθηκαν στην πόλη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας. Ο Τζαμαϊκανός αθλητής Γιουσέιν Μπολτ συμμετείχε στην τελετή εκτελώντας χρέη dj. 

73 χρόνια από την απελευθέρωση του στρατοπέδου συγκέντρωσης Μπέργκεν-Μπέλζεν. Κόσμος κρατώντας ομπρέλες λόγω του βροχερού καιρού κατευθείνεται προς το μνημείο του ναζιστικού στρατοπέδου συγκέντρωσης Μπέργκεν-Μπέλζεν στην Κάτω Σαξωνία της Γερμανίας. Το στρατόπεδο, στο οποίο υπολογίζεται ότι βρήκαν το θάνατο περισσότεροι από 52.000 άνθρωποι, απελευθερώθηκε σαν σήμετα στις 15 Απριλίου του 1945. 
EPA / FOCKE STRANGMANN

Κόσμος κρατώντας ομπρέλες λόγω του βροχερού καιρού κατευθείνεται προς το μνημείο του ναζιστικού στρατοπέδου συγκέντρωσης Μπέργκεν-Μπέλζεν στην Κάτω Σαξωνία της Γερμανίας. Το στρατόπεδο, στο οποίο υπολογίζεται ότι βρήκαν το θάνατο περισσότεροι από 52.000 άνθρωποι, απελευθερώθηκε σαν σήμετα στις 15 Απριλίου του 1945. 

Ηλιοβασίλεμα στη Δαμασκό . «Ήρεμο» ηλιοβασίλεμα στη Δαμασκό έπειτα από τις πυραυλικές επιθέσεις της Δύσης στη Συρία. 
REUTERS / ALI HASHISHO

«Ήρεμο» ηλιοβασίλεμα στη Δαμασκό έπειτα από τις πυραυλικές επιθέσεις της Δύσης στη Συρία. 

Coachella 2018: Στην κοιλάδα της μουσικής . Κόσμος παρακολουθεί τον Νάιλ Ρότζερς στο μουσικό φεστιβάλ Coachella στο Ίντιο της Καλιφόρνια.
REUTERS / MARIO ANZUONI

Κόσμος παρακολουθεί τον Νάιλ Ρότζερς στο μουσικό φεστιβάλ Coachella στο Ίντιο της Καλιφόρνια.

Formula 1: Τρελή νίκη του Ρικιάρντο στη Σαγκάη. Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο γιορτάζει τη νίκη του στον τρίτο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 στο Grand Prix της Κίνας,στη Σαγκάη. Η τακτική έπαιξε μεγάλο ρόλο στην επικράτηση του 28χρονου Αυστραλού, ο οποίος πανηγύρισε την έκτη νίκη στην καριέρα του, καθώς επέλεξε το τελευταίο μέρος του αγώνα για την αντεπίθεση, που αιφνιδίασε τους προπορευόμενους.
REUTERS / ALY SONG

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο γιορτάζει τη νίκη του στον τρίτο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 στο Grand Prix της Κίνας,στη Σαγκάη. Η τακτική έπαιξε μεγάλο ρόλο στην επικράτηση του 28χρονου Αυστραλού, ο οποίος πανηγύρισε την έκτη νίκη στην καριέρα του, καθώς επέλεξε το τελευταίο μέρος του αγώνα για την αντεπίθεση, που αιφνιδίασε τους προπορευόμενους.

«Αλευρομουτζουρώματα» στο Νεπάλ . Κόσμος στο Μπακταπούρ του Νεπάλ συμμετέχει στους εορτασμούς του φεστιβάλ «Sindoor Jatra» πετώντας χρωματιστή σκόνη ο ένας στον άλλο. 
REUTERS / NAVESH CHITRAKAR

Κόσμος στο Μπακταπούρ του Νεπάλ συμμετέχει στους εορτασμούς του φεστιβάλ «Sindoor Jatra» πετώντας χρωματιστή σκόνη ο ένας στον άλλο. 

Ελληνοϊταλικό φεστιβάλ στην Τεχνόπολη. Στιγμιότυπο από το Φεστιβάλ των δύο Πολιτισμών: Ελλάδα – Ιταλία που φιλοξενείται από την Παρασκευή 13 Απριλίου ως τη Δευτέρα 16 Απριλίου στην Τεχνόπολη, στην Αθήνα. Στόχος του 4ήμερου φεστιβάλ είναι η ανάδειξη της στενής σχέσης μεταξύ των δύο χωρών. 
SOOC / George Vitsaras

Στιγμιότυπο από το Φεστιβάλ των δύο Πολιτισμών: Ελλάδα – Ιταλία που φιλοξενείται από την Παρασκευή 13 Απριλίου ως τη Δευτέρα 16 Απριλίου στην Τεχνόπολη, στην Αθήνα. Στόχος του 4ήμερου φεστιβάλ είναι η ανάδειξη της στενής σχέσης μεταξύ των δύο χωρών.