Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 20:15

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Σάββατο 14 Απριλιου 2018.

Βερολίνο: Διαμαρτυρία για τη Συρία. Διαδηλωτές μπροστά από την Πύλη του Βρανδεμβούργου και δίπλα από την πρεσβεία των ΗΠΑ στο Βερολίνο παίρνουν μέρος σε διαμαρτυρία για την επίθεση στη Συρία. 
EPA / CLEMENS BILAN

Διαδηλωτές μπροστά από την Πύλη του Βρανδεμβούργου και δίπλα από την πρεσβεία των ΗΠΑ στο Βερολίνο παίρνουν μέρος σε διαμαρτυρία για την επίθεση στη Συρία. 

«Τελευταίο αντίο» στον Γ. Μπαλταδώρο. Συγγενείς του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου συνοδεύουν τη σορό του στην τελευταία του κατοικία στο Μορφοβούνι Καρδίτσας. Ο 34χρονος Σμηναγός Γεώργιος Μπαλταδώρος ήταν ο χειριστής του Mirage 2000-5 που κατέπεσε εννέα ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου. 
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ

Συγγενείς του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου συνοδεύουν τη σορό του στην τελευταία του κατοικία στο Μορφοβούνι Καρδίτσας. Ο 34χρονος Σμηναγός Γεώργιος Μπαλταδώρος ήταν ο χειριστής του Mirage 2000-5 που κατέπεσε εννέα ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου. 

Φεστιβάλ Φωτός στο Βουκουρέστι. Η χορευτική ομάδα «Light Balance» από την Ουκρανία συμμετέχει στην έναρξη του διεθνούς φεστιβάλ φωτός Spotlight στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. 
EPA / BOGDAN CRISTEL

Η χορευτική ομάδα «Light Balance» από την Ουκρανία συμμετέχει στην έναρξη του διεθνούς φεστιβάλ φωτός Spotlight στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. 

Παιχνίδι στο χώμα. Μικρά ελεφαντάκια, τα οποία είναι υπό την προστασία του προγράμματος David Sheldrick Elephant Orphanage, παίζουν στο εθνικό πάρκο στο Ναϊρόμπι της Κένυας. 
REUTERS / BAZ RATNER

Μικρά ελεφαντάκια, τα οποία είναι υπό την προστασία του προγράμματος David Sheldrick Elephant Orphanage, παίζουν στο εθνικό πάρκο στο Ναϊρόμπι της Κένυας. 

Συγκρούσεις στη Δυτική Όχθη . Παλαιστίνιος τοποθετεί ελαστικό που καίγεται σε δρόμο της Χεβρώνας, στη Δυτική Όχθη, με σκοπό να εμποδίσει τη διεύλευση. Χιλιάδες Παλαιστίνιοι διαδήλωσαν χθες και για τρίτη συναπτή Παρασκευή σε σημεία των συνόρων Λωρίδας της Γάζας - Ισραήλ, στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας έξι εβδομάδων με τίτλο «Μεγάλη Πορεία Επιστροφής».
EPA / ABED AL HASHLAMOUN

Παλαιστίνιος τοποθετεί ελαστικό που καίγεται σε δρόμο της Χεβρώνας, στη Δυτική Όχθη, με σκοπό να εμποδίσει τη διεύλευση. Χιλιάδες Παλαιστίνιοι διαδήλωσαν χθες και για τρίτη συναπτή Παρασκευή σε σημεία των συνόρων Λωρίδας της Γάζας - Ισραήλ, στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας έξι εβδομάδων με τίτλο «Μεγάλη Πορεία Επιστροφής».

Αγώνες πινγκ πονγκ στην Αυστραλία. Η Φενγκ Τιανγουέι από τη Σιγκαπούρη διαγωνίζεται στο πινγκ πονγκ  στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες που φιλοξενούνται στην πόλη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας.
REUTERS / JEREMY LEE

Η Φενγκ Τιανγουέι από τη Σιγκαπούρη διαγωνίζεται στο πινγκ πονγκ  στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες που φιλοξενούνται στην πόλη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας.

Τελετή ευλογίας στην Ινδία. Ινδουιστές ακουμπούν με τις πατούσες τους ένα μικρό παιδί κατά τη διάρκεια τελετής ευλογίας στο φεστιβάλ Gajan στην Καλκούτα της Ινδίας. 
REUTERS / RUPAK DE CHOWDHURI

Ινδουιστές ακουμπούν με τις πατούσες τους ένα μικρό παιδί κατά τη διάρκεια τελετής ευλογίας στο φεστιβάλ Gajan στην Καλκούτα της Ινδίας. 

Μουσικό φεστιβάλ στην Καλιφόρνια. Κόσμος επισκέπτεται την εγκατάσταση «Etherea» του καλλιτέχνη Edoardo Tresoldi στο μουσικό φεστιβάλ Coachella στην πόλη Ίντιο της Καλιφόρνια. 
REUTERS / MARIO ANZUONI

Κόσμος επισκέπτεται την εγκατάσταση «Etherea» του καλλιτέχνη Edoardo Tresoldi στο μουσικό φεστιβάλ Coachella στην πόλη Ίντιο της Καλιφόρνια. 

Κηδεύτηκε η Γουίνι Μαντέλα. Στιγμιότυπο από την κηδεία της Γουίνι Μαντέλα στο Σοβέτο της Νότιας Αφρικής. Η πρώην σύζυγος του Νοτιοαφρικανού ηγέτη Νέλσον Μαντέλα έφυγε στις αρχές του μήνα και σε ηλικία 81 ετών. 
REUTERS / SIPHIWE SIBEKO

Στιγμιότυπο από την κηδεία της Γουίνι Μαντέλα στο Σοβέτο της Νότιας Αφρικής. Η πρώην σύζυγος του Νοτιοαφρικανού ηγέτη Νέλσον Μαντέλα έφυγε στις αρχές του μήνα και σε ηλικία 81 ετών. 

Πυραυλικές επιθέσεις στη Συρία. Το αμερικανικό καταδρομικό κατευθυνομένων βλημάτων USS Monterey εκτοξεύει πύραυλο Τόμαχοκ. Την περασμένη νύχτα οι ΗΠΑ, η Γαλλία και η Βρετανία πραγματοποίησαν συντονισμένα πλήγματα εναντίον στόχων του καθεστώτος του Μπασάρ αλ-Άσαντ στη Συρία. 
REUTERS / HANDOUT

Το αμερικανικό καταδρομικό κατευθυνομένων βλημάτων USS Monterey εκτοξεύει πύραυλο Τόμαχοκ. Την περασμένη νύχτα οι ΗΠΑ, η Γαλλία και η Βρετανία πραγματοποίησαν συντονισμένα πλήγματα εναντίον στόχων του καθεστώτος του Μπασάρ αλ-Άσαντ στη Συρία.