Multimedia

Οι φωτογραφίες της ημέρας

Πέμπτη, 05 Απριλίου 2018 13:48

Οι φωτογραφίες της ημέρας, Πέμπτη 5 Απριλίου 2018.

Φεστιβάλ με κλόουν στη Λευκορωσία. Κλόουν ετοιμάζεται για την παράστασή του στο Arts Palace της πόλης Bobruisk, στη Λευκορωσία, σε φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα. Την 1η Απριλίου, ημέρα που γιορτάζουν τα ψέματα και το γέλιο, διοργανώθηκε το πρώτο Φεστιβάλ Κλόουν, στο οποίο συμμετείχαν περίπου 60 κλόουν από την Λευκορωσία και την Ρωσία. 
 
EPA / TATYANA ZENKOVICH

Κλόουν ετοιμάζεται για την παράστασή του στο Arts Palace της πόλης Bobruisk, στη Λευκορωσία, σε φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα. Την 1η Απριλίου, ημέρα που γιορτάζουν τα ψέματα και το γέλιο, διοργανώθηκε το πρώτο Φεστιβάλ Κλόουν, στο οποίο συμμετείχαν περίπου 60 κλόουν από την Λευκορωσία και την Ρωσία. 

 

Ρουμανία: Τιμές στους νεκρούς . Μία γυναίκα ανάβει κεριά σε τάφους οικογενειακών της προσώπων σε νεκροταφείο στο χωριό Copaciu, στη Ρουμανία. Οι ορθόδοξοι χριστιανοί της χώρας τη Μεγάλη Πέμπτη ανάβουν κεριά, λιβανίζουν και θρηνούν τους νεκρούς τους.
EPA / Bogdan Cristel

Μία γυναίκα ανάβει κεριά σε τάφους οικογενειακών της προσώπων σε νεκροταφείο στο χωριό Copaciu, στη Ρουμανία. Οι ορθόδοξοι χριστιανοί της χώρας τη Μεγάλη Πέμπτη ανάβουν κεριά, λιβανίζουν και θρηνούν τους νεκρούς τους.

Το Παρίσι γιορτάζει τη σύγχρονη τέχνη  . Επισκέπτης της Art Paris Art Fair περνάει μπροστά από το έργο «Kaleido» (Simon Deppierraz). Η έκθεση φιλοξενείται στο Γκραν Παλέ από τις 5 έως τις 8 Απρίλη. 
EPA / ETIENNE LAURENT

Επισκέπτης της Art Paris Art Fair περνάει μπροστά από το έργο «Kaleido» (Simon Deppierraz). Η έκθεση φιλοξενείται στο Γκραν Παλέ από τις 5 έως τις 8 Απρίλη. 

Συνεχής ένταση στη Γάζα. Στιγμιότυπο από τις συγκρούσεις μεταξύ Παλαιστίνιων διαδηλωτών και ισραηλινών αστυνομικών δυνάμεων στη Λωρίδα της Γάζας. Την Παρασκευή ξεκίνησε η «Μεγάλη πορεία της επιστροφής», όπως αποκαλούν οι Παλαιστίνοι τις κινητοποιήσεις τους, με τις οποίες απαιτούν την επιστροφή τους σε εδάφη που πλέον ανήκουν στο Ισραήλ.Η «Μεγάλη πορεία της επιστροφής» θα κορυφωθεί στις 15 Μαΐου. 
REUTERS / IBRAHEEM ABU MUSTAFA

Στιγμιότυπο από τις συγκρούσεις μεταξύ Παλαιστίνιων διαδηλωτών και ισραηλινών αστυνομικών δυνάμεων στη Λωρίδα της Γάζας. Την Παρασκευή ξεκίνησε η «Μεγάλη πορεία της επιστροφής», όπως αποκαλούν οι Παλαιστίνοι τις κινητοποιήσεις τους, με τις οποίες απαιτούν την επιστροφή τους σε εδάφη που πλέον ανήκουν στο Ισραήλ.Η «Μεγάλη πορεία της επιστροφής» θα κορυφωθεί στις 15 Μαΐου. 

Ώρα προσευχής στην Ιερουσαλήμ . Πιστός προσεύχεται στον ναό της Αναστάσεως στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ. 
 
EPA / ATEF SAFADI

Πιστός προσεύχεται στον ναό της Αναστάσεως στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ. 

 

Ημέρα του Βοσκού στη Χώρα των Βάσκων. Πρόβατα συμμετέχουν στους εορτασμούς για την Ημέρα του Βοσκού στην πόλη Ordizia, στη Χώρα των Βάσκων.
 
EPA / JAVIER ETXEZARRETA

Πρόβατα συμμετέχουν στους εορτασμούς για την Ημέρα του Βοσκού στην πόλη Ordizia, στη Χώρα των Βάσκων.

 

Βενεζουέλα: Εκδηλώσεις μνήμης για τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Υποστηρικτές του προέδρου της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, συμμετέχουν σε εκδήλωση στο Καράκας για τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Χθες συμπληρώθηκαν 50 χρόνια από τη δολοφονία του στο Μέμφις του Τενεσί, όπου σχεδίαζε να συμμετάσχει σε πορεία μαύρων εργατών που διεκδικούσαν ίσους μισθούς. 
EPA / Miguel Gutiιrrez

Υποστηρικτές του προέδρου της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, συμμετέχουν σε εκδήλωση στο Καράκας για τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Χθες συμπληρώθηκαν 50 χρόνια από τη δολοφονία του στο Μέμφις του Τενεσί, όπου σχεδίαζε να συμμετάσχει σε πορεία μαύρων εργατών που διεκδικούσαν ίσους μισθούς. 

Συλλήψεις στα σύνορα Μεξικού-ΗΠΑ. Συνοριακοί φρουροί συλλαμβάνουν μετανάστες που πέρασαν παράνομα τα σύνορα Μεξικού-ΗΠΑ στην Κοιλάδα του Ρίο Γκράντε, στο Τέξας. Χθες ανακοινώθηκε πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ πρόκειται να υπογράψει απόφαση για την ανάπτυξη Εθνοφρουράς στα σύνορα με το Μεξικό. 
 
REUTERS / LOREN ELLIOTT

Συνοριακοί φρουροί συλλαμβάνουν μετανάστες που πέρασαν παράνομα τα σύνορα Μεξικού-ΗΠΑ στην Κοιλάδα του Ρίο Γκράντε, στο Τέξας. Χθες ανακοινώθηκε πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ πρόκειται να υπογράψει απόφαση για την ανάπτυξη Εθνοφρουράς στα σύνορα με το Μεξικό. 

 

Η Καμίλα δοκιμάζεται στο πινγκ-πονγκ. Η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, παίζει πινγκ-πονγκ στο χωριό των Αγώνως της Κοινοπολιτείας στην Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας. Ο πρίγκιπας Κάρολος πραγματοποεί επίσκεψη με τη σύζυγό του στη χώρα στο πλαίσιο εκπροσώπησης της Βασίλισσας Ελισάβετ Β
REUTERS / PHIL NOBLE

Η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, παίζει πινγκ-πονγκ στο χωριό των Αγώνως της Κοινοπολιτείας στην Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας. Ο πρίγκιπας Κάρολος πραγματοποεί επίσκεψη με τη σύζυγό του στη χώρα στο πλαίσιο εκπροσώπησης της Βασίλισσας Ελισάβετ Β' κατά την έναρξη των Αγώνων της Κοινοπολιτείας που πραγματοποιήθηκαν χθες. 

Ηλιοβασίλεμα στο Φλοίσβο. Στιγμιότυπο από την περιοχή του Φλοίσβου κατά τη δύση του ήλιου. 
INTIME NEWS / Villa Costa

Στιγμιότυπο από την περιοχή του Φλοίσβου κατά τη δύση του ήλιου.